Matchwereld = NEPwereld, niet doen !!!

Matchwereld = NEPwereld, niet doen !!!

Beste mannen (en ik den ook vrouwen),

Als je je twijfels hebt of Matchwereld een echte of een nep datingsite is, check dan de volgende mailwisseling tussen mij en een vrouwtje die mij zogenaamd wel heel erg leuk vond naar Eigen zeggen:
Zij: ik woon in Eindhoven!
Ik: In welk deel van Eindhoven woon je eigenlijk?
Zij: Ik woon in het centrum van Eindhoven heb ik je nog niet precies verteld waar ik woon dan ?
Ik: Nee, dat heb je nog niet gedaan, maar vertel?
Zij: Ik woon in het centrum van Eindhoven dat heb je goed geraden trouwens. En heb je trouwens een fijne dag gehad?
Ik: Huh ? maar ik heb helemaal niks geraden, jij kwam er zelf mee!
Zij: Ja ik kom inderdaad uit Eindhoven maar goed is een misverstand dat ik het niet heb verteld.


Ook had ik in mijn profiel o.a. het volgende vermeld: Matchwereld is een nep site met nep vrouwen die er geld aan verdienen om geile sex mailtjes en fotos te versturen. Slechts 3 tot 5 vrouwen beantwoorden alle inkomende mails van heel Nederland incl Belgie met geile nep praat en verzenden fotos die ze ergens vandaan geplukt hebben. Ben jij een van deze 3 of 5 vrouwen ? Laat me dan aub met rust !!! Ik ben namelijk op zoek naar een vrouw die een echte date met me wilt.........Deze profielwijziging heeft nog geen half uur stand gehouden en toen ik weer keek was hij BLANCO, helemaal gewist !!!

Ik kan veel meer van dit soort voorbeelden vanuit de praktijk geven maar ik denk dat de boodschap wel duidelijk is: NIET DOEN = NEP !!!

Sterke punten
Niet 1

Zwakke punten
Te veel om op te noemen

Bezoek MatchWereld Reviews over MatchWereld

3 reacties

Vroeger stond er altijd hun woonplaats in het profiel van die nep profielen. Maar als ze nu een bericht sturen is er geen woonplaats meer te zien in hun profiel en zeggen ze allemaal in hun bericht dat ze op 5 minuten van de persoon naar waar ze een bericht sturen en dat ze direct willen afspreken. Maar als je dan hun profielnaam eens op google bekijkt op datingprikbord zie je daar wel hun woonplaats staan en wonen ze meer dan 200 km verder dan dat ze zeggen. Want ik heb nu zelf eens een nep profiel gemaakt met een foto in mijn profiel van een vrouw en wou eens kijken hoe die vrouwen die een bericht sturen reageren. Ik krijg elke dag 40 berichten binnen en allemaal zeggen ze dat ze mij willen pijpen, terwijl er in mijn profiel een foto van een vrouw in staat. Het is duidelijk dat alles hier nep is en dat matchwereld berichten verstuurt zonder te kijken wat er in het profiel staat en welke foto. Ik ben toch benieuwd of ik toch eens een bericht zal krijgen met de vraag waarom ik een foto van een vrouw in een mannen profiel heb staan.

Veel van die nep profielen zijn wél volledig in gevuld. Per ongeluk, puur toeval, kwam ik erachter het volgende:
Profiel van Zsazsa: 43 jaar, roken = Ja, lengte tussen de 1.60/1.70, tatoeage/piercing = nee, woonplaats Zeeland Wilhelminadorp

Profiel van Zoolief: 25 jaar, roken = Nee, lengte 170/180, tatoeage= Ja, piercing = Nee, woonplaats Noordbrabant Eindhoven.

Bij beide profielen gaat het om exact dezelfde meid. De foto's zijn te bekijken/vergelijken door de profielen te checken.

Ik ben nu wel bang dat de mensen van Matchwereld snel een van genoemde profielen gaat verwijderen. Ik neem namelijk aan dat zij ook niet achterlijk zijn en deze site in de gaten houden. Wil je bewijs?...check zelf zou ik zeggen, maar wees wel snel!!!

Misschien wel een kleine opmerking, je onderschat wel het aantal mensen die ermee bezig zijn. Als je denkt dat het er maar 3 of 5 zijn, plaats daar maar een aantal nulletjes achter dan zal je er dichter bij zijn. Er zijn studio's die met meer dan 100 mensen werken alleen al om alle berichten te beantwoorden.
Is misschien fake allemaal, maar veel mensen verdienen er ook behoorlijk wat mee bij of leven er zelfs van. Misschien gewoon slimmer zijn en contacten zoeken via de normale weg en dan zullen zo een site's wel snel verdwijnen.

Bezoek MatchWereld Reviews over MatchWereld

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over MatchWereld
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden