Slecht

Ik ben nu ook een tijdje lid van deze site. Heel veel vrouwen sturen je berichten. Maar ik ben nog geen premium lid en dan kun je ze niets terug sturen. Veel berichten lijken op elkaar en wat ook toevallig is, is dat ze allemaal bij je uit de buurt komen. Ze willen je volgens mij laten denken dat er veel meiden op zitten, die je veel berichten sturen, zodat je premium lid wordt om ze ook daadwerkelijk wat terug te sturen.
Volgens mij is de oprichter van deze site een smerig spelletje aan het spelen en is het een vieze oplichter, waar je zo intrapt als je niet goed oplet!

Gr Leon

Bezoek Q-Dating.com Reviews over Q-Dating.com

18 reacties

Bedankt voor je review

Het feit dat je berichten krijgt van dames die uit je buurt komen zegt mij al genoeg, dit is nep.

lol, zoekte gij nen date uit kortrijk als ge van hasselt bent?

Hallo Leon, kan maar één ding zeggen: sluit dat spel maar zo snel mogelijk af,want het is allemaal fake (google maar eens "ervaring c-dating", is hetzelfde liedje). De eerste dagen krijg je zogezegd één match (want in het contract staat dat je minstens vijf geschikte dates krijgt, anders krijg je je geld terug), maar is gewoon opgezet spel. De dames achter de fotos zijn zo nep als Sinterklaas. Er zijn altijd enkele "dames" online, maar echt chatten zit er nooit in, net zoals het percentage vrouwen-mannen. Is eerder 5% tegen 95%. Dus nogmaals: zouden zulke sites moeten kunnen sluiten, maar is in Luxemburg gevestigd en voor klachten moet je in Hongkong zijn (lees de kleine letters maar eens). Dus mensen: laat u niet vangen zoals ondergetekende. Hoop dat ieder van u beseft dat het niet altijd zo is als men het laat uitschijnen.

Hey, idd q-dating zijn volgens mijn vuile praktijken, heb er ook niet voot betaald en de eerst 5 vrouwen die me contacteerde kwamen allen uit Landen amper 10 km van waar ik woon.... raar hé, gelukkig was ik zéér attent en heb ik gene cent betaald hiervoor

ben ook lid geworden van q-dating, ongelooflijk bijna hoe je wordt "lastig"gevallen als man door dames die een sexdate met je willen !
wie hier intrapt is echt oliedom, gratis hoeren bestaan niet !
en idd. voor klachtten moet je in hong kong zijn hahahaaaaaaah
en het bedrijf is gevestigd in luxemburg, met waarschijnlijk als adres een opvangcentrum voor daklozen.
stel er trappen 30 zielepoten per maand in dit neppe zooitje vangt "de baas" altijd nog 1000 euro per
maand als inkomstenvergoeding voor het verzenden van neppe sex-aanzoekjes hahahaaah

Ja ben eri getrapt de site Q-dating.com is inderdaat oplichterij moet je zeker geen primiumeber worden want dan stoppen de mailtjes ineens volgens mij is het alleen je maar warm houdenmet de mailtjes zodat je minimaal 3 maanden primiummener wordt wat ik met me stome kop ook gedaan heb vanaf het momennt dat ik lid was kreeg ik niks meer toen ik nog geen meber was kreeg ik mailtjes van waneer gaan we afspreken en hoelaat door meerdere mooie vrouwen deze site 100 % oplichters moet ook over iedereen voor gewaarschuwd worden vindt ik dus bij deze graag reactie,s

Ja ben erin getrapt de site Q-dating.com is inderdaat oplichterij moet je zeker geen primiumeber worden want dan stoppen de mailtjes ineens volgens mij is het alleen je maar warm houden met de mailtjes zodat je minimaal 3 maanden primiumember wordt wat ik met me stome kop ook gedaan heb vanaf het momennt dat ik lid was kreeg ik niks meer toen ik nog geen meber was kreeg ik mailtjes van waneer gaan we afspreken en hoelaat door meerdere mooie vrouwen deze site 100 % oplichters moet ook over iedereen voor gewaarschuwd worden vindt ik dus bij deze graag reactie,s

Alle klachten hierover(en hieronder) zijn volkomen juist! Het wordt hoog tijd dat justitie en politie deze corruptie stoppen en bestraffen!!

Q-dating.be zijn inderdaad dikke oplichters, de profielen en foto's die op de site staan zijn volgens mij fake. Een typisch russische die Rina of Vera heet ??? Bovendien krijg je nooit antwoord op eender welk bericht je stuurt naar eender welke dame. Als je een chat sessie wil beginnen/aanvragen krijg je ook nooit antwoord! Soms begint er iemand met jou te chatten en na twee zinnen is het steeds, "sorry ik moet nu gaan" of "mijn man is er" of "je ziet het maar eens na" wat duidelijk volgens mij de moderator van de site is. Conlussie: maak je lid en je bent 100? armer voor drie maanden lid. Bovendien zijn ze zo snugger, dat ze het bedrag in één keer van je visa afhouden, wat niet op de site zo staat aan gegeven, daar zeggen ze x-bedrag per maand!! Bende klootzakken die brave burgers die op zoek zijn in de maling nemen; Afperserij is dit echt! Is dit niet strafbaar ?? DUS NIET DOEN JONGENS !!!!!

Ik kan niet anders dan mij aansluiten bij de meerderheid, ook ik heb mij laten vangen voor drie maand, dus 99 ?, en dat is gewoon weggegooid geld, om de haverklap krijg ik directe matches, regelmatig krijg ik een bericht van een dame met interesse, als je dan reageert, hoor je achteraf totaal niets meer, soms ook een chat, die ook is geautomatiseerd, dus totaal fake ! Gelukkig heb ik met een aantal mails de herhaling van mijn betaling kunnen stopzetten, de mensen achter q dating zouden ze moeten oppakken en een fikse boete en gevangenisstraf aansmeren !!!

ik ben premiumlid van die afzetters q dating site hoe kan ik dit stoppen ze halen het geld gewoon van mijn kaart af HELP

ik heb daaar ook an betaalt KAN IEMAND ME ZEGGEN HOE IK DIE BETALING STOPZET?

voor iedereen die zijn betaling wil stopzetten (bij mij is het zo uiteindelijk gelukt) de firma verantwoordelijk voor de betalingsregeling van Q Dating is 2co of 2checkout, als je één van beide in google intikt, kom je op hun website terecht, probeer daar contact te leggen via support, probeer je ordernummer bij de hand te hebben, stel je probleem daar voor en zeg dat je de betaling niet wil laten verlengen, zoals gezegd, bij mij is het gelukt, en nogmaals Q-Dating is niets anders dan een bende oplichters ! grtjes .. M

Ik heb ook al een tijdje geleden met succes 2co of 2checkout geschreven. Ze zouden de klacht doorspelen en in 1e instantie kijken of Q/dating het met mij zou oplossen. Ik melde dat men niets liet horen en heb hen weer ingeschakeld. Is een super betrouwbare firma en later heb ik de 99,00 gerestitueerd gehad. succes, gewoon ff doen.

Ben geen lid geworden - heb eerst eens de kat uit de boom gekeken met de 'spontane' berichten. Wat mij na een paar weken opvalt is dat veel dames dezelfde taalfouten maken, regelmatig uit de buurt komen én dan uitdrukkingen gebruiken die hier in de omgeving helemaal niet worden gebruikt (ik ben van die en die plaats). Veel teksten van verschillende dames zijn duidelijk door één persoon geschreven!

oplichters zijn het. eerst als je nog geen lid bent krijg je berichten in overvloed om je lekker te maken. Wanneer je lid bent krijg je geen bericht meer binnen. heb nu 100 euro uitgegeven om 3 maanden lid te zijn. is dit niet terug te krijgen?

geen enkele reacties van de gedresseerden, heel erg irritant. je wordt echt lekker gemaakt met een dooie mus
kan iemand vermelden waar deze klojo zich bevind.
dan ja ik eventjes langs met een knuppel.

nogmaals, het zijn inderdaad op die site een stelletje oplichters, ik had mij ook laten vangen voor 3 maand betaald, ik heb gelukkig de verlenging van die betalingen kunnen tegenhouden !

Bezoek Q-Dating.com Reviews over Q-Dating.com

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Q-Dating.com
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden