Oudere vrouwen = betere dating

Oudere vrouwen = betere dating

Een tip: Als je op zoek bent naar dating, zoek dan altijd oudere vrouwen op. Eerlijkere dating, oprechter, zit weinig shit tussen.

Bezoek OudereVrouwen.nl Reviews over OudereVrouwen.nl

1 reactie

Als je de algemene voorwaarden hebt gelezen dat was je niet zo positief.
2.1 Vestigingsadres in het buitenland dus onbetrouwbaar.
7.1 Automatische verlenging van je abonnement.
16.3 Fictieve profielen afspraken niet mogelijk, dus wel shit.

2.1. De Dienst wordt geëxploiteerd door Enovative. Enovative is geregistreerd in Malta en gevestigd te DSLR Notaries, “Suite 726”, Ftieh Street, Birkirkara Bypass, Birkirkara BKR 2940 Malta.

7.1 Wij streven er naar om Abonnementen automatisch twee dagen voordat een Abonnement verloopt te verlengen om een continue service te kunnen garanderen. Dit betekent dat indien u zich heeft aangemeld voor een Abonnement, uw Abonnement ten behoeve van uw gemak automatisch wordt verlengd voor een achtereenvolgende verlengingsperiode van dezelfde duur als de Abonnementsperiode zoals oorspronkelijk geselecteerd tegen hetzelfde tarief als waarvoor u zich inschreef.

16.3. U erkent en accepteert dat wij geen garanties geven en

geen enkele aansprakelijkheid accepteren ten aanzien van (a) het gedrag van andere leden en/of gebruikers, en/of (b) de (juistheid en volledigheid) van profielen en/of de Content van de Dienst. In dit verband erkent en accepteert u dat sommige leden, gebruikers, profielen, advertenties, en/of Content alleen online entertainment tot doel kunnen hebben, afwijken van de werkelijkheid, en niet zijn richt op het tot stand brengen of aangaan van een ‘offline relatie’ of fysieke relatie. Wij merken dan ook expliciet op dat niet dat in alle gevallen fysieke contacten mogelijk zijn.

Bezoek OudereVrouwen.nl Reviews over OudereVrouwen.nl

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over OudereVrouwen.nl
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden