Veel 50-55 plussers die er opeens achter komen dat ze oud geworden zijn en alleen zitten maar met heel veel eisen.

Veel 50-55 plussers die er opeens achter komen dat ze oud geworden zijn en alleen zitten maar met heel veel eisen.

Veel oude profielen die niet meer actief zijn. Je betaald voor leden waarvan er dik de helft niet meer actief zijn of vergeten zijn hun account te verwijderen. Misschien moet Relatie Planet eens alle profielen van 3 maanden en ouder die niet meer actief zijn verwijderen. Steeds meer foto's op verzoek. Wie betaald lid is en goed kijkt komt er al snel achter dat er vaak 5 jaar verschil zit in de profielfoto en de rest van de foto's. Leeftijden kloppen vaak niet. Teveel eisen van vrouwen en vaak nog met pubers -kinderen in huis. Leeftijden kloppen vaak niet en als je gaat mailen blijk je al snel met iemand van b.v. 6 jaar ouder te mailen. Het lijkt steeds meer op Facebook en niet op een datingsite. Men wil graag foto's laten zien kijk mij eens waar ik geweest ben. Natuurlijk voelt iedereen zich 5 of 10 jaar jonger en willen het liefst iemand veel jonger. Mijn ervaring is dat het een Golddiggers site is en men probeert er financieel beter van te worden omdat ze uit een relatie komen waar genoeg geld was en ze dat weer zoeken. Ook tijdens date's kwam ik er achter dat sommige wel heel veel wijntjes dronken en dan ook elke dag ! Ik denk dat veel vrouwen op Relatie Planet moeten gaan inzien dat ze het met minder zullen moeten gaan doen en minder moeten eisen en weer terug in het echte leven moeten komen. Stop met dromen en start met daten staat er bij die site! Dat stoppen met dromen zou geen kwaad kunnen.

Sterke punten
Zou het niet weten.

Zwakke punten
Veel vrouwen die uit een relatie komen waar dik geld aanwezig was en dat nog steeds zoeken-eisen. Teveel drankgebruik en foute leeftijden en oude foto's.

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

2 reacties

Op,alle datingsites moet je als man met enkele trappen lager tevreden zijn dan jezelf.Niet alleen via uiterlijk.Maar als vrijgezel moet je tevreden zij met een gescheiden vrouw met kinderen.Als je een goede job hebt moet je met een werkloze tevreden zijn enz

Als je kijkt naar het aantal dames dat online is of betaald lidmaatschap heeft, dan blijkt er per regio maar een zeer gering aanbod te zijn. Getalsmatig klopt het van geen kant op RP. Volstrekt kansloze site. Tenzij je inderdaad ver beneden je niveau gaat daten (maar daar heb je geen datingsite voor nodig)

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RelatiePlanet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden