Q-dating.com

Ik ben er niet in getrapt. Al na tien minuten had ik en match met iemand uit een naburige dorp. Een knappe meid om U tegen te zeggen die bovendien bereid was dingen te doen die je nooit zomaar kunt krijgen.een dag later waren de contacten al met een factor tien gestegen. Ik heb er eentje uit gehaald en een bericht geschreven.Geen vijf minuten later had ik er al één terug met de vraag om meer gegevens door te sturen. Ik heb braafjes wat opgeschreven, maar niets persoonlijks en heb geprobeerd deze door te sturen. Je krijgt dan een venster met de melding om eerst te betalen. Ok, dan maar geen bericht. Ik kan moeilijk geloven dat een jong meisje van vooraan in de twintig honderd euro gaat betalen voor een date....
Ik werd dan weer aangeschreven door nog iemand anders en bij een tweede reactie kreeg ik een chatverzoek, dat ik heb aangenomen. Toen ik mijn geschreven zin wilde doorsturen, bleek dit onmogelijk indien je niet hebt betaald. Ik kreeg van de vrouw in kwestie dan haar gsm doorgestuurd waarvan de eerste nul zichtbaar was en alle andere getallen door een "X" waren vervangen. Op drie dagen tijd heb ik uiteindelijk een bericht gekregen van een zestal jonge dames met allemaal een andere reden, maar allemaal uit dezelfde dorp. Toen wist ik het zeker. Ik heb me uitgeschreven en nu, een week later heb ik mijn eerste profiel terug aangemaakt, maar de woonplaats opgegeven waar al die dames wonen. Ik ben echt nieuwsgierig van waar ze me nu gaan aanschrijven. Betalen?
Neen, dank U. Voor sex heb ik nog nooit betaald en voor geen sex zal ik dat zeer zeker niet doen. De wetgeving zou moeten beginnen optreden tegen zulke oplichters.

Sterke punten
Helemaal geen.

Zwakke punten
Alles.

Bezoek Q-Dating.com Reviews over Q-Dating.com

1 reactie

geef me dan een goeie site, waar ik snel kan daten en genieten met niet al te veel gedoe

ik weet er zijn er weinig, maar er is altijd 1 betere dan het andere
btw ik heb wel betaald op deze kut datingsite, was mijn eerste contactsite en wat een nachtmerrie was dat zeg. 1 ding ik betaal niet voordat ik krijg!

Bezoek Q-Dating.com Reviews over Q-Dating.com

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Q-Dating.com
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden