Re: RelatiePlanet - weinig succes...

Re: RelatiePlanet - weinig succes...

@ Marc. Ik denk dat rp the place to be is wat datingsites betreft. Maar zes jaar .. Reacties van mannen zijn meesteal een afknapper, daar ben jij geen uitzondering in. Wie ben je en wat heb je te bieden? Dat willen we weten. Als dat zes jaar tegenvalt, kan het helpen eens naar jezelf te kijken. Daar zijn andere bedrijven voor. Zouden meer mensen op dating sites moeten doen ;-) Liefs,

Sterke punten
Het kost nog steeds geld om te reageren op een verzoek. Gaan we niet doen ;-)

Zwakke punten
Online vermelding, maar dat is hun bestaansrecht. Accepted.

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

27 reacties


aah get jij komt toch niet uit leiden he?

Sjaak,

Ga ff fietsen en blijf uit de buurt van datingsites.

Daar doe je mannen die wel ok zijn een groot plezier mee.

Ga ff naar de dokter :-)

Daag,
Chantal

Omdat jij een egoist zoekt moet ik naar dokter?

Ik geloof dat datingsites voor sommigen heel frustrerend kunnen werken..

wat hebben die vrouwen eigenlijk te bieden op rp? allemaal een hoop blablabla

chantal:

Heb jij dat nooit gehad dan zag je een koekjetrommel staan met allemaal lekkere koekjes, blijkt de trommel ineens leeg te zijn.

en doe dat nu een paar keer in afrika bij een paar afrikaantjes.

Zo voel ik me door rp.

Ik ken wel koekiemonster, maar die zit in sesamstraat....

Nee, vrouwen en koekjes dat gaat meestal niet samen. Dikke kont en zo.
Dan willen die mannen weer niet.
Het blijft dus toch moeilijk.....

@chantal, dan heb je toch niet goed mijn verhaal gelezen denk ik... wie ik ben en wat ik te bieden heb staat heel duidelijk in mijn profiel, juist de vrouwen die op mij reageren omdat mijn profiel aanspreekt, juist die vrouwen komen vreemd genoeg niet op een date verschijnen, of geven verkeerde info of verdewijnen plots van de website, moet ik dan naar mezelf kijken ? Weet jij het ? Zegt dit iets over mij of zegt dit iets over die vrouwen...?
Wat willen vrouwen dan eigenlijk weten ? Heb jij weleens voor niks op een date zitten te wachten ? Je hebt blijkbaar andere ervaringen dan ik...

@Marc
Ken jij Chantal? Nee? Ze staat elders ook bij andere dating-sites.

rp the place to be? weltrusten chantal

Volgens de evolutieleer zullen vrouwtjes die veel keuze hebben in mannetjes hoge eisen stellen aan de mannetjes om de soort in stand te houden en te verbeteren, dat zie je denk ik ook terug op Relatieplanet.
Als de vrouwen absurd hoge eisen stellen en zelf niks te bieden hebben, blijven ze eeuwig zoeken.
Stellen ze redelijke eisen en hebben ze zelf ook wat te bieden dan hebben ze snel een man gevonden en zijn ze weg bij Relatieplanet.
Dat laatse zou kunnen verklaren waarom de dames ineens verdwenen zijn.

Ik wens iedereen veel succes.

Tip voor de mannen.
Lukt het niet op datingsites probeer je dan in te schrijven op een dansles.
Er schijnt een mannentekort te zijn met Tango.

Een grote keuze wat je hebt op Relatieplanet werkt dus in het nadeel van de mannen.

Op rp is het gewoon niet normaal. Vrouwen met 1 oog zo lelijk als de nacht die sturen me nog leuk interesse berichten. Gaan vervolgens nog hard to get doen ook. Waar heb ik dit aan verdient vraag ik me dan af. Arrogant ben ik niet maar ok je bent echt oerlelijk dan denk je toch tenminste als lelijke vrouw of eentje met 3 kinderen ik stuur wat meer dan een interesse bericht.

En nee ik bedoel ook niet dat je als lelijke vrouw alles maar moet pikken maar soms denk ik hierdoor welleens dat ik in de maling wordt genomen door rp. Maar het gebeurd zo vaak en dan ga ik zoeken en dan valt het toch wel mee qua lelijkerds. Normaal spreken die vrouwen me ook niet aan of weten ze het wel na 1 reactie. Straal ik het uit of zo!

@ Marc, vrouwen die afspraken maken en niet komen opdagen wil je niet kennen. Ik ben verder geen relatieadviseur of zo.. Ik zou wel een telefoonnummer vragen vooraf (en het checken). Het voorstel van Dirk om op Tango les te gaan, klinkt zeker goed. Maar als je bijvoorbeeld naar de reacties kijkt van onze dappere Anoniem.... Hij heeft vast de body van Schwarzenegger en de brains van Obama (lol). Wat ik jammer vind, is als je netjes afmailt, je nooit iets terug hoort. Een profiel is leuk, maar als blijkt dat er andere wensen / verwachtingen zijn, moet je gewoon 'daag' kunnen zeggen. Een berichtje terug is dan wel zo netjes. Maar ach, dat hoort bij datingsites..

Ik ben nog een buitenlander(zonder bulten op mijn hoofd) ook en dan reageren er hollandse dames vol met acne op hun hoofd!

@ Chantal
Ik heb wel borsten, maar niet zoals Arnold.

Het is belachelijk dat jij over iemand die je niet kent zulke uitspraken doet: -->"Als dat zes jaar tegenvalt, kan het helpen eens naar jezelf te kijken. Daar zijn andere bedrijven voor. Zouden meer mensen op dating sites moeten doen ;-) Liefs,."

@ ?? Waar maak jij je druk om en kijk eens hoe jij over vrouwen schrijft... Dikke kont. Marc en ik amuseren ons wel, daar hebben we jou niet voor nodig. Je lult btw echt uit je nek. Start je eigen forum (lol)

@Chantal
Excuses, ik had niet in de gaten dat je met Marc iets gestart had.
Ik wens jullie heel veel plezier samen! lol

Bij Parship wel eerst even deleten.

@ ??, je hebt wel meer niet in de gaten

Ah, nu begrijp ik over welke vrouwen er zo geklaagd wordt door de heren hier.
Ze ondertekenen met Liefs, maar ze zijn het niet.

Hoe heet je eigenlijk?

lelijkerd

hey chantal wat heb jij eigenlijk te bieden.

@ kano of hoe je ook mag heten.. Waarom zit je hier zo te mopperen? Daar heb ik helemaal niets mee. Wat ik te bieden heb? Eerlijk zijn misschien? Zou je ajb niet meer willen reageren op mijn posts? Mannen als Marc en Dirk zijn veel gezelliger..

haha ik zal zeker niet meer op jouw verhaaltjes reageren .totaal de moeite niet je bent net als al die andere idiooten op rp . arogante trut.


Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RelatiePlanet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden