fakeprofielen !!

Ik kreeg een profiel bezoek van een aantrekkelijke dame, toen ik een kort berichtje stuurde, werd er niet geantwoord en de profiel verwijderd. Ook een andere profiel werd verwijderd, nadat ik een aantal berichtjes had gestuurd, zonder een persoonlijk antwoord.
Natuurlijk wil RP het damesaanbod vergroten, maar om dit zelf met fake accounts te doen, is echt beneden peil. (Ja , ik reageer enkel op de aantrekkelijke dames, zo ben ik er snel achter gekomen).
Die 3 gratis dagen waren leerzaam, ik ben blij dat ik geen cent heb uitgegeven.

Sterke punten
De site is verzorgd.

Zwakke punten
Fake profielen aanbod, en de prijs is erg hoog.

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

1 reactie

Wie zegt dat het fake profielen zijn? Misschien waren de dames wel wars van de standaard berichtjes. Persoonlijk reageer ik daar zelden op. Als je niet de moeite kunt of wilt nemen om zelf een interessante mail te sturen, waarom zouden die vrouwen dan de moeite nemen te antwoorden? Ik zeg niet dat jij dat doet, maar ik kan je wel zeggen dat ik, als vrouw, bijna nooit een antwoord stuur op zo'n automatisch bericht. Je wordt overspoeld door reactiesop RP, dus als iemand laat zien mijn profiel echt gelezen te hebben door een persoonlijke, zorgvuldige reactie te geven, dan geef ik die man ook netjes antwoord.

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RelatiePlanet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden