Super

Nou heren!
Ik denk dat jullie beter moeten zoeken hoor.
Hier een knappe lange vrouw die op Sl zit!
Ik heb inmiddels 6 dates gehad waarvan er 4 uitgedraaid zijn op sex.
Ik geb in anderhalve maand tijd denk ik 600 berichten gehad. En dat is echt bizar. Sorry heren aangezien 1 van jullie mijn Sl zou moeten worden en ik dus gewoon een rekatie heb, kan ik niet reageren op al die berichten.
Misschien moeten sommige mannen idd wat doet aan hun openingsbericht. Want ik lees ze wel allemaal. En vanuit daar kijk ik of je de moeite waard bent om op te reageren. De dames mogen die arrogantie een beetje hebben.

Sterke punten
Gratis voor vrouwen

Zwakke punten
Sommige mannen zijn echt lastig.

Bezoek Second Love Reviews over Second Love

13 reacties

Hoeveel vraag je voor een uurtje seks? Iets van 150 euro.

6 dates gehad, tja Turken en Marokkanen kruipen overal op.

Dirk... Ik verleen geen diensten. Dus hou het niveau hier een beetje hoog. En Hans... Turken en Marokkanen... Nog niet tegen gekomen op Sl. Allemaal gezonde Hollandse mannen! Maar niet zoals jij met je vooroordelen.

Als je daar als vrouw 600 berichten krijgt,geeft dit ook een idee van de m/v verhouding 100/1 ?

600 berichten en 1 uitverkozen = 599 teleur gestelden

Ik denk dat Suus een medewerker is van Second Love.

Top review. Bedankt voor de openheid! Ik heb mijn SL lidmaatschap net opgezegd.

Welke vrouw gaat zich nu Suus noemen?

@Urbenis
Suus natuurlijk.

Suus is vast en zeker zo lelijk dat naar man haar niet wilt neuken. Daarom zit ze op Second Love in de hoop een man te vinden die een stijve krijgt en haar wilt neuken. Misschien betaald zij die mannen wel in plaats van andersom.
Een vrouw die er goed uit ziet heeft geen datingsite nodig.

@Urbenis & @Dirk

Wat ze schrijft is heel mogelijk. Ik heb op alle sites waar ik als man zit ook een vrouwelijke profiel aangemaakt om het gevoel te krijgen met wat voor concurrentie heb ik te maken en het is precies net als ze schrijft. Bizar!

Binnen paar dagen op VictoriaMilan had ik max hoeveelheid knipogen gekregen. De counter maxed op 99. Ik heb de leeftijd van mijn vrouwelijke alter ego ook op 43 gezet en ik heb een niet te aantrekkelijke foto gekozen. Desondanks trok mijn vrouwelijk profiel enorm aandacht. Gezien dat Suus mogelijk aantrekkelijke foto had en is nog 10 jaar jonger dan mijn profiel dan is het prima mogelijk dat ze zo veel aandacht trok. Als iemand hier me niet gelooft dan probeer het zelf. Online dating lijkt me een beetje op communisme. Het idee is goed maar mensen zijn te slecht om goed gebruik van te maken ;-)

Bepaalde mannen gaan uit nieuwsgierigheid ook eens een vrouwenprofiel aanmaken,het is toch gratis (heb het ook al eens gedaan) en er komen inderdaad honderden reacties binnen.De vraag is dan ook weer hoeveel er van de weinige vrouwnprofien echt zijn.

Ik denk dat mooie vrouwen overladen worden met reacties en ja als de situatie andersom was en er waren veel meer vrouwen dan mannen. Kies je als man toch ook voor de mooiste en meest originele vrouw. Susanne (Suus) heeft gelijk. Alle vrouwen hebben gelijk met zoveel keuze. Ik denk dat verhouding inderdaad 1:100 is in het nadeel van mannen. Ook reageren mannen eerder dan vrouwen dus alles hiermee verklaard. Suus verdient respect omdat ze reageert!!!

heb een keer een account aangemaakt op naam van mijn eigen partner, gewoon als testje (vrouw, 28 jaar exotisch uiterlijk, bovengemiddeld knap). het is inderdaad ongelofelijk hoeveel reacties je dan krijgt. Het verhaal van Suus kan zeker kloppen. De essentie blijft dat wanneer mijn partner op de verzoeken van een van de mannen in zou gaan, er 1 de gelukkige zou zijn en honderden teleurgesteld zouden worden. Ook heb je als vrouw inderdaad helemaal geen tijd om alle berichten die je krijgt persoonlijk te beantwoorden.

Bezoek Second Love Reviews over Second Love

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Second Love
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden