Nog niet helemaal uit...

Nog niet helemaal uit...

Ik ken LEXA wel aan een tijd maar ben pas sinds kort serieus een profiel gaan aanmaken omdat ja je ziet er toch reclamen van op TV enzo en het staat bij de meeste top 10 ook bovenaan dus dan denk je ja zal toch wel goed moeten zijn he ? .. Nou tot nu toe nee... alles gaat vrij traag.. (het lijkt bijna expres zo te gaan) maar als je iemand bijvoorbeeld een flirt stuurt dan krijg je meestal helemaal geen reactie en als het wel zo is dan krijg je pas een reactie na een paar weken ofzo .. Nee ik zou niet zeggen ja ga betalen voor deze site maar ik zou ook niet weten welke datingsites dan wel erg goed zijn en waar je binnen 1 maand een paar leuke dates kan krijgen .. Ik geef LEXA een 6/10 .

Sterke punten
Serieuze beoordelingen ze stellen je veel vragen die er toe doen om een goede match te vinden . Site ziet er leuk uit profiel foto's alleen klein (die zijn wel te vergroten ) . Bekende website.

Controles op fotos dus je hoeft je niet zorgen te maken dat je alleen piemels en kutjes ziet .

Zwakke punten
- Altijd veel mensen online maar de site zelf lijkt dood , vast en zeker 80% van de vrouwen die erop zitten zijn alleen aan het wachten tot jij het eerste bericht stuurt en dan vaak sturen ze niks terug .

- Kost geld hoorde ik VEEL GELD automatische incasso dus uitkijken!

- Er zijn meer gratis leden dan betaalde leden dus de meeste mensen kunnen jou niet eens bericht sturen of terug sturen .

- Veel mensen zonder foto die jou profiel dan gaan bezoeken dan denk je wtf ?

-

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

1 reactie

Er zijn geen goede datingsites, dat wil zeggen overal hetzelfde type vrouwen. Je zal het met de hopelijk normale vrouwen die los in het wild rondlopen moeten doen. Als je ze zelf niet kunt vinden vraag dan eens rond bij collega's, vrienden en kennissen. Het informele circuit werkt 1000x beter!

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Lexa
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden