fake

De site zelf is wel fijn, je kan goed zoeken op personen. Maar ontmoet je een leuke meid dan zal dit vaak gewoon een medewerker zijn.
Ik kreeg namelijk 3 dagen een proefaccount. De laatste dag heb ik iemand gesproken, die bijna nooit reageerde maar toch wel interesse had.
Ik had gezegd wil je vaker kletsen zoek me maar op op facebook. De gegevens die ik gaf konden niet missen.
De volgende dag krijg je een bericht. Blabla en IK HEB JE EEN VRIENDSCHAPS verzoek gestuurd. echt niet dus.
En als ik nu een echt bericht wil sturen, zal ik toch eerst lid moeten worden.
Dit doen ze dus erg slim, maar het is daadwerkelijk te zielig voor woorden.

NOOIT EEN ACCOUNT NEMEN DUS!

Sterke punten
overzichtelijk

Zwakke punten
oplichterij

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

7 reacties

Het zal niet allemaal nep zijn (mijn ex stond ook op RP). Toch verbaast me het verhaal van mart niets. RP liegt ook over het aantal ingeschrevenen. Het absolute aantal betalende vrouwelijke members is heel beperkt. Bovendien is de man vrouw verhouding volledig zoek,in het nadeel overigens van de mannen uiteraard. Ik vroeg een vrouw eens hoeveel berichten zij kreeg. Zij antwoordde dat ze binnen enkele dagen er ongeveer 140 had. Natuurlijk zullen er van die 140 een aantal waardeloos zijn, maar vast ook een hoop leuke, van mannen met serieuze bedoelingen. Het kan en gaat dus niet werken. Zie ook mijn review 'zonde van je tijd, geld en gemoedstoestand.

Beste Mart,

Via deze weg neem ik eenmalig de gelegenheid om op uw review te reageren.

Allereerst fijn om te lezen dat u tevreden bent over de werking van onze website. Dank voor dit compliment.

Uit uw review maak ik op dat u teleurgesteld bent, over het moment dat uw gratis Full Membership ten einde liep. U ontving namelijk een bericht, maar was niet meer instaat om inhoudelijk te reageren omdat u gratis proefperiode inmiddels was afgelopen. U spreekt hierbij uw vermoedens uit, dat er fake profielen vanuit onze medewerkers zouden worden geplaatst.

Graag neem ik dit misverstand uit de lucht. Relatieplanet doet er juist alles aan om de website zo plezierig en veilig mogelijk te houden. We doen dit met een zeer gedreven team aan profielcontroleurs, welke dagelijks de nieuwe en bestaande profielen handmatig controleren. Fake inschrijvingen hebben dus vrijwel geen kans of worden al snel na een melding door ons verwijderd.

Wilt u melding doen van een fake profiel of hebt u vermoeden van een fake profiel? Onze klantenservice is elke dag van 09:00 - 23:00 bereikbaar op het telefoonnummer 050-5018080 of via het e-mailadres [email protected].

Ik ben het volledig met Mart eens. Op RP zitten medewerkers achter mooie profielen. Ik heb alleen in Gelderland al 4 vrouwen ontdekt en ik ken ze bij naam.
Hoe weet ik dit nou, zul je je afvragen. Ik heb met 1 blondine enkele dagen leuk contact gehad en haar beloofd dat bij een goede klik tijdens onze 1e date, ik haar een gloednieuwe auto zal schenken. Ze heeft hier later NOOIT meer op gereageerd. Wie laat nu een gloedjenieuwe auto aan haar neus voorbij gaan? Hoezo nep profielen?

Ten 2e heb ik in november 2011 ook al een medewerker(ster) betrapt die opeens mijn foto kon zien.

Ten 3e kan RP niet tegen kritiek als je hun benaderd en drijgen zelfs aangifte te doen. Dus helemaal goed uitkijken met dit volk.


Nou Relatieplanet, geef hier ook een uw reactie op, stelletje slappelingen.
Ik ben benieuwd.

De gangbare (betaalde) datingsites verliezen de concurrentie met Tinder. Daarom schermen zij met handmatige controle van profielen door hun controleurs. Ieder weldenkend mens weet dat met geen mogelijkheid te controleren valt of de beschrijving van de persoon overeen komt met de werkelijkheid. In de praktijk wordt er door datingsites vooral gecontroleerd op het feit dat de persoon wellicht heeft aangegeven 'gratis' ingeschreven te zijn en / of contactgegevens vermeldt waardoor deze persoon buiten de site om benaderbaar is. De controle is een wassen neus.

Een neef van mij wil ook eens een kans wagen bij Relatieplanet, maar toen hij hoorde wat voor een moeite je moet ondernemen wanneer je niet wilt dat je abbonement ( betaald met Ideal) automatisch verlengd wordt ( En dit mag niet eens; dat automatische verlengen van een betaling welke met Ideal gedaan is; dit was enkele weken geleden op tv ,bij Tros Radar" ) heeft hem besluiten om het maar niet te doen.
Vroeger, toen ik nog geloofde ( maar wijzer geworden naar mate meer datingsite ervaringen, waar je overal ziet dat het resultaat 0 was), in sites als RP, had ik eens een betaald lidmaatschap welke ik betaalde met Ideal.Was de betaalde periode voorbij ( kreeg dan enkele dagen ervoor de, op je gevoel inspelende, mail " Voorkom dat je niet meer kan reageren, straks loop je een leuke date mis") , dan werd je automatisch teruggezet naar gratis ( beperkt) member, zonder dat er weer ongevraagd geld van je rekening was gehaald..Ideal is bedoeld voor 1 malige betalingen..Maar RP, evenals vele andere sites ( met Lexa voorop) maken graag misbruik hiervan om maar geld te blijven trekken.

Als ik vrouw was dan zou ik een vent die mij een nagelnieuwe beloofd ook direct blokken. Ik zou me een hoer gaan voelen. Buitendat, welk vent doet dat nou? totaal ongeloofwaardig. Een beetje auto kost al snel 14.000 euro. wie heeft dat "even" liggen en geeft het zo weg na een leuke date? Totaal ongeloofwaardig dus. Ik kam me heel goed voorstellen dat zo'n vrouw denk dat ze met een freak heeft te maken. En dan heeft ze nog geen een ongelijk ook.

Als ik vrouw was dan zou ik een vent die mij een nagelnieuwe auto beloofd ook direct blokken. Ik zou me een hoer gaan voelen. Buitendat, welk vent doet dat nou? totaal ongeloofwaardig. Een beetje auto kost al snel 14.000 euro. wie heeft dat "even" liggen en geeft het zo weg na een leuke date? Totaal ongeloofwaardig dus. Ik kam me heel goed voorstellen dat zo'n vrouw denk dat ze met een freak heeft te maken. En dan heeft ze nog geen een ongelijk ook.

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RelatiePlanet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden