bekende

Kreeg mailtje van dame die niet met vreemde een date begon . Wat doet ze dan op deze site . Dat was na veelvuldig over en weer berichten te hebben gestuurd. Vraag me af of deze dames niet worden betaald om je veel geld uit je zak te kloppen. Voor mij een grote fake site die geen contacten tot stand brengt.

Sterke punten
foto s van de kandidaten die veel naakt laten zien.

Zwakke punten
Geen daadwerkellijke contacten.

Bezoek SexBook.nl Reviews over SexBook.nl

2 reacties

Hallo Kanzo,

Natuurlijk krijgen de thuiswerksters betaald om jou aan het lijntje te houden.
Afpreken in het echt kan niet, want de berichten worden niet beantwoord door de persoon van het profiel, maar door thuiswerksters. Je wordt dus belazerd, maar dat staat in de Algemene voorwaarden, als je dat goed gelezen hebt.

Gebruikers van de website dienen zich er vervolgens van bewust te zijn dat verschillende profielen en bijdragen een entertainende bedoeling hebben en fysieke contacten dan ook niet in alle gevallen mogelijk zijn. Wij behouden ons uitdrukkelijk het recht voor om bepaalde gesprekken tussen profielen op de website te sturen via zelf gecreëerde profielen.

Voorbeeld vacature voor sms/chat operators op Marktplaats.nl

Werkniveau : LBO / VMBO
Werkervaring : Starter
Dienstverband : Freelance of Uitzendbasis
Type : Geschikt als bijbaan
Uren per week : Variabele uren

Beschrijving
Wij zijn een bedrijf dat zich bezig houdt met het beantwoorden van (veelal) erotisch getinte tekstberichten. En zijn op zoek naar operators om ons team te versterken. Jij ontvangt per getikt bericht een bedrag tussen de € 0,11 en € 0,15. Dit kan dus lekker oplopen!Je werkt volledig anoniem!

Wij vragen:
- Goede internetverbinding
- Goede beheersing van de Nederlandse taal
- Creatieve berichten kunnen maken
- MSN Messenger voor contact met je persoonlijke coachMinimaal 200 berichten per week (nog geen 30 per dag!)

Wij bieden:
- Uitbetaling per bericht variend van € 0,11 tot € 0,15 afhankelijk hoeveel je kan tikken.
- Gedegen inwerkmoment via MSNWerken zonder rooster, gewoon vanuit huis wanneer het jou uitkomt! (24/7)
- Hoog aantal berichten om te verwerken.
- Wekelijkse uitbetaling wanneer er een minimaal saldo van € 50,- is.

Heb jij interesse in ons werk, dan kan je ons mailen op: [email protected]
Je ontvangt dan verdere informatie en kunt je aanmelden voor de sollicitatieprocedure.Wij vragen géén inschrijfkosten!

Groetjes,Team Werk Vanaf Huis!

Dirk heeft volstrekt gelijk. De "dames" die zich uitgeven voor bepaalde educatie-niveau of beroep hebben geen enkele verstand van dat vak. Ze weten niet eens waar ze het over hebben.

Het abominabel slechte taalgebruik en veelvuldige grammaticale blunders wijzen op zeer gebrekkige ontwikkeling. ( zogenaamd HBO achtergrond, wat hooguit drop-outs LBO is)
Ze dagen je eerst uit, als puntje bij paaltje komt dan is hun agenda vol met niet plausibele smoesjes.
De site is zo fake als het maar kan,de vaak schaarst geklede "kandidaten" doen spontaan uitdagende uitspraken. De strekking zijn bijna altijd hetzelfde.

99,9% fake. De site is een grote bedrog. De eigenaar bezit veel van soortgelijke sites, je wordt doorgelinkt naar andere sites.
De eigenaar is hoogstwaarschijnlijk een gefrustreerde bezitter van de oude 0900- sexlijnen, die later overgingen naar de betaalde sex-sites, maar door de sterke opkomst van het internet en de gratis sites van hun concurrenten raken ze hun dominante positie kwijt, daarom zijn ze massaal overgestapt naar dergelijke fake-sites om nietsvermoedende mensen het geld afhandig te maken. Er wordt grof geld "verdiend" in deze vieze business. (Vermoedelijk tonnen in de maand) Deze vorm van oplichting is strafbaar, zodra het OM meer bewijzen van deze oplichters hebben verzameld, dan kan het proces beginnen.

Mensen maken deze oplichters niet rijk! Als deze oplichters de nietsvermoedende slachtoffers hun geld niet terugstorten, dan zijn ze met oplichtingspraktijken bezig en deze zijn strafbaar. Het OM is op de hoogte van deze vorm van criminaliteit, zodra er genoeg bewijzen verzameld zijn, dan kan het strafproces beginnen tegen deze oplichters.

Bezoek SexBook.nl Reviews over SexBook.nl

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over SexBook.nl
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden