Bestaat er en echte site ?

Bestaat er en echte site ?

Waar je vrij contacten kan leggen met de bedoeling iemand te ontmoeten enkel en alleen om sexuele redenen ?

Bezoek Sexprofielen Reviews over Sexprofielen

1 reactie

Beste Bart,

Ja die bestaan, maar dat zijn wel advertentiewebsites van prostituees.
Een van de beste advertentiewebsites van prostituees is Kinky.nl
De reviews van Kinky.nl kan je lezen op Datingwebsites.nl
De tarieven en mogelijkheden zijn erbij, evenals foto's en soms zelfs video's.
De mobiele nummer van de prostituee staan erbij, je hoeft dus niet eerst te betalen om het mobiele nummer te zien. De prostituees op Kinky zijn best wel prijzig. Ik raadt je wel aan om nummerweergave aan te zetten, anders nemen ze niet op.

Een seksdatingwebsite waarmee je met vrouwen gratis seks kan krijgen bestaat niet. Alle vrouwen willen betaald krijgen voor seks, dat zijn hun inkomsten.
De enige mogelijkheid om gratis seks te hebben bij een vrouw is met behulp van Kim Holland en Don & Ad bij de sekszender Meiden van Holland.
Maar de voorwaarde voor gratis seks is wel dat je gefilmd wordt, anders gaat het niet door. Schrijf een brief of een e-mail naar Kim Holland en misschien maak je kans. Ga naar de website van Kim Holland en dan naar de Contactpagina. Het gevolg is wel dat je op de televisie komt (Meiden van Holland soft, en Meiden van Holland Hard), en ook op diverse internetwebsites.

Waarschuwing.
Doe dit beslist niet als je een verantwoordelijke beroep hebt, zoals bijvoorbeeld leraar, want dan kan je op staande voet ontslagen worden door je werkgever!




Vrijwel alle (99%) andere seksdatingsites zijn vals.
Bij de 1% echte seksdatingsites (In feite partnerruil) maak je als man alleen nauwelijks kans op gratis seks. Een heel enkele keer heb ik een seksadvertentie gezien waarbij een echtpaar een man zoeken die bisexueel is.

Mocht je toch proberen bij een seksdatingwebsites, lees altijd goed de algemene voorwaarden voor. Vrijwel altijd staat er zoiets als'

De website bevat fictieve profielen, fysiek contact niet mogelijk.

Bezoek Sexprofielen Reviews over Sexprofielen

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Sexprofielen
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden