tijdverspilling!!!

tijdverspilling!!!

Hallo Allemaal,
Ik ben pas uitelkaar gegaan. Iedereen die ik ken heeft een druk leven. Chatten leek me een leuk Oplossing. Ik een profiel aangemaakt bij bij zoosk. Uren tijd in gestoken en geen resultaat. Zo heb ik me bij tinder, badoo, Second Love en alleenstaande-mammas aangemeld. Ik ben 6 weken bezig geweest om maar iemand te vinden om mee te praten en ja eentje maar, die elke dag een bericht stuurt. Nou mensen ik had afleiding nodig en ja, dat heb ik gehad. Alleen wat ze beloven dat niet. Dus je bent lekker bezig, maar zonder resultaat.

Sterke punten
In de maling nemen. Eerlijk gezegd heb ik wel ffe een afleiding gehad. Ik had dat hard nodig. Wel een beetje uitstel van executie, maar ik voel me iets beter.

Zwakke punten
Geen een echte contact. Ergste is dat ik op een gegeven moment op alles ja klikte, ook op enge, lelijke en gehandicapten.

Bezoek Tinder Reviews over Tinder

3 reacties

Reclame en beloftes moet je niet serieus nemen. 1 op de 100 lukt het misschien om een partner te vinden op een datingsite de 99 andere van de 100 lukt het niet. Men heeft het dan alleen op die ene die succes heeft in de
succesverhalen. Over de rest praat men niet.

Ik kan mij helemaal vinden in wat Dirk zegt, maar ik vind die laatste zin in jouw revieuw nogal denigrerend , beste "Hopeloos.".Je schrijft dat je ook op "enge, lelijke en gehandicapten" klikte, maar deze mensen staan ook op de site om iemand te vinden met wie ze liefdesgeluk te kunnen delen; wie ben jij om deze mensen, die je waarschijnlijk totaal niet kent, op hun uiterlijk te beoordelen? Mensen die niet echt hun uiterlijk mee hebben, kunnen in werkelijkheid de goedheid zelfve zijn voor een vrouw, iemand bij wie liegen, bedriegen, besodemieteren niet eens opkomt, maar bij voorbaat als niets zijn in de ogen van de vrouw.Het moet eens afgelopen zijn om mensen die je totaal niet kent en alleen maar van een plaatje, op hun uiterlijk te beoordelen; Mannen die doortrapt verrot zijn, liegen en bedonderen, maar een leuk koppie hebben, dat is het enige wat telt voor de veeleisende vrouw op een datingsite.Daarom lag ik mij elke keer weer kapot als ik weer zo'n "slachtoffer" zie staan bij "Tros Opgelicht."

Het is helaas niet mogelijk om een review te plaatsen over de site ' alleenstaande mama's', maar ik kan de ervaring van 'hopeloos' bevestigen. De meeste ingeschrevenen zijn geen actieve members, kunnen dientengevolge niet eens je berichtje lezen. Ik heb printscreens gemaakt van de lijsten met verzonden berichten met als status 'ongelezen'. Klagen bij de beheerders heeft geen zin. Ze erkennen het probleem, maar je hebt je centen al betaald en die krijg je niet terug.
Op de wat minder gespecialiseerde sites zitten meer leden, al is de man/vrouw verhouding vaak zoek.
Mijn advies: ga achter de computer vandaan. De deur uit. De kans dat je in het echte leven een vrouw tegenkomt is groter dan via een datingsite.

Bezoek Tinder Reviews over Tinder

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Tinder
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden