Bedrog

Net als iedere andere datingsite doet Lexa het voorkomen of mooie vrouwen staan te dringen om met een man te daten. Door het schrijnende tekort aan vrouwen is het zo dat mannen staan te dringen om met een vrouw te daten al is ze niet mooi, te dik en veel ouder. De kans dat je antwoord krijgt op een e-mail is kleiner dan 1 op 100. Laat staan dat het een positief antwoord is. De vrouwen willen enkel een date als je de mooie, jonge en rijke prins op het witte paard bent terwijl je de tekortkomingen van die vrouwen voor lief moet nemen. Dus mannen, besteet geen geld aan een datingsite, het is weggegooid geld. Je verwachtingen worden niet waargemaakt, verre van dat.

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

31 reacties


Het is ook nog zonde van je tijd die je beter kunt besteden aan iets nuttigs of iets leuks.

Volledig mee eens.

Weer een goed omschrijving wat er zoal bezig is op een datingsite , en helaas de waarheid ,mannen moeten zich af gaan vragen of het nog wel zinvol is om hier aan mee te doen.

Aantrekkelijke vrouwen krijgen bijna dagelijks aanbiedingen zonder op datingsites te komen,maw ze hebben geen datingsite nodig.

Dit is logisch te verklaren. Vrouwen zijn steeds hoger opgeleid en willen een dito man. Niveau is belangrijk voor deze dames. Inkomen zal daar ook mee te maken hebben. Ik heb mij aangemeld bij een relatiebemiddelingsbureau en ben daar vlot achter elkaar aan verschillende vrouwen voorgesteld. Je kan daar volop daten en leuke vrouwen ontmoeten die serieus op zoek zijn naar een langdurige relatie. Ik heb daar een 2tal leuke relaties aan overgehouden en met mijn huidige vriendin gaat het tot dusver heel goed.

Ik ben een hoogopgeleide man en heb een goede baan, maar dat maakt niets uit want binnen dit segment is er ook een overschot aan mannen. Relatie bemiddelingsbureaus hebben een te klein ledenbestand; lees mijn review over het bureau 'puur' maar (puur lucht?). Over vrijwel elk bureau lees je steeds dezelfde klachten: te duur en te weinig passend aanbod

Hoog opgeleide mannen hebben veel liever een hele mooie MBO opgeleide vrouw als een niet zo mooie HBO/WO opgeleide vrouw. Waarom zouden hoog opgeleide vrouwen bij voorbaat lager opgeleide mannen afwijzen? Omdat die mannen niet met haar collega's mee zouden kunnen praten? De lager opgeleide mannen kunnen wel veel beter en liever voor haar zijn als die arrogante hoger opgeleide mannen.

Vrouwen kunnen op datingsites kiezen uit een overvloed aan mannen. Als er meerdere aantrekkelijke mannen zijn, de een lager opgeleid met een modaal salaris, de ander met een hoge opleiding en een dikke portemonnee, welke kiezen ze dan?
Als ze de keuze hebben....

Iedere vrouw zal beter gaan als ze dat kan. Maar als ze beter wil zal ze zelf ook wat te bieden moeten hebben. Iedere vrouw is te koop. Enkel over de prijs moet onderhandeld worden.

Het hoeft niet financieel beter te zijn, het kan ook meer aandacht en betere en meer sex zijn. Waarom zou een vrouw anders vreemd gaan?

Een vrouw kan op een datingsite niet van te voren inschatten of ze betere sex en aandacht van de betreffende man kan krijgen. Daarvoor moet ze hem eerst kennen. Ze kan aan de hand van zijn beroepsuitoefening wel inschatten hoe hij er financieel voor zal staan. Vanuit daar kiest ze dus.

Ik bedoelde met beter gaan een vrouw die al een vriend of een relatie heeft. Een man die beter gaat zal met een mooie veel jongere vrouw beter gaan en niet met een ouder lelijk eendje die wel veel geld heeft, of het is een
gigolo.

Voor een man is het uiterlijk en het karakter/gedrag van een vrouw vele malen belangrijker dan haar opleiding of baan en al heeft ze helemaal geen geld. Aan een zelfingenomen dominante bitch heb je niets, al is ze heel mooi.

Het meest dominante en belangrijkste mannetje uit de groep trekt vrouwen aan. Sommige mannen moeten bij wijze van spreken de vrouwen van zich af slaan terwijl andere mannen niet door de vrouwen worden opgemerkt. Ze zien ze niet en daarom bestaan ze niet in hun ogen. Omdat ze niet bestaan hoeven ze ook niet op hen te reageren.

Om een belangrijk mannetje te krijgen doen vrouwen alles, zelfs als dit onderwerping zou betekenen. De concurentie proberen ze uit te schakelen door die in een kwaad daglicht te stellen.

Om als man bij de vrouwen op te vallen moet je je dus van de andere mannen onderscheiden. Een grijze muis tussen de andere grijze muizen valt niet op.

Omgekeerd zal een vrouw zich van de andere vrouwen moeten onderscheiden om bij de mannen op te vallen door zorg aan haar uiterlijk en kleding, flirten en koketteren.

Dag iedereen

Vrouwen zijn altijd op zoek naar een prins met witte paard, maar over algemeen zijn mannen niet beter.
Het heeft inderdaad geen zin om te betalen op dating websites want je gooit zijn geld weg voor een entertainment niet voor een echte afspraak te maken.
En op gratis website is het moeilijk om iemand te vinden want vrouwen worden dagelijks gemaild door veel mannen waarvan het grootste deel enkel op zoek is naar seks. Wat erger is er zijn veel mannen die ineens beginnen over seks en als zij geen antwoord krijgen: ja ik wil het, dan beginnen zij met vloeken en beledigingen waardoor vrouwen krijgen schrik en willen niet meer antwoorden.
Het heeft niks met opleiding of uiterlijk te maken, eens dat je een klikt voelt met iemand is dat alles opgeschoven op tweede plaats.
Het is een groot probleem voor mannen/vrouwen die op zoek zijn naar een relatie. En door dat specifiek type mensen die een neukvlees zoeken hebben dating websites een plaats om te groeien.

Het initiatief moet doorgaans van de man komen is mijn ervaring. Aangezien veel vrouwen nogal een eisenpakket hanteren heeft dat de nodige afwijzingen tot gevolg (als men überhaupt de moeite neemt om te reageren). Dat maakt het niet leuk om op een datingsite te zitten. Helemaal onmogelijk is het niet vandaar dat ik het telkens weer eens een keer probeer.

Als je aan een vrouw een nette serieuze e-mail schrijft val je niet op tussen de e-mails van de andere mannen. Je e-mail is dan te gewoon en wordt standaard gevonden. Daar besteden vrouwen geen tijd aan en je krijgt dan zeker geen e-mail terug.

Het initiatief heeft altijd al bij de man moeten liggen. Maar de kans is groot dat zelfs met een e-mail uit het boekje je geen enkele kans maakt.

Er geldt het principe van vraag en aanbod. Op datingsites liggen vraag en aanbod te ver uit elkaar.

Een bericht waarin je commentaar geeft op haar foto genereert doorgaans wel een reactie. Je moet niet serieus zijn. Een beetje plagerig doet het Veel beter.

Ongeveer de helft van de vrouwen vraagt om een man met humor. Ik denk niet dat er zoveel clowns rondlopen.

Cabaretiers zijn per definitie lelijk, maar dat hebben ze nog niet goed Door.


Bezoek Lexa Reviews over Lexa

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Lexa
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden