twoo = grote oplichterij

twoo = grote oplichterij

mijn account werd onlangs ZONDER ENIGE REDEN geblokkeerd, enkele mails gestuurd naar twoo maar tot op heden ZONDER ENIGE REAKTIE. Er zijn dan zogezegd enkele twoo moderators om alles in goede banen te leiden maar die hoor je nu niet ??? Volgens mij is twoo GROTE GELDKLOPPERIJ en zitten er slechts enkele eerlijke profielen tussen. Volgens mij reageren ENKEL twoo medewerkers op de bottle's die je kan bestellen. Er mag commercie zijn maar geen OPLICHTERIJ !!!!!!!!!!! Ben hier totaal niet over te spreken !!!!!!!! En dit zal zeker nog staartje krijgen.Had unlimited account en nog voor 100e credits staan (om bottle's te plaatsen). ZONDER BOEH OF BAH: FOETSIE !!!!!!!!!!!!!!! En totaal niks van hen laten horen vind ik het strafste ! Maar ze mogen mij binnenkort verwachten aan hun kantoren in GENT.

Sterke punten
klanten laten betalen

Zwakke punten
communicatie = nihil !

fake profielen

Bezoek Twoo Reviews over Twoo

20 reacties

Ik krijg bijna dagelijks een mail van deze site dat vrouwen me hebben bericht. Soms wel 5 stuks. Erg vreemd wat ik heb niet eens een foto geplaatst. Ik kan die berichten ook nergens terug vinden op de site. Moet haast van de beheerders afkomstig zijn. In ieder geval NOOIT BETALEN om berichten te lezen. Het is simpelweg niet pluis hiero. Groeten Hans.

Hallo Philip -

Je hebt ons eerder vandaag ook enkele e-mails gestuurd. Zoals ook aan jou persoonlijk toegelicht, kreeg je van onze moderatoren in het verleden reeds tweemaal een waarschuwing voor ongepast gedrag en taalgebruik. Daar je na deze waarschuwingen je gedrag niet aanpaste, liet je ons geen andere keuze dan je account voorlopig te blokkeren. Zoals ook in de e-mail toegelicht; indien je ons even kan bevestigen onze gedragscode gelezen en begrepen te hebben, kunnen we je account opnieuw vrijgeven.

---

Hans, indien je ons even kan contacteren via [email protected], dan kijk ik meteen na van waar die berichtjes precies afkomstig zijn voor je.

beste Philippe van Twoo,

ik weet tot op heden nog HELEMAAL NIET waarover dit gaat !!!!!!! Jullie beweren dat ik 2 waarschuwingen heb gekregen maar heb daar de bewijzen nog niet van ontvangen !!!!!!!!! Jullie kunnen zeggen wat jullie willen. Als mijn gedrag ongepast zou zijn toon me het zwart op wit maar dat kunnen jullie niet. Wat ik wel doe is jullie faken profielen (buitenlanders en toestanden) direkt blokkeren en zo en misschien zit er wel een programmatje aanvast die zo de link legt van zogezegd ongepast....... zit momenteel met sterfgeval en ben ENORM BOOS dat mijn profiel nog niet GEDEBLOKKEERD is. Geld incasseren en dan profielen blokkeren = OPLICHTERIJ !!!!!!!!!!!!!!!! JULLIE MOGEN MIJ NA DE BEGRAFENIS VAN MIJN PA ZEKER VERWACHTEN AAN JULLIE KANTOREN IN GENT. IK PIK DIT NIET !!!!!!!!!!!!!!!!!! En bijna 1 week moeten wachtten op een stom antwoordje van jullie ???????????? KLANTENSERVICE ? misschien eens opleiding voorzien voor de medewerkers want daar hebben jullie nog geen kaas van gegeten ! Ge kunt maar zien dat ik ONMIDDELLIJK TERUG OP TWOO kan. En DISCUSSIEER DAAR MET DE KLANTEN en spreek de mensen persoonlijk aan als er een probleem zou zijn !!! I.P.V ZONDER REDENEN PROFIELEN TE BLOKKEREN. Voor mij is twoo nog altijd grote oplichterij !!!!!!!!!!! En zal het blijven die boodschap zeker overal op het net gaan zetten als jullie dit niet vlug oplossen ! ECHT EEN SCHANDE is het !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wat ik nog het ergste vind van TWOO is dat er TOTAAL GEEN COMMUNICATIE MOGELIJK IS met hen ! Geen telefoonnummer als er problemen zijn, je kan enkel mailke sturen naar hun info mailadres en pas na tientallen mails sturen ze een belachelijk antwoord, nu al 2x hetzelfde antwoord. EEN REGELRECHTE SCHANDE is het om zo met een goede klant om te gaan (ben zo dom geweest voor twoo te betalen), ik verwacht KLANTENSERVICE maar tot op heden heb ik daar nog TOTAAL NIKS VAN GEMERKT !!!!!!!!! Dit is gewoon NOT DONE !!!!!!!!!!!!!!! Mensen persoonlijk aanspreken moeten ze doen als er iets verkeerds zou lopen (wat zeker niet het geval is !!!!). Ik heb mijn manieren maar bij TWOO duidelijk niet. Dit ruikt niet naar geldklopperij , dit STINKT gewoon naar OPLICHTERIJ. Ik laat het hier zeker niet bij !!!!!!!!!!!!

Hallo Philip

Vooreerst onze innige deelneming met je verlies. Ik vind het vreemd te lezen dat je van ons nog geen antwoord ontvangen zou hebben. In al de e-mails die je ons de afgelopen dagen toestuurde zien we namelijk ons eigen antwoord onderaan terug.

Je kreeg in het verleden waarschuwingen voor volgende fragmenten die je aan vrouwelijke leden op onze website toestuurde:
- bende hoeren !!!!!!!!!!!!!
- gewoon op foto val je redelijk mee
maar da is ook al
en als je bezig bent over nr ....dan is er daar een woord voor ....begint met H.....

Toen we deze maand je opnieuw op dit soort uitlatingen konden betrappen, is het dan ook niet meer dan normaal dat onze moderatoren je blokkeren.

Door simpelweg aan ons te melden dat je onze gedragscode gelezen en begrepen hebt, alsook dat je je er voortaan aan zal houden, kan je een tweede kans krijgen. Voorlopig hebben we diverse e-mails van je ontvangen, maar heb je ons deze bevestiging nog niet toegestuurd.

goe bezig jullie !!!! proficiat !!! als ik constant mails krijg van buitenlandse vrouwen in lingerie met Afrikaanse afkomst dat zijn dat inderdaad HOEREN en wil daar niks mee te maken hebben dus blokkeren we die handel !! GAAN WE ZO BEGINNEN ? KINDERACHTIG VAN JULLIE !!!! EN WAAR JULLIE OVERSPREKEN IS VAN VORIG JAAR !!!!!! ZONDER ENIGE REDEN BEN IK BEGIN VORIGE WEEK GEBLOKKEERD en tot op heden geen deftig antwoord ontvangen (en bewijs van die mails). Jullie kunnen beweren wat jullie willen om er wat beter uit te komen. FEIT IS DAT JULLIE COMMUNICATIE NIET DEUGD EN DAT TWOO GEWOON GROTE GELDKLOPPERIJ EN EIGENLIJK MEER OPLICHTERIJ IS. HEB U VOORGESTELD OM AL MIJN CENTEN DAT IK BETAALD HEB TERUG TE BETALEN OF MIJN ACCOUNT TE DEBLOKKEREN. EN DAN VERGETEN WE AL DIE ZEVER. Doen jullie dit niet dan zul je nog van mij horen. Dergelijke oplichterijpraktijken kunnen totaal niet. Toch raar hé dat op twoo gewone mensen geblokkeerd worden die ervoor betaald hebben en al die fake profielen (buitenlanders, hoeren, .....) die er NIKS voor betalen blijven altijd maar op jullie site staan. Worden nooit geblokkeerd. Ruikt gewoon naar grote oplichterij van twoo (misschien zijn het wel de zogezegde medewerkers van jullie die dergelijke profielen aanmaken). WAT MIJ BETREFT TOT NOOIT MEER OP TWOO EN STORT MAAR VLUG MIJN GELD TERUG !!!!!!!! BENDE OPLICHTERS !!!!!!!!!!!!!!

Hallo Philip -

Vooreerst is het zo dat onze gedragscode niet ter discussie staat. Wanneer je lid wordt van Twoo, stem je ermee in je aan de gedragscode te houden.

Ook is het merkwaardig dat je gedurende meerdere jaren gebruikmaakte van Twoo, om daarna online te gaan beweren dat onze diensten bedrog zouden zijn, toevallig net nadat je na diverse waarschuwingen een blokkade kreeg opgelegd.

We vinden het jammer dat je weigert om te bevestigen dat je onze gedragscode gelezen en begrepen hebt, en dus die tweede kans niet aanneemt. Ik merkte wel op dat je inderdaad nog wat tegoeden hebt uitstaan. Indien je ons simpelweg even laat weten onze gedragscode gelezen en begrepen te hebben, kan je hier gewoon opnieuw gebruik van maken.

Indien je dat niet wenst, geef ons dan even een Paypal adres door, en we gaan na of we uitzonderlijk je toch bepaalde tegoeden kunnen terugbetalen.

mijn bankrekeningnummer is reeds naar jullie INFO MAIL ADRES doorgestuurd. Dus gelieve ASAP mijn tegoeden terug te storten !!! Vind het wel vreemd dat twoo HIER wel vlug kan reageren en via al die mails van mij niet. Bang om potentiele klanten kwijt te spelen ? Wat mij betreft TOT NOOIT MEER OP TWOO. Ik heb het inderdaad een kans gegeven en TWOO is ZWAAR GEBUISD als het om communicatie, klantservice en te vertrouwen site gaat. Dat een mens nu en dan eens boos wordt op al die FAKE PROFIELEN EN BERICHTJES op twoo is maar logisch maar daar doen jullie totaal niks aan. Enkel maar zoveel mogelijk gewone mensen lokken en hopen dat ze erin trappen om te betalen !! Ik vertrek voor de rest van de week naar de kust om begrafenis van mijn pa te regelen en hoop dat jullie ook een iets regelen: namelijk mijn geld ZO VLUG MOGELIJK TERUGSTOREN. De manier waarop jullie met klanten omgaan is helemaal NOT DONE en dringend tijd dat er een ombudsdienst uit de grond gestampt wordt om dergelijke OPLICHTERIJPRAKTIJKEN van twoo (en andere sites) aan banden te leggen. Er zijn inderdaad veel single's de dag van vandaag maar op sites zoals twoo vooral fake profielen. Er zullen ook wel goedgelovige vrouwen op zitten zoals mij maar die trappen het daar vlug af omdat het 1 HOERENBOEL en SEKSGEDOE is. Als er mensen sites kunnen waar er enkel maar SERIEUZE vrouwen op staan die serieuze relatie zoeken. Laat het gerust weten. Momenteel zit ik nu op badoo. Zit er al stuk beter uit dan twoo.

Hahaha fantastisch dit, heerlijk zo'n gefrustreerde klorebelg xD! Ik zit ook al een tijdje op Twoo en ik kan er alleen maar positief over zijn hoor, leuke contacten aan over gehouden in ieder geval.

M K is wellicht een betaald twoo medewerker zekers ? qua beleefdheid volledig twoo. Er werd me beloofd geld terug te storten maar na bijna week nog altijd niks ! Twoo jullie moeten niet beginnen met PayPal rekeningen of zo want dat vertrouw ik evenveel zoals jullie site. Helemaal niet. Een europese overschrijving invullen om mijn geld terug te storten kan zo moeilijk toch niet zijn hé.... Los dit eens op AUB dat die zever stopt !

Briljante brullende Belg. Hoe kun je nou in die oplichterspraktijken van dit soort sites trappen? Je mag niet schelden en je krijgt vervolgens alleen maar sex-gerelateerde mailtjes binnen. Mag je geen "hoeren" noemen, want die mails leest Twoo namelijk zelf. En zo bedanken ze je voor je geld en schoppen ze je er uit.
Echte klantenservice....

ENCORE, zo komt het inderdaad wel op neer. Ik ben nochtans rustig hoor maar het MOET ook eens gezegd worden hoe TWOO eigenlijk ECHT werkt hé. Inderdaad er komen constant dergelijke mailkes binnen en op den duur wordt je dat KOTSBEU. In het begin verwijder je die gewoon en op den duur stuur je iets terug dat het moet stoppen hé. Heb ondertussen enkele andere mannen en vrouwen gevonden die ook degelijke feiten meegemaakt hebben en we gaan TESTAANKOOP inlichten en kijken wat ze kunnen doen. Het is voor twoo blijkbaar niet mogelijk om mijn geld terug te storten via europese overschrijving (enkel maar via PayPal adres maar dat vertrouw ik niet, net zoals twoo). Ik maak er niet veel woorden meer aan vuil. Heb ze de mogelijkheid gegeven tijdje geleden mijn account gewoon te deblokkeren maar doen dit niet. Nu heb ik hen de mogelijkheid gegeven mijn geld terug te storten. Doen ze dus ook niet. Maar laat het hier niet bij. TESTAANKOOP moet dit maar oplossen.

Ik denk dat iedere dating site pure misbruik is van De emotie van mensen .
Jammer dat dit soort crimineel gedrag niet wordt bestreden .
Net als de loterij ze zouden dit bij wet moeten verbieden !
Gooi mij maar van zo een site af digitale vrienden heb je geen moer aan .
Ja als ik ook zo een site in de lucht gooi .
Als het aan mij lag voor de rechter er mee Mensen als handels waar gebruiken .
Ik drink liever een drankje en ontmoet wel iemand in de stad .

een Groet aan het volk dat zich vast klampt aan Internet & Telefoon de fop speen van de eeuw !!!! ;)

Werkt niet, de helft van heel de populatie op TWOO reageert niet. Enorm frustrerend. Maar dit niet alleen, TWOO kan je dus NIET verwijderen! Verwijdert op niet, je blijft spammende mails krijgen en popups dat iemand online is of je zogezegd een bericht stuurd!

Beste philip,ik heb het ook voor dat ze mijn profiel blokkeren zogzegt dat ik iets zou verkeerd gezegt hebben vandaag of over een dag of twee en ik heb er bijna nog niet op geweest en gewoon profielen gaan bekijken en twoo kan mijn geld maar terug geven of ik kom persoonlijk naar daar en het zal daar stuiven want ik hou mij niet in desnoods trek ik hun achter hun bureau en ik plak ze tegen de muur als ik boos ben dan ben ik gene gewone,ik moet niet weten van oplichterij van twoo en ze sturen zelf berichten dat het zogzegt van een vrouw komt,bende oplichters en fakers die alleen op geld uit zijn ze kunnen maar zien dat ik mijn geld terug heb van 6 maand,ook zijn er veel fake profielen,buitenlandse vrouwen in lingerie,is dat een datingsite waar er veel hoeren opzitten en ook veel getrouwde,twoo maakt relaties kapot daardoor,stop met die datingsite,ga gewoon uit en zoek daar een vrouw er word veel bedrogen door dating site.Mens let echt op van datingsite twoo,want de ware vrouw vind je daar niet,ok er zijn ook mannen die sex zoeken maar daarom zijn elke mannen zo niet,en die vrouw daar amaai ze zijn zogezegd allemaal eerlijk,alles draait om het uiterlijke,je moet al een fotomodel zijn met een six pak en gespiert lichaam en veel geld,IK HOOP DAT TWOO ZELF WOORD GEBLOKEERD bende bedriegers,sorry ik ben woedend en hopelijk maken jullie mij niet kwader!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Goedemiddag,

Bedankt voor jullie feedback.

@Rico; onze excuses dat we je berichtje nu pas opmerken. Het is inderdaad wat vreemd dat je zo weinig reactie lijkt te krijgen. Ik zou dan ook graag even nagaan of technisch alles wel goed verloopt voor je. Kan je me misschien even via onze Helpdesk of via [email protected] contacteren?

@Patje; Helaas kan ik niet meteen zeggen waarom je profiel geblokkeerd werd. Ook dit zou ik even moeten opzoeken voor je. Kan je ons daartoe ook even via de Helpdesk of via [email protected] contacteren?

Het klopt inderdaad dat een goede profielfoto een wereld van verschil kan maken bij Twoo. We begrijpen ook dat het niet enkel het uiterlijk is dat telt, en horen dan ook graag je suggesties over hoe we dit kunnen verbeteren.

Daarnaast is het zo dat wanneer je vermoedt dat iemand een vals profiel heeft, je ons steeds een misbruikmelding mag sturen. Dit kan door op het icoontje in de vorm van een vlag te klikken op het profiel of bovenaan in een gesprek. Onze moderatoren kijken een melding steeds binnen 24u voor je na.

Mijn account is zonder reden geblokkeerd fucking twoo !!!! Ontblok het nu onmiddellijk !!! Oplichters !!!

Mijn account is zonder reden geblokkeerd ! Ontblok het nu !!! Of ik kom naar jullie kantoor !!!!

Ik heb het ook voor gehad dat ze mijn profiel blokkeerde en ik had betaald en ik kreeg mijn geld niet terug,zo is het gemakkelijk geld verdienen maar ik ga ook eens naar gent gaan en zei maar zeker dat dat het kot te klein zal zijn want ik trek iedereen van achter hun bureau ze gaan mij daar eens kwaad zien,BENDE OPLICHTERS VAN TWOO EN JULLIE WETEN HET WEL. en als ik iets heb miszegt bewijs het maar eens bende leugenaars en idd veel fake profielen van vrouwen en ook bijna naakte vrouwen en dat mag dan twooooo??????ik hoop dat jullie fake site stop werd gezet want je vind daar geen relatie of vriendschap en het eninge waar vrouwen naar kijken is het uiterlijke want ik ben al verweten geweest dat ik lelijk ben maar zelf zagen ze er niet uit,er zitten meer een bende hoeren dan deftige vrouwen,pas jullie site aan twoo want jullie zijn de slechte site ooit,maar ik kom zeker in gent en eens zien wat jullie te zeggen hebben,bende smeerlappen

heb vandaag ook een melding gekregen van ongepast gedrag...mocht ik elke man die me ongepast benaderd aangeven zijn er geen mannelijke klanten meer op twoo.en als je dan eens je ongezouten mening terug schrijft aan de heren dan melden ze misbruik..ik kan begrijpen dat het voor jullie moeilijk is maar als betalend lid vindt ik dan ook dat we de reden mogen zien of weten waarom..(bewijs)

Bezoek Twoo Reviews over Twoo

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Twoo
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden