negatief

Dacht, ga ook maar even iets schrijven, ik bespeur namelijk niet één vrouw op deze revieuws (van wat ik gelezen heb). Kan me toch even niet voorstellen, dat ik de enige ben die zo stom is geweest om te denken een leukerd tegen te komen! En inderdaad, heren, Ook wij vrouwen kunnen na 1 berichtje terug te sturen helemaal niets meer. Je wordt direct naar een pagina gezet om te betalen en daarna......... jullie weten het! En wat denken jullie dan!? Dat wij ons niet afvragen wie er nu fake zijn of echt?Ja, natuurlijk!!!!
Je wordt als vrouw toch ook gek van die mailtjes waarvan je denkt: "tja, dit klinkt te leuk om echt te zijn" ! Jammer, dat er helemaal geen dames zijn, die daar voor uit durven te komen. (of zijn we misschien allemaal getrouwd,samenwonend of wat ook!?Nou, ben ik ook, dus die drempel is ook weg, dames!).
Zal wel commentaar krijgen nu, maar ik kom er in ieder geval eerlijk voor uit!
En ik hou van eerlijk en oprecht, deze site heeft daar niets van weg.
Gelukkig was het voor mij (want hoe zou ik dat in godsmnaam moeten verantwoorden!) onmogelijk voor zo'n site te gaan betalen, anders had ik er waarschijnlijk ook ingestonken.
Dus heren, niet alle dames zijn fake en kennelijk ook niet alle heren, maar het zou wel fijn zijn als er eens iets de lucht in zou gaan, die gewoon aan vraag en aanbod (dat klinkt bot, maar uiteindelijk is het wel wat het is) voldoet. Zijn er misschien ook nog eerlijke mensen op deze aardbol die hier een oplossing voor hebben? Neem nu hyves of facebook!? Kost toch ook niets en kun je ook helemaal afschermen? Ja Goldmebership kost iets, maar sorry hoor daar is ook overheen te komen, dat is 28 euro per half jaar ofzo! En iemand, die naar jouw inzicht kwade bedoelingen heeft (want die zijn er ook!) kun je er simpelweg afmikken, klaar! Hoe simpel kan het zijn. Nou, misschien breng ik iemand op een idee he, wie weet!
Ik ben hier in ieder geval klaar mee, het maakt onzeker en het vertrouwen in je medemens is niet meer zo groot.
Niet doen dus! Niet aan beginnen!

Sterke punten
om de tuin leiden, dat kunnen ze goed!
op je gevoel inspelen, nog veel beter.
iedereen heeft een eigen reden op zo'n site te kijken en daar maken zij op sluikse wijze misbruik van,

Zwakke punten
niet eerlijk zijn

Bezoek Temptation Dating Reviews over Temptation Dating

4 reacties

Ik krijg het idee dat als een echte man zich inschrijft en een echte vrouw, dat je elkaar niet kan vinden op Temptation Dating.
Ze worden allebei opgelicht met fakeprofielen.
Want stel dat je elkaar wel echt zou vinden, dan schrijft zowel de man als de vrouw zich uit en dan verdient de oplichter van Temptation Dating niks meer aan ze.
Je kunt je volgens mij niet eens uitschrijven, tenzij je grove foto's op je profiel zet en gaat schelden op de site.

Misschien is Knuz.nl iets voor je, kost niks.
Alleen zit ik er al jaren op zonder resultaat.
Maar dat kom omdat ik een man ben en last hebt van teveel concurrentie.

Je kunt je niet alleen niet uitschrijven, ik kan me niet eens afmelden! Da's helemaal lekker fout! Jaja eigen schuld, dikke bult haha. Lieve schat, Knuz is.....hmmm, ik heb een speciale reden om te zoeken op zo'n site en die reden is in het geheel niet fout, maar zou wel als zodanig gezien kunnen worden......denk ik. Handicap.

Jaaaaaa, Dirk bedankt! voor Knuz! Dat werkt echt (binnen een dag! pffff) geen grapje hoor. thanx.

@beetjestout2
Zoek me dan op schat.
Ja en ik heb wel zin in jou hoor.
Mijn naam is dirk1958 op Knuz

Bezoek Temptation Dating Reviews over Temptation Dating

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Temptation Dating
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden