BEDANKT!

Ik wou even zeggen DANKJEWEL aan iedereen die hier een eerlijke recensie heeft gegeven aan LEXA ik heb daar 1 maand geleden een profiel aangemaakt (gratis) en zat vandaag te denken om tog maar betalend lid te worden nou nadat ik dit allemaal gelezen heb over dat ze je gewoon keihard naaien waar je bij staat trek ik me heel snel terug! . Nogmaals hartelijk dank mense.

Sterke punten
NIET

Zwakke punten
ZE PAKKEN JE GELD AF.

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

4 reacties

Ik vind lexa erg leuk en heb geen klachten, misschien moet je een beetje op je taalfouten letten in je lexa profiel, zoals in je review
Tog=toch en mense =mensen
Vrouwen zijn daar gevoelig voor ,tenminste......vrouwen met een normaal IQ

@anouk
Pffff donder op man Bitch! Niemand is geïnteresseerd in je kaolo mening
en hou die kk kut Lexa reclame voor je. ''vrouwen met een normaal IQ ''?
Hebben ze die dan op de site? Mensen het is al eerder gezegd. Mijd deze
kanker site als de pest. Period!

Ik zal Lexa niet zo zeer aanbevelen, maar na mijn mening best veel serieuze leden. Ik zie op Lexa veel bekenden, zowel dames als heren. Kom uit een klein dorpie ergens tussen Greffelkemp en oud dijk. veel schuttersvrienden zoals de eendracht en de heehg. ook zie ik harmonie de club voorbij sjezen en dat geeeeft de toon. ik zou zeggen beste lezers...Ga na Jan & jan in Didam voor een swing night en je treft eerlijke mooie vrouwen. Geen fake of nepzooi, maar real life.....duss egte vrouwen...Goood Luck. hhhhik...HIK !

Nou Anouk, jouw berichtje hieronder krijgt ook geen voldoende als ik leraar Nederlands was geweest. Hoofdletters, leestekens en zinsopbouw, daar ben ik dan gevoelig voor als man met en normaal IQ.

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Lexa
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden