lexaless

Het spijt me zeer maar wat is deze site achteruit gegaan. Jaren gelden mijn toenmalige vriendin daar gevonden. Echt nu is die relatie over en wil ik natuurlijk een nieuwe. Dus ik dacht laat ik weer eens op lexa gaan. De site is nu heel anders. Zoekfuncties die het vrijwel nooit goed doet. Heel veel profielen van leden die niet meer actief zijn. Je kunt niet zien wat voor soort lidmaatschap iemand heeft. Nep berichtjes op het moment dat je nog iet betaald hebt. Echt 1 doffe ellende. Ik ben er van overtuigd dat zeker 50% van de profielen niet meer actief zijn, dus van mensen zijn die gratis lid zijn, maar eigenlijknooit meer op lexa komen. Dan heb je je nog al die buitenlandse profielen van dames die je op deze wijze proberen op te lichten. Keer contact gehad met 1 ervan, engelstalig, of ik toch geld wilde overmaken via western union omdat haar zoon ziek was en ze langs wilde komen bla bla allemaal oplichting. Nee lexa, jullie scoren geen punten.

Sterke punten
- Op het oog ziet het er goed uit.
-chatfunctie

Zwakke punten
- Veel inactieve profielen
- veel profielen van buitenlandse oplichters
- Automatische verlening van je abo, moeilijk opzegbaar.
-zoekfunctie werkt niet goed.
-nepberichten op je over te halen tot betaalt lidmaatschap.

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

3 reacties

Lexa was vroeger een goede site, ik was er ook lid van.
Het is overgenomen door criminelen.
Houdt je bankrekening in de gaten, want ze kunnen zomaar geld van je rekening halen.

Je kunt niet 1 site meer vertrouwen.
Relatieplanet.nl en Relatie.nl zijn ook al grote oplichters.
Je chat gewoon met de beheerders, ik ben iemand die dit getest heeft.
Steeds blijkt maar weer dat ze mooie dames plaatsen om kerels de kop gek te maken. Maak een profiel aan met oerlelijke foto en benader mooie dames. Ze vinden je allemaal een fantastische vent. Maar jij zal betalen en zal nooit een date komen.

Beste Erik,

Veel datingsites maken gebruik van bepaalde bedrijven. Wat doen die bedrijven, die hebben thuiswerkers die zich voordoen als dames van datingsites. Google maar eens op operator, dating, thuiswerk, en je zult wel zien wat ik bedoel.

Nog een afrader wat mij betreft is secretflirt.nl als gratis member meteen reacties op je berichtjes allen positief ( had geeneens een foto), maar als je betaalt hebt......

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Lexa
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden