Schijnwereld

R.P. vertegenwoordigt een bijzonder hoog gehalte aan vrouwen die in een schijnwereld leven. Enorme lappen tekst welke voorbijkomen, de een nog onzinniger dan de andere. Absolute "crab". De tekst zou aan een maximaal aantal karakters gebonden moeten zijn. Bespaart een hoop frustatie. Verder, voor 12 van de 13 ingeschrevenen geldt dat er geen partner gevonden wordt. Kortom, dream on als het gaat om de enorme hoeveelheid succes stories.

Conclusie: niet intrappen, lekker naar het cafe gaan of lid worden van een vereniging.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Onrealistisch en volksverlakkerij

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

7 reacties

Of het is dat of ze neuken met iedereen en ze blijven maar terugkomen op de site omdat ze het zo lekker vinden. Ik hou veel vrouwen die ik een mail stuur in de gaten en ik heb er heel weinig weg zien. Gaan degene die wel weggingen waren de genen die na een gesprekje met mij geadviseerd heb zich niet meer te vertonen op de site.

Heel goed geschreven Dick. Wil er nog aan toevoegen dat veel van die carriere WO schoonheidskoninginnen met 15 spetterende vakantie foto;s er doorgaans een jaar of 3 of nog langer dag en nacht online opstaan. Neem; zoek op leden die nu online zijn en je ziet jaar in jaar uit dezelde fantastische plaatjes ... Zeilster, lappenpopje etc .... Dergelijke vrouwen staan er slechts voor de virtuele aandacht, niet omdat ze een relatie zoeken. Ze houden je aan het lijntje langer dan de transatlantische kabel. Wel het bonnetje goed bewaren. Helaas niet goed , geen geld terug ! Het wordt tijd dat deze volksverlakkerij is aangepakt wordt niet zo halfzacht als Tros radar deed maar korte mette maken met deze
oplichters !

Uitstekend gezegd, Dick.
Precies ook mijn mening na meerdere keren betaald lid te zijn geweest van o.a. RP en andere sites.
Enigste die er beter van worden, zijn die sites zelf.

Zal lang duren jeroen voordat iemand dit aanpakt, het is net zoals met horoscopen de mensen die er aan verdienen lachen zich dood. En de mensen die denken dat het echt is voeden zich er aan. En wie bellen er op de sceptici.

Hoi Dick

Van welke vereniging zou ik dan lid moeten worden?
Op welke vereniging zitten veel vrouwen en weinig mannen?
Als jij er eentje voor me weet dan wordt ik gelijk lid.

Ik zou graag in mijn leven is willen staken tegen vrouwen. Zo gek ben ik wel.

Alleen denk ik dat ik de eerste week in elkaar geslagen word door een man, zo gek zijn vrouwen ook wel weer.

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RelatiePlanet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden