Bagger

De verhouding man/vrouw is ongeveer 1 tot 100.
Je moet als man zowiezo je foto laten zien anders reageert er geen enkele vrouw. De vrouwen die erop zitten hoeven niets te betalen voor hun profiel, dus ze kunnen maar wat aanrommelen en zoeken de krentjes in de pap. In 3/4 van de gevallen reageren ze niet eens op je mail.

Ik heb diverse vrouwen gesproken die al wat af hadden gesproken, dus ze zijn er wel. Maar het aantal normale vrouwen is op 1 hand te tellen. Voor 90% zijn het dikke koeien van 100 kilo of meer, daar begin ik niet aan.

Sterke punten
geen

Zwakke punten
te veel vrouwen
Dikke vrouwen
gratis voor vrouwen

Bezoek Second Love Reviews over Second Love

7 reacties

Goed uitziende vrouwen liggen goed in de gewone markt...

Mij is het ook opgevallen dat er veel dikke vrouwen op datingsite s zitten.
Ben je een alleenstaande vrouwen en wil je een man?
Zorg dan eerst dat je een mooi figuur hebt.

Dirk, de correcte term die door die vrouwen zelf gebruikt wordt is "volslank". LOL
Eén keer een dikke, sorry, volslanke vrouw in bed gehad. Alles een keer proberen, toch? Daarna tegen mezelf gezegd: Nooit meer!
Gelukkig had ze nog wel lange haren. Veel vrouwen tegenwoordig hebben van die afschuwelijke kortgeknipte kapsels.
Trouwens vreemd dat wij mannen dit soort dingen eigenlijk helemaal niet "mogen" zeggen. Als een vrouw alleen een lange slanke man zoekt en vind dat wij te kort en/of te dik zijn mag ze dat zeggen en is er niets aan de hand. Maar als wij zeggen dat we geen dikke vrouw maar een slanke vrouw willen... Dan worden ze boos en is de wereld te klein!

Laat die boze vrouw lekkere zitten, die moeten we niet.

Wat ben ik blij dat jullie niet meer op sl zitten. Blijf lekker in die kroeg.

"Julia", niets zo zielig als een man die zich op internet als vrouw voor doet. Of doe je dat ook in de kroeg?

Verder heeft Dirk geen ongelijk. Bij erg veel van de vrouwen op Second Love is het wel duidelijk waarom ze een tweede liefde zoeken: het hun uiterlijk komen ze duidelijk aandacht tekort.

Niets mis met een goed geproportioneerde volslanke vrouw (dat wist Rubens al), maar er staan er meerder op van het type zeekoe. Daar is geen excuus voor anno nu, met goede voeding en sport kom je al een heel eind.

Ik ben overigens niet ontevreden over Second Love, heb er in de twee maanden dat ik lid was leuke, intieme contacten gehad. Er zit veel kaf tussen het koren, maar als man die er goed uit ziet en weet hoe hij zich moet presenteren heb ik niet te klagen gehad!

sjongesjonge zeg, ik zit net dit review te lezen en wordt er link van. Ook de dames met een maatje meer hebben aandacht nodig. zoals iemand het type zeekoe uit daar wordt ik pislink van! Ooit aan gedacht dat sommige mensen zwaarder zijn dmv medicatie ???? Wilde me als vrouw inschrijven op sl maar zie er toch zeker vanaf nu!

Bezoek Second Love Reviews over Second Love

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Second Love
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden