bekrompen

Het kost me de grootste moeite mijn kijk op relaties ingevuld te krijgen. Steeds krijg ik de mededeling "wordt gecontroleerd" en zonder enige uitleg enige tijd daarna "de tekst van uw persoonlijke omschrijving is niet goedgekeurd". Ja, ik geloof (niet meer) in huisje boompje beestje en zoek naast het fantastische contact dat ik heb contact met anderen. Bepaalt Lexa wat ik wel en niet mag? Plus nog dat ik automatisch bepaald dat ik moet zoeken in een bepaalde leeftijdscategorie. Lexa: de tijden zijn veranderd, wij (ook de ouderen) willen leven. Ik wil er in ieder geval eerlijk over zijn. Ten slotte: er werd niet moeilijk gedaan over terugbetalingen (maar goed dat zegt de wet) en ik kreeg ook de mededeling dat mijn automatische verlenging is stop gezet.

Sterke punten
Terugbetalingen en stopzetten automatische verlenging (hoop ik)

Zwakke punten
Achterhaalde kijk op relaties (tenzij je nog gelooft in huisje-boompje-beestje en in het zoeken van alsnog de ware). Vrouwen van mijn leeftijd schijnen vooral op zoek te zijn naar een maatje en ik ben geen haring.

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

6 reacties

Er staan maar heel weinig vrouwen ouder dan 50 op een datingsite die een relatie willen en dan zijn ze veelal nog van het type waar je op straat niet naar zou omkijken. De meeste 50+ vrouwen vinden in hun eigen omgeving een relatie. Het valt mij op dat bij de drie gevallen die ik ken waarbij die vrouwen best nog wel aantrekkelijk zijn, de man minstens 10 jaar ouder is, terwijl bij de 50+ vrouwen op datingsites de man juist veel jonger moet zijn.

Ik heb een paar jaar geleden ook op Lexa naar een 50+ vrouw gezocht die geen bezwaar tegen een vanaf 5 jaar oudere man had. Die heb ik in heel Nederland niet gevonden, zelfs geen onaantrekkelijke.

Vijftig pus vrouwen komen op een datingsite geen relatie zoeken,maar een gratis klusjesman.

50+ vrouwen hebben dat huisje, boompje, beestje wel gehad en kunnen nu doen wat ze zelf willen zonder met een ander rekening te houden als ze tenminste niet met de kleinkinderen worden opgezadeld. Een nieuwe partner geeft teveel verplichtingen vinden ze. Alleen een vrouw met weinig sociale contacten wil misschien een nieuwe partner om niet alleen te zijn.

En natuurlijk de vrouwen die krap bij kas zitten. Die zoeken een man als sponsor en om haar overal mee naar toe te nemen wat de man allemaal moet betalen.

Na wat speurwerk was ik niet de enige met dit probleem hahaha, De enige meisje die ik had leren kennen die mij leuk vond was een Turkse en een curacao dame meisje. De rest van de meiden waren verwende bitches en hoeren. De Nederlandse vrouwen die maken er een potje van! Ik zie ook veel jongens van mijn cultuur met een blanke vrouwen hebben en denken dat de blanke nederlandse vrouwen met de rest van hun leven met hun willen delen, maar dat blijkt niet zo te zijn aangezien dat ze materialisties zijn ingesteld. Zelfs mijn blanke vrienden vertellen dit aan mij lees maar onder.


Marco, 30-01-2015 16:43 #44
Onzin! Ik ben een man van 39 jaar en heb nog nooit een vriendin gehad in Nederland! Nog nooit gezoend of sex gehad! Omdat de meisjes/ vrouwen veelal zoals vele vrienden van mij ook zeggen veel mannelijke trekjes hebben. En de Nederlandse meisjes/ vrouwen zijn onverzorgd, koud, zeer frigide, libido arm plus zoals veel vrienden van mij al aangeven, zeer materialisties ingesteld! De Nederlandse meisjes/ vrouwen zoeken alleen maar naar mannen die een eigen koopwoning hebben met een mooi auto en met goedbetaalde baan met aanzien of ( beter nog een eigen bedrijf hebben ). Het liefste zonder kinderen natuurlijk! Ik zelf heb het in het verleden mee gemaakt dat ik langs een stel van die Hollandse grietjes liep en dat ik hen hoorde zeggen tegen elkaar! ''hij moet wel veel geld hebben en een eigen huis'' Tja het is echt triest! Ik had met 18 jaar al door dat het nooit wat zou gaan worden in droogneukers landje Holland en heb het al lang opgeven! Ik masturbeer mij al heel mijn leven en nu pas geleden ben ik een prachtige Braziliaanse vrouwelijke vrouw tegen gekomen in Brazilië waar ik nu samen mee ben! Ik vertel haar en haar kennissen altijd alles over het frigide Nederland. Waar bij zij antwoorden dat weten wij want dat horen wij heel veel. Plus sterker nog in Nederland zal het aantal alleenstaande alleen maar gaan toenemen en die paar stelletjes die hebben amper nog sex. Tja 1 keertje in de maand wat ik op tv in een programma zag wat over relaties ging en het sex leven van de arme Hollander! Ik ben gelukkig ontsnapt aan dit trieste droogneukers landje! En ik zal het ook heel mijn leven blijven vertellen hier in Brazilië.

Daan, 23-08-2014 22:22 #41
Je moet nooit aan een Nederlandse beginnen! Ik ben 38 jr en zag met 18 jr al dat het een drama is met de vrouwen in dit landje! ( knetter gek zijn die ). Dus nooit 1 gehad! Net als vele vrienden van mij. Neem een buitenlandse meid! De vrouwen in Nederland kijken alleen naar jou als jij een eigen huis, mooie auto, goedbetaalde baan ( liever eigen bedrijf ) hebt. dikke bankrekening, geen kinderen hebt en ga zo maar door! ( zij kijken niet naar karakter )! Buitenlandse meiden zijn toch anders! Niet zo materialistisch zoals de over arrogante Nederlandse vrouwen! Plus zo’n buitenlandse is veel sympathieker, spontaner, heter, vrouwelijker, meer verzorgd uiterlijk!

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Lexa
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden