aanrader

Wat een onzinnige reviews lees ik hier. RP is dé datingsite. Als je op deze site niet slaagt, dan zul je vooral bij jezelf te rade moeten gaan. Het is een database van alles, dus niet zoals tegenwoordig vele andere datingsites niche-dating. Dat betekent dat je je buurvrouw tegenkomt, je leuke bardame van je favo kroeg, de directrice van de concurrent van je werkgever tot de secretaresse van je eigen baas.

Mensen die 200 identieke berichten sturen hebben natuurlijk geen succes. Wat een domkop ben je om te denken dat je daar succes mee oogst. Het is gemakkelijk om een website de schuld te geven van je eigen gebrek aan originaliteit en inventiviteit. Reageer op iemand omdat iets je interesse heeft gewekt en stel een vraag. Dat zijn basisprincipes om contacten te leggen. Ik heb in al die tijd welgeteld 1x een geen-interesse bericht gehad en ben zelf vele malen benaderd door vrouwen.

Ik heb met minimale berichten me helemaal suf gedate via RP. Vele tientallen vrouwen leren kennen en met enkelen nog altijd bevriend. Ik heb mijn huidige vriendin (nu 2 jaar relatie) leren kennen via de site dus het kan weldegelijk maar het begint bij je eigen houding en gedrag.


Succes!

Sterke punten
-overzichtelijk
-eenvoudig in gebruik
-heel veel échte profielen
-geen niche dating! dus voor ieder potje een dekseltje
-betrouwbaar

Zwakke punten
- prijzig

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

24 reacties

leuk dat het voor jouw werkte maar voor mij werkte rp helemaal niet en je zegt dat dat aan de mensen zelf ligt dat ze geen reacties krijgen nou dat klopt dus niet. sta nu op een andere site en daar heb ik wel veel sucses het ligt dus niet aan mij maar aan de dames die op rp staan . zijn vaak arogante types kijk mij nou eens de perfecte vrouw zijn.

Bedankt voor je reactie. Maar lees je eigen opmerking nog eens door:
Het lijkt me een simpele kansberekening. RP heeft veruit de meeste actieve leden en samen met Lexa (denk ik) de breedste marketingactiviteiten. Het lijkt mij dat ze daarom de meest representatieve afspiegeling van de samenleving hebben.

Dus jij stelt dat het niet aan jou ligt, maar aan duizenden vrouwen die in jouw ogen arrogant zouden zijn. Zeg nou zelf, hoe serieus kun je zoiets nemen?

Daarmee zeg ik niet dat er geen arrogante vrouwen op zitten. Natuurlijk zitten die er. In getalen veel meer dan op andere sites, ja. Procentueel ook? Dat valt te betwijfelen.

P.s.: welke andere site zit je nu?

nou daar ben ik het niet mee eens sta nu op tagged en daar heb ik wel succses veel leuke reacties en op rp helemaal niks. beetje vreemd rp mailbox leeg en blijft leeg tagged mailbox iederedag bomvol.en nogmaals eigenlijk zijn het totaal mijn types niet op rp een hoop bla bla en zelf niks te bieden hebben je zal mij ook daar nooit meer treug zien

wat een onzin review dit, alleen voor mannen boven de 40 kan rp nog redelijk werken. Onder de 30 is het gewoon doordrammen en veel slikken. En niet te vergeten veel tijd er in steken. Houding kan je online niet zien, inventiviteit en creativiteit hebben er niks mee te maken. Wat wel een goede factor is is op een goede tijd een bericht sturen. Maar hoe je het ook wendt of keert je moet altijd geluk hebben op rp. Er bestaan geen gouden formules om met iedereen in conctact te komen. Ook al zou je je voordoen met het karakter van iemand anders

@kano

Bedankt voor je tip.
www.tagged.com is volgens mij een gratis internationale datingsite.
Ik meld me aan en geef de site door aan de webmaster van Datingwebsites.
Ik weet niet in welke categorie je Tagged moet plaatsen als het zowelgratis als internationaal is.

het klopt wel ja ik kan op RP ook zat vrouwen krijgen alleen ik ben daar te kritisch voor... net zoals veel vrouwen dat ook zijn....

Ligt idd aan jezelf :). Probleem van een dating site is dat je alleen naar uiterlijk kijkt

Ach lul maar was het maar zo dat rp goed geplayed werd maar je weet gewoon dat de mensen die zeggen succes te hebben,overdrijven. Tja het blijft zo dat je er maar 1 nodig heb om je succes te bevestigen. Voor iemand die wat kritischer is is dat geen succes.

Hoe ik dit weet omdat ik veel vrouwen er al heel lang op zie staan en zelf knappe dames staan er bijna al 4jr op. Het valt mij dus op dat er meer bijkomt dan er af gaat. Een soort dweilen met de kraan open principe!

Sterker nog ik heb in 3jr met zon 20 dames contact gehad via rp. 6 die staan er nog dagelijks op zoals 2jr geleden. 6 die zijn er af gegaan zonder vriend bleek toen ik ze later via msn sprak en 4 die zijn er af gegegaan omdat ze een vriend hebben gevonden buiten rp. Kortom 1 op 20 kans.

Sterker nog ik heb in 3jr met zon 20 dames contact gehad via rp. 6 die staan er nog dagelijks op zoals 2jr geleden. 6 die zijn er af gegaan zonder vriend bleek toen ik ze later via msn sprak en 4 die zijn er af gegegaan omdat ze een vriend hebben gevonden buiten rp. Kortom 1 op 20 kans.

Ik deel de ervaring met vele andere schrijvers hier dat r.p een site is waar je op uiterlijk wordt beoordeeld, profiel wordt niet gelezen, de matches die je hierdoor krijgt slaan nergens op er is totaal niet over nagedacht. Gevolg is dat als je een date hebt er geen klik is dan ga je van date naar date zonder dat het beklijft. En die klik moet er binnen 5 seconden zijn anders willen de snelle dames geen vervolgdate....

Geen bijster intelligente reacties hieronder. Sorry guys. Jullie suggereren dat RP het werk voor jullie zou doen. Net als in het 'echte' leven, niets is minder waar natuurlijk. Alles draait om het goed presenteren van jezelf.


Drammen zoals een reactie ergens hieronder stelt, werkt natuurlijk niet. In het echte leven, noch op internet. De opmerking dat er op RP op uiterlijk beoordeeld wordt is ook niet al te snugger. Dat zegt namelijk niets over de kwaliteit van de site. Helaas doen de levende mensen die lid zijn van de site dat wel, maar dat kunnen gothics, bimbo's, hoog- & laagopgeleiden zijn en alles wat daar tussen zit. Want dát is dus juist een sterk punt van RP; de enorme diversiteit aan mensen, waarin jij zelf de mogelijkheid hebt om in te selecteren door het uitgebreide en toch overzichtelijke zoekscherm.

Maarrrr.. het zijn wel gewoon mensen, zoals je die op straat tegenkomt. Denk daarom niet dat het online ineens gemakkelijk kan als je in het algemeen geen sterke communicatieve vaardigheden hebt en jezelf belabberd presenteert.

En Sjaak, de pot verwijt de ketel ofzo? Waarom oordeel jij over vrouwen dat ze er al 3 jaar op staan, terwijl dat klaarblijkelijk ook voor jou geldt? Ik heb in 3 jaar tijd er ook 3x een paar maanden gestaan... Dat zegt dus niets.

ok misschien niet echt bijster slim de reacties hier. Maar ik vindt jouw zoveelste appel voor betere communnicatieve vaardigheden helemaal dom. Ik doe toevallig aan sociale psychologie en een groot deel van de verbale communicate wordt ondersteund door het non-verbale. Kortom er is geen sprake van vaardigheden op dat vlak op internet.

Sociale psychologie? Als client dan toch zeker ;-)

Nee, flauw.. Maar even serieus, hoe kom jij tot de onwaarschijnlijke conclusie dat er op internet geen sprake is communicatieve vaardigheden vaardigheden? Dan zouden bedrijven nooit meer hoeven investeren in online marketing. Ik heb het over communicatieve vaardigheden en niet alleen over verbale vaardigheden.

Niet lullig bedoeld hè, maar wat dacht je van:
- een bericht sturen in foutloos Nederlands
- waaruit blijkt dat iets je aandacht heeft, of je is opgevallen, dus dat je haar tekst hebt gelezen
- daar een vraag over stelt
- en dat allemaal inpakt met een beetje gevatte humor

En natuurlijk, het oog wil ook wat. Maar in zo'n wereld leven we nou eenmaal. Accepteer dat en keer dat om naar jouw voordeel. Ik vind niet dat RP daar iets mee te maken heeft. Met andere woorden, RP moedigt zo'n houding nergens aan, en dat is nou wel wat het hier verweten wordt.

Dus wat vind je nou zo dom aan mijn appél?

Ach joh maak je zelf maar wat wijs. Zoals ik eerder al zij heb ik een nepprofiel opgesteld waarbij ik nergens rekening mee gehouden heb. Heerlijk als je even als man zo kan denken en nog succes heb ook. Ik vind het dus gewoon enorm naief wat je zegt door dingen er bij te halen die niks bij het zoeken naar een partner te maken hebben. Ze jagen mensen alleen maar op stang. Terwijl het grote probleem op rp juist is dat weinig mensen zich als zichzelf voordoen. Het is deels de schuld van rp ja die een dienst aanbied waar ze zelf opzettelijk weinig verstand van hebben.

Ik ben heel selectief en het is waar dat er een bepaalde groep actief is op RP die mail-bommen gaat sturen of zomaar iemand uitkiest om een discussie mee te starten. Dat gedrag herkennen en er niet op in gaan, maar beleefd afkappen is soms nodig. Als je blijft doen dan heb je er ook minder last van. Ik stuur niet meer dan 1 of 2 reacties per week weg. Het kost me anders te veel tijd. (Zoeken alleen al.)
Er zitten voldoende echte profielen tussen. Ik heb bekenden zien staan waarvan de inhoud van de profielen aardig aansluit bij de werkelijkheid.

De vorige reactie is een algemene. Niet gericht op een van de andere reacties hier.
RP is juist een grote bak met profielen waar van alles in zit. Je moet zelf selectief zijn.
Op sommige punten zouden ze iets beter kunnen controleren, maar misschien is het ook beter om de duidelijk herkenbare te laten staan.
Ik heb een paar profielen gezien waarbij door RP de leeftijd is aangepast. Misschien door meldingen van "geïrriteerde" vrouwen die de mannen op een date hebben ontmoet en een jonge variant verwachten zoals op de foto.
Ach, als je andere auto of motor gaat kopen dan verwacht je ook dat het bouwjaar klopt.

Laatste toevoeging: wat ik mis in veel profielen is de leeftijdsgroep waarin de mannen zoeken. Ik wil zelf niet gevonden worden door een man die 10 jaar ouder is. Ik heb zelf ook niet zoveel behoefte aan een man die veel jonger is. Maar waar leg je die grens?
Dat zou fijn zijn als extra informatie.

@ Sjaak:

Dat is al de tweede keer een 'de pot verwijt de ketel' uitspraak. Je zegt dat te weinig mensen zich als zichzelf voordoen, maar zelf maak je een fake profiel aan. Daarmee draag je mijns inziens niet bij aan een betere kwaliteit van een datingsite.


RP beschuldigen van het feit dat jij geen succes hebt, is hetzelfde als een verkoper die een prima product niet kan verkopen en daar de klanten de schuld van geeft.

@ Anonieme vrouw: Leeftijd is blijkbaar nogal belangrijk voor je. Hoe bedoel je, waar leg je die grens? Dat bepaal jij zelf toch, net zo als diegene die jouw profiel bezoekt... :-) Ik snap je punt niet zo

@Blanco
Leeftijd is belangrijk voor veel mannen op RP.

@
Zelf vind ik het vervelend om steeds door oudere mannen bekeken te worden. Ik heb in mijn eigen profiel duidelijk aangegeven wat mijn grenzen zijn. Ik heb niet de behoefte om te reageren op mannen die vanaf 10 jaar jonger dan zijzelf zoeken.
Als zij dat duidelijker aangeven dan scheelt dat een hoop onnodige reacties.

@ Anonieme vrouw: bekeken worden door mensen (lees: mannen, in jouw geval) die je niet tot jouw doelgroep rekent is iets wat onontkoombaar is. Online, maar ook in het 'echte' leven, wat mij betreft. Wellicht behoor jij wel tot hun doelgroep, of is het slechts nieuwsgierigheid. Ik kan me geen reden bedenken om dit vervelend te vinden en zou mijn energie richten op datgene wat ik zelf zoek..

En natuurlijk reageren ze. Sommigen mensen zijn nou eenmaal chronisch scheel.

Maar ik vind deze site meer een forum worden waarin gedrag van online daters wordt besproken en dat staat in veel gevallen los van de eigenschappen van de betreffende datingsites.

Ja, je hebt gelijk over het forum. Maar je reageert zelf ook. Ik was nog van plan om het niet te doen...

Ik heb het inderdaad ook gedaan. Maar met hele andere redenen. Er is dus helemaal geen sprake van pot verwijt de ketel. Ik oog niet op een date of een vriendin waarbij ik mezelf anders moet voordoen een zeer groot verschil in perspectief.

rp jaagd net zoals jij doet mensen op stang om zich anders voor te doen dan ze werkelijk zijn, bijvoorbeeld dat veel mensen iedereen een bericht sturen. Dat is niet jezelf zijn maar je aanpassen aan je omgeving. Ik vindt dat rp als dienstaanbieder, dus je verkoopt je zelf via een dienst een verandwoordelijkheid heeft zichzelf kritisch op te stellen als dienstverlener. En dat doen ze niet, ze laten mensen alleen maar betalen voor hun product en lokken mensen met zwijmelverhalen en een verdordorde dienstmarkt.

Dit was het antwoord van een blanco mens.
"@ Anonieme vrouw: Leeftijd is blijkbaar nogal belangrijk voor je. Hoe bedoel je, waar leg je die grens? Dat bepaal jij zelf toch, net zo als diegene die jouw profiel bezoekt... :-) Ik snap je punt niet zo"

Wat jij niet snapt? Dat noemt @ Justin Case "En natuurlijk reageren ze. Sommigen mensen zijn nou eenmaal chronisch scheel."

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RelatiePlanet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden