VROUWEN EN DATINGSITES...

VROUWEN EN DATINGSITES...

Vrouwen en datingsites... Waar moet ik beginnen?..

Ten eerste zeggen bijna alle vrouwen van leeftijd 18-45 dat mannen alleen voor sex op dit soort datingsites gaan (en misschien klopt dit ook wel voor de helft omdat er nu eenmaal veel geile varkens zijn) MAAR dames als jullie 9/10 x nooit een bericht terug sturen ook op serieuze berichten hoe kunnen serieuze mannen (zoals ik !) een leuk contact zoeken?... Waarom maken jullie dan uberhaupt een profiel aan op een DATING site als jullie toch nooit een reactie geven op ons?.. Ik ben een goed uit ziende jongeman (geen Jude Law of Orlando Bloom ) maar zeker gewoon leuk . + Jullie zijn ook geen faking cameron diaz of charlize theron dus ga alsjeblieft niet arrogant doen en denken dat je alles bent . Nee mensen helaas zitten bijna alle dating sites in Nederland bom vol met mannen die alleen maar op een one night stand uit zijn en vrouwen die allemaal uit zijn op een man die 1000 x knapper is dan zij en daarom nooit kans maken kortom dit heeft allemaal weinig zin en dus je blauw betalen aan dit soort rotzooi dan kan je net zo goed je geld doneeren aan een goed doel want daarmee help je tenminste iemand nog ... Erg triest allemaal .

Sterke punten
Veel vrouwen en mannen op LEXA .

Zwakke punten
9/10 vrouwen reageren nooit op je .
Site kost ontzetten veel geld 25 euro voor 1 maand full membership!!
veel profielen zonder foto.

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

5 reacties

Ben zo blij dat ik niet de enigste ben die dit met de dames ervaar , dus in alle leeftijden hebben we dezelfde problemen helaas !

Het valt me op dat vrouwen die premium member zijn ( waar je gratis contact mee kan leggen ) bijna altijd mooie dames zijn. Volgens mij zijn dit medewerkers van Lexa die hierachter verschuilen om jou tot abbo over te halen. Verder zullen er best echte profielen aanwezig zijn maar dit is slechts 20-30%. En dan willen ze uitsluitend weten of ze nog in de markt liggen. Tot een date zal het nooit komen, mij nog nooit gelukt. En zo lelijk ben ik echt niet. Mijn advies.......Wegwezen !! Probeer badoo eens, let op mijn woorden, je hebt daar meer succes en nog gratis ook.

Min of meer aantrekkelijke vrouwen die ook niet veeleisend zijn liggen goed in de gewone markt en hebben geen datingsite nodig.

Vrouwen hebben zo veel keus op datingsites dat ze daardoor steeds kieskeuriger en veeleisender worden.
Stuur je een net berichtje dan kijkt ze eerst naar je foto, als dat bevalt leest ze je profiel. Bevalt dat ze dan stuurt ze je heel misschien een berichtje terug. Maar staat er een klein dingetje in je profiel dat haar niet bevalt, bijvoorbeeld dat je graag naar rock luistert terwijl zij alleen naar inhoudsloze trancetroep of Nederlandstalige tokkiemuziek luistert, dan klikt ze je gelijk weg en verwijderd ze je bericht.

Maar ondanks de grote keus dat vrouwen hebben,heb je maar weinig vrouwen Tien maal meer mannen dan vrouwen is de normaalste zaak op datingsites.Tja als vrouw moeten 'te koop' staan,..

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Lexa
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden