Een Datingsite is ��n grote speeltuin voor onvolwassen kerels!

Een Datingsite is één grote speeltuin voor onvolwassen kerels!

Ik ben op dit ogenblik gratis lid bij RP na 2 maal volledig lid geweest te zijn.
Ik ben net als zoveel andere vrouwen zwaar teleurgesteld door het onbeschofte gedrag van de mannen.
Mijn grootste irritatie is dat ze niet eens de moeite kunnen nemen om je reacties te beantwoorden. Al was het maar om fatsoenlijk te bedanken voor de door mij genomen moeite om nota bene op hun reactie te reageren.
Ik heb altijd gezegd dat je pas bij je echtscheiding de ware indentiteit
van je partner leert kennen.
Dat vind ik bij datingsites ook! Ik ben dan ook altijd opgelucht dat ik geen tijd en energie verspild heb aan zo´n onbeschote hufter.

Een betere benaming heb ik voor iemand met zo´n wangedrag niet!!

Je mag op mijn leeftijd toch wel wat moraal, manieren en vooral respect van je medemens verwachten!?

Dit gedrag en de teleurstellingen kan ik de RP niet verwijten.
Zij doen ook hun best om succes te boeken en hun klanten gelukkig te zien.

Sterke punten
Ik had een keer een erotisch beladen reactie onrvangen en dit meteen gemeld. RP heeft die persoon ook per direct verwijderd! Bravo!!

Zwakke punten
Wel vind ik dat "hartjes gedoe" niet passen bij een serieuze dating site.
Bij 50 + kan je nl. wel fatsoenlijk reageren op een persoonlijke reactie.

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

7 reacties

Niet zo klagen ouwe

Verwissel in je eerste stukje vrouwen voor mannen en vice versa, en deze review had geschreven kunnen worden door een man. Oftewel; vrouwen vertonen precies hetzelfde gedrag......

Het is onvoorstelbaar hoe dom veel mensen zijn door te geloven in onlinedating en daar nog voor gaan betalen ook. Rp is een grote marketingmachine die er belang bij heeft mensen onwetend te houden en ze vooral single te laten zijn zodat de geldmachine blijft lopen. Als jullie een goed kritisch stuk willen lezen over online dating lees dan önlinedating sucks for men only good for women. Pof sucks, pof is de engelse variant van rp. vertaal dit stuk in het nederlands en publiceer het dan heb je goud in handen omdat die Engelsen veel slimmer zijn en meer humor hebben. Veel plezier.

Wat maakt het nou uit als iemand niet reageert, maak je daar toch niet druk over.
Het is niet goed voor je hart, die persoon heeft toch geen interesse.
Dit komt voor op alle datingsites, betaald of gratis ongeacht of het een man of vrouw is.

Ben het eens met Dirk, maak je niet druk. Hoe je ook afgewezen wordt, met 'geen interesse' of helemaal geen antwoord, of een uitgebreide uitleg waarom die niet wil, leuk is het nooit.
Maar bedenk, je kent die persoon niet, dus wat maakt het eigenlijk uit. Voordat je dat profiel bekeek wist je niet eens dat die persoon bestond. Dus niet langer over nadenken en verder surfen.

Je bent bijna 70 en je hebt het over 50+ die niet reageren? Ik mag hopen dat je 60+ bedoelt. Wat dat is toch echt wel een hele generatie die daar tussen ligt.
Voor de rest blokkeer ik zelf gewoon de mannen die buiten de range vallen.
De mannen die er op staan liegen toch bijna allemaal nogal wat jaren er af.
Waarom zou ik moeten reageren op mensen die mijn profiel leuk vinden als ik het zelf maar niets vind? Ik doe het wel en krijg nog domme mail van mannen die een "vriendschappelijke seksrelatie" zoeken, een vrouw die meteen uit de kleren moet op een eerste datevoorstel? Parenclub, sauna enz.
Ach, er staan weinig leuke mannen op. Het is dus niet zo vreemd als je geen reacties terug krijgt. Ik begin van sommige ook te geloven dat het alleen maar profielen zijn om SPAM te vinden.

Ik reageer dus wel als iemand een leuk profiel heeft en er een gewone ontmoeting zou kunnen zijn. Ook als die iets buiten die range valt. Maar dan past het op de een of andere wel of er is iets gemeenschappelijks om tenminste een date te doen. Maar van veel oudere mannen heb ook ik vervelende en nare mail gehad die ik zelf nooit zou sturen aan iemand die ik niet ken. Dat heb ik liever niet.

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RelatiePlanet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden