NMLK Review - NMLK is leuk en wat hier gebeurd is niet eerlijk

NMLK

NMLK - NMLK is leuk en wat hier gebeurd is niet eerlijk

20

Review:
Ik zit nu 4 maanden bij NMLK en mijn ervaringen zijn zeer goed. De verhalen die ik hierboven lees heb ik nog nooit van iemand gehoord. De betrokkenheid van de eigenaar is juist groot. Dat is juist zijn kwaliteit en dat hoor ik ook van anderen terug. Het kan dan ook niet anders dan dat iemand negatieviteit verspreid om zo een persoon te beschadigen. Erg laag bij de grond dit.

Sterke punten:
Overzichterlijk site en gepassioneerde mensen.rn

Zwakke punten:
Zou wat meer in de regio Limburg georganiseerd kunnen worden, maar dat doe ik nu zelf gewoon.

20 Reacties

Datum: 5 september 2011 - 1:38

Geschreven door: Linda

Lieve Esther,

Er zijn zelfs een aantal een speciale Facebookaccount met behoorlijk wat leden die hetzelfde over de eigenaar en deze website denken. Dus de verhalen kloppen wel degelijk, helaas, en ik ben dus niet de enige die er zo over denkt....

Het is beslist géén actie om iemand te beschadigen van mij of anderen uit, het is juist een actie om Carlo te laten stoppen met het beschadigen en kwetsen van andere mensen!

Het is grappig om te lezen dat alle mensen die slechts héél kort lid zijn van deze site (4 maanden, 2 maanden) het nog niet gehoord hebben, of zelfs meegemaakt. Dat geldt eigenlijk voor iedereen. In het begin lijkt het rozengeur en maneschijn, maar uiteindelijk ga je het ook zien en merken en horen.

Maar iedereen moet zijn eigen afweging maken. Als jij er plezier hebt, Esther, laat je dan beslist niet door mij of anderen tegenhouden! ;-)

Reviews van websites zijn er niet om anderen aan te beschadigen, maar wel om eigen ervaringen te delen. En dat doe jij, maar dat doe ik en anderen ook, iedereen kan dan voor zichzelf wel uitmaken wat hij of zij er zelf van vindt.

Groetjes,

Linda

Datum: 5 september 2011 - 21:10

Geschreven door: Linda

Lieve Esther,

Ik heb even een oproepje gedaan via Facebook aan alle mensen die negatieve ervaringen hebben met NMLK om hier even een reactie achter te laten. Zo kun je zien dat ik echt niet de enige ben die zich ergert aan Carlo en zijn acties.

Hou deze site dus even goed in de gaten, dan zul je alle verhalen te lezen krijgen.

Overigens, ik zie dat er weer een nieuwe review is geplaatst door een zekere Nienke. Wat betreft taalgebruik komt deze wel heel erg overeen met andere review-ers. Ik heb het idee dat deze reacties van Carlo zelf afkomen, typisch gedrag van hem.

Alle eerdere reacties waren van mensen die 2-4 maanden lid van NMLk waren, ik maak hier een opmerking dat dat erg kort is, en hop, opeens komt er een reactie van iemand die een jaar lid is.

Erg doorzichtig!

Maar hou deze websie dus goed in de gaten en volgen nog vele getuigenissen van echte mensen die mijn verhaal onderbouwen.

Groetjes,

Linda

Datum: 22 november 2011 - 23:16

Geschreven door: Tom

Ik ben nu 4 jaar lid van NMLK en snap de afgunstige opmerkingen hierboven absoluut niet. Het lijkt erop dat hier mensen jaloers en afgunstig zijn op iemand die succes heeft. Gadver. Het typische Nederlandse boven het maaiveld uitgroei gedrag. Er is geen 2e succesvolle NMLK in Nederland. En vermoedelijk komt dit juist omdat de eigenaar passie heeft en weet wat hij doet. Ik ken deze man alleen maar als bevlogen en iemand die gevat is. Als het je niet bevalt moet je gewoon zelf wat beginnen en niet zeiken over mensen die succes hebben.

Datum: 8 februari 2012 - 22:42

Geschreven door: Peter bakker

Ben inmiddels meer dan 1 jaar lid van NMLK. Heb eigenlijk alleen maar goede ervaringen en herken me niet in de zure verhalen van sommige mensen op dit forum. Heb mijn huidige vriendin er ook nog leren kennen. Kwam hier niet voor maar het overkwam me wel. Site wordt trouwens goed onderhouden en vragen snel beantwoord.

Datum: 10 april 2012 - 19:25

Geschreven door: Tessa

Ik heb geen idee wie de eigenaar van NMLK is en wat die doet. Kan me eerlijk gezegd ook niks schelen. Ik kan alleen maar zeggen dat mijn ervaringen met NMLK erg goed zijn. Kom net terug van een lang Paasweekend in Limburg en alles was uitstekend geregeld. Goed eten, super leuke kapeldisco, leuke activiteiten en een hoop leuke mensen van mijn leeftijd (33) ontmoet. En de site werkt ook goed bij mij. Kortom, gewoon dik voor elkaar.

Datum: 14 april 2012 - 22:55

Geschreven door: Lieke

Ook ik ben inmiddels een jaar lid van MLK en heb alleen maar positieve ervaringen maar ik kan me heel goed voorstellen dat er ook mensen zijn met negatieve ervaringen. Iedereen beleefd dingen anders. Maak er dus geen "welles/nietes" spelletje van. Laat iedereen in zijn of haar waarde en geef elkaar gewoon de ruimte voor een andere mening ook al staat deze lijnrecht tegenover de jouwe. Het is juist goed om zowel positieve als negatieve verhalen te kunnen lezen over een website zodat iedereen een eigen afweging kan maken om zich er al dan niet bij aan te sluiten. Daarnaast kunnen juist de negatieve ervaringen ook erg handig zijn voor verbetering van een website of formule.

Datum: 13 mei 2012 - 13:44

Geschreven door: leon

Waarom kan ik hier de oorspronkelijke, kennelijk negatieve, ervaring niet lezen?

Datum: 7 juni 2012 - 21:37

Geschreven door: Nico

Ik ben nu al ruim een jaar lid van NMLK en ook best actief. En ja, alle verhalen zijn waar! Carlo, de oprichter, zet mensen zonder pardon op non actief, worden gewoon verwijderd van de site als ze kritiek op hem hebben (ik ken ze persoonlijk!). En het allerergste is (dit zul je vast leuk vinden om te lezen Carlo) bij elke actviteit komt ie ter sprake. En dan niet omdat ie het zo geweldig doet. En ik ben op activiteiten geweest van Eindhoven tot Den Haag en van Nijmegen tot Zwolle. Wat een reclame voor je eigen bedrijf! Maarja, van aftreden heeft Carlo geen snappie. Maar eerlijk is eerlijk, er zitten verder heel veel leuke mensen bij NMLK en er worden echt leuke activiteiten georganiseerd. Oja, en dat ze allemaal exen van elkaar zijn, klopt wel hahahaha. Een soap! Maar echt wel de moeite waard om lid te worden!

Datum: 29 juni 2012 - 1:39

Geschreven door: Saskis


Ik ben zelf nu meer dan 1 jaar lid van nmlk. Ik heb hier veel leuke mensen leren kennen die ik nogsteeds regelmatig zie. Ik ben door een man een keer gestalkt die later bleek ook andere vrouwen lastig te vallen. Mijn ervaring met de organisatie was goed en ze hebben deze engerd van de site verwijderd. Ik kan me dus niet vinden in het verhaal van hierboven.

Het leuke van nmlk vind ik de gekke dingen die je niet snel met je eigen vrienden doet zoals bijvoorbeeld een disco in de duinen of een liftwedstrijd.

Datum: 18 november 2012 - 10:41

Geschreven door: Valerie

Het klopt dat Carlo en de medewerkers van NMLK mensen zonder enig pardon van de site mikken, oproepjes die een beetje tegenstijdig zijn met zijn eigen commerciele belang van de site verwijderen, en ik hoorde dat hij heel onsympathiek doet als je hem tegenspreekt. Tijd voor Carlo om eens serieus naar deze kritiek te kijken en achter zijn oren te krabben. Of misschien een keertje naar de therapeut?

Datum: 26 november 2012 - 12:09

Geschreven door: flower

Beste allen,
Ik vind NMLK een leuk initiatief. Wat betreft Carlo, hij heeft bij mij ook geen positieve indruk achtergelaten. En overal waar ik kom, hoor ik geen leuke verhalen over hem. Ik wil hem niet negatief benadelen, maar ik heb 1 tip, blijf gewoon uit zijn buurt. Als ik zie dat hij bij een activiteit is, ga ik niet mee.
Iedereen nog veel plezier!

Datum: 30 november 2012 - 0:41

Geschreven door: Lara

Waar maakt iedereen zich hier druk over. Live and Let Live. NMLK is een leuke activiteitensite dat is gewoon zo. En er wordt altijd over iemand geklets, of het nou de oprichter is of iemand anders...ach zo zijn mensen nou eenmaal.
Maak je niet druk, en richt je gewoon op de activiteiten en als je er een beetje om heen slalomt dan kom je best ver. Ik heb er positieve ervaringen mee. Meningen kunnen verschillen, ervaringen ook. Maar om zo direct iemand van allerlei dingen te betichten (via via en kennis kennis....prima zal best) Still Live and Let Live. En laat iedereen gewoon genieten van de dingen die ze doen.

Datum: 3 december 2012 - 5:51

Geschreven door: Annemiek

Wat bestaan er toch veel jaloeze mensen. Met verbazing lees ik de berichten van sommige hier. Ik zit nu 8 maanden bij NMLK en heb alleen maar een leuke tijd. Ik heb geen idee wie de eigenaar is, maar deze verdiend een compliment. Super initiatief. Ga zo door!

Datum: 2 januari 2013 - 20:26

Geschreven door: Herman

Hallo, ik woon in het noorden van Belgisch limburg en zou graag lid willen worden. Helaas staat mijn (toch erg bekende) bank niet in de keuzelijst om in te schrijven, en als je niet ingeschreven bent kan je niemand bereiken, ook de helpdesk niet want daarvan krijg je niets terug. Is er iemand die mij hiermee kan verderhelpen aub want ik tracht nu al 1 maand op alle mogelijke manieren iemand te contacteren maar zonder gevolg.
Mvgr
Herman

Datum: 11 januari 2013 - 23:24

Geschreven door: Flip

Heb zelf goede ervaringen bij NMLK, maar helaas wat betreft Carlo een negatieve. Hij kan namelijk volgens mij je berichten in je inbox van NMLK lezen! Ik heb nu meerdere mensen gehoord die het idee hadden dat hij rondsnuffelde in hun inbox... Let op wat je schrijft dus!

Datum: 12 januari 2013 - 17:25

Geschreven door: Inneke

Ik ben nu 2 maanden lid van NMLK en heb aan events mee gedaan die ik zelf met mijn vrienden nooit zou hebben gedaan. Bijvoorbeeld paaldansen en stadstocht. De opzet van deze site is goed en overzichtelijk. Voor mij een zeer positieve ervaring. De reacties van Flip hierboven zal er vast een zijn van de concurent, want herken me er totaal niet in. Ik kan het mensen die net als ik net zijn verhuisd van harte aanbevelen.

Datum: 18 januari 2013 - 12:33

Geschreven door: Pimm

Ik ben nu bijna een jaar lid van NMLK-40up en heel enthousiast. De site werkt perfekt, er zijn veel leuke mensen en Carlo vind ik een prettig mens die uitstekend met mensen kan omgaan. Dat is mijn ervaring. Verder hoor ik van anderen goede berichten over hem. En ach....als er al iets valt te mopperen...aan iedereen mankeert wel wat. Leven en laten leven. Geweldig dat Carlo dit allemaal doet. Dat is wel een bedankje waard.

Datum: 21 januari 2013 - 6:20

Geschreven door: Sylvia

Ik heb sinds kort de site Nieuwe Mensen Leren Kennen, NMLK, ontdekt en ben enthousiast over de mogelijkheden. Er zijn veel verschillende soorten activiteiten in verschillende plaatsen en provincies en veel leden die iets organiseren: voor ieder wat wils. Heb ook al een paar berichten naar de helpdesk gestuurd en deze zijn binnen een dag naar tevredenheid beantwoord. Laat even weten welke vraag je graag beantwoord wilt zien, wellicht kan ik hierbij helpen.

Datum: 4 mei 2014 - 0:24

Geschreven door: Charles

Helaas hier ook slechte ervaringen. Dit is gewoon een verkapte datingsite. Vrouwen duiken op je af alsof je de laatste man op aarde bent. Aangezien ik een relatie heb, vond ik dit niet heel prettig. Wegens werk ben ik verhuisd en zocht nieuwe vrienden in mijn omgeving. Ik ben naar een 5tal activiteiten geweest. Maar ga mijn abonnement niet verlengen. Een soap is er niets bij. Carlo is erg aanwezig en dwingend. Ik heb gesproken met Carlo, hij is erg blij met zichzelf en lijkt opbouwende kritieken niet te willen horen. Iemand waarmee ik wat contact had, zijn account stond ineens op non actief (niet door wegens het uiten van een klacht). Het vermoeden is sterk dat Carlo de mails van leden leest, tevens heb ik het idee dat hij ook namens leden mails
verstuurd aan andere leden. Negatieve reactie op de site worden ook verwijderd. Al met al geen prettige ervaring en ik zou het niemand aanraden.

Datum: 25 juli 2014 - 11:58

Geschreven door: MyZhar

Ben al een aantal jaar lid van NMLK, en doe nog steeds geregeld mee met activiteiten. Heb zeer goede ervaringen met zowel de leden, organisatie en de oprichter. Kan me dan ook niet vinden in de negatieve kritiek die hierboven genoemd wordt.

Weet wel wat aan de negatieve kritiek ten grondslag ligt.

Het concept is geheel gebaseerd op vertrouwen, om het leuk te houden wordt hier door zowel de leden zelf als de organisatie op toegezien. Wangedrag wordt dan ook op geen enkele wijze getolereerd. Bij constatering van dergelijk gedrag wordt je verzocht om niet meer deel te nemen. Op het moment dat iemand voelt dat het vertrouwen in hem of haar is komen te vervallen beginnen ze negatieve kritiek te spuien. And Thatís It!

Nu denkt iedereen hierboven natuurlijk, waarom heb ik dat niet kunnen bedenken.

Reageer op deze review

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers

Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op deze review

Bezoek NMLK