MATCHWERELD. NEP / FAKE

MATCHWERELD. NEP / FAKE

Nou mensen, voor de 100ste keer DIT IS NEP, FAKE, noem maar op geef er geen EURO aan uit, ook ik ben voor de2e keer de mist in gegaan, weliswaar maar voor € 10 MAAR toch.
Ik hoop dat die wijven en kerels die er werken allemaal een verschrikkelijke ziekte krijgen want als je zo,n mentaliteit hebt om hier je geld mee te verdienen ben je helemaal VERROT in je geest.
Dus thuiswerkers van matchwereld, ik hoop dat jullie eerdaags allemaal aan de chemo moeten.
Fijn weekend overigens

Sterke punten
Mooie foto,s. Ha ha

Zwakke punten
DE GEHELE SITE,
Behalve de foto,s dan.

Bezoek MatchWereld Reviews over MatchWereld

4 reacties

Ik heb hier ook al eens een profiel gehad en kreeg elke week meer dan 100 berichten en daar van heb ik er maar 1 vrouw gevonden die echt was, want zij woont in de zelfde gemeente als mij en had haar al een paar keer gezien . Dus ik denk dat je op 100 vrouwen er misschien maar een 5tal echt zijn en de rest fake. En ik had eens een fake profiel aan gemaakt om te zien hoe de vrouwen reageren. Want ik had in mijn profiel gezegt dat ik 72 jaar was en dat ik 1 been en 1 arm had en dat ik half blind en halfdoof was en dat mijn vals gebit uit valt tijdens de sex. De eerste dag kreeg ik al 10 tallen berichten van vrouwen dat ze geil van mijn profiel zijn en direct sex willen omdat ze mij een geile man
vinden . Als ik zulke berichten kreeg ik meestal de slappe lach van die fake vrouwen. Want ik denk niet dat een vrouw die echt is geil word van een man met 1been en arm en halfdoof en blind is en een vals gebit heeft. En de meeste foto's zullen misschien wel mooi zijn, maar je krijgt toch ook vele vreemden foto's mee gestuurd.

Je review is een leuk idee voor een komische pornofilm. Misschien zit Kim Holland er wel wat in.

Ik zal haar dan eens een email moeten sturen om te vragen om zo een film te maken. Want als je de berichten leest van de vrouwen op matchwereld is het niet normaal hoe geil die worden op een oude man van 72 met 1 arm en been en die halfblind en doof is en waar het gebit uit valt tijdens de sex. Ik heb nu niet kunnen vragen aan die vrouwen waarom ze zo geil worden van zo een man, want ik heb geen credits gekocht om het aan die fake vrouwen de vragen.

De 1e reacties komen van chatbots die standaardberichten sturen. Die chatbots lezen je profiel niet en kjken ook niet of je een foto hebt, en ook niet wie erop staat. Ik denk dat zodra je reageert na de 1e reactie van een chatbot dat dan pas je bericht gelezen wordt door een chatoperator.

Bezoek MatchWereld Reviews over MatchWereld

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over MatchWereld
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden