eindelijk wakker ?!

hai nels , heel soms krijg ik van die revieuws via de mail over rp binnen , zoals die van jou...

ook jij bent [ kennelijk ] gelukkig wakker geworden , ik was dat al veel langer . ik ben er een aantal jrtjes lid van geweest , mede omdat ze toen als goed en als beste [ ?! wat een lachertje ] stonden aangeschreven . stonden...

ik heb hier al vaker wat geschreven , nu dus weer . ook om de anderen , vooral mannen te waarschuwen . vrouwen , hoe goed ze het ook bedoelen hebben heel makkelijk praten . ik heb het [ helaas] nog niet kunnen bewijzen maar [ ook ] ik heb genoeg argumenten om te denken dat rp een grote oplichtingsite is . pure geldklopperij , vooral mannelijke leden aan t lijntje houden . ik heb sinds een pr maanden een site ontdekt , zeg natuurlijk niet welke [ lol ] waar het vaak veel beter gaat . sterker , als ik echt m,n best zou doen zou ik minimaal 2 of 3 afspraakjes per week kunnen hebben..bij rp was dat , als je al mazzel had misschien 1 of 2 per half jaar..bij deze ook [ weer ] een oproep van mij om mij te bellen en / of te mailen dat we als mannen een serieuze zaak kunnen beginnen tegen dat rp . [email protected] / 0641325547 .

Sterke punten
het enige goede wat rp [ toendertijd ] had was een vrij overzichtelijke site . maar dat werd na een of andere opschoning [ waar niemand om vroeg ] ook weer waardeloos .

Zwakke punten
heb je een uurtje...

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RelatiePlanet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden