LexAmore Review - OPLICHTERS

LexAmore

LexAmore - OPLICHTERS

8

Review:
Ik wilde lid worden van lexa.nl en kwam per ongeluk op de test van lexamore terecht. In de veronderstelling dat ik me inschreef voor lexa.nl schreef ik me in voor lexamore.nl. Lexamore schijnt niets te maken te hebben met lexa.nl maar staat wel op dezelfde site. Merkwaardig toch!

Ik heb de klantenservice nu inmiddels 4 berichten gestuurd en krijg steevast een soort automatisch antwoord en geen antwoord op mijn vragen. Zeer onprofessioneel. Ik ga mijn rechtsbijstandsverzekering inschakelen om te proberen mijn geld terug te krijgen. Het zijn gewoon oplichters.

Sterke punten:
Geen antwoord geven op vragen van klanten!

Zwakke punten:
Er worden foto's gedeeld zonder dat ik dat heb aangegeven. Ik heb 2 mensen een berichtje gestuurd dat ik niets had gedaan en mijn verontschuldigingen aangeboden voor de overlast. Deze 2 berichtjes werden gezien als dat ik gebruik had gemaakt van de betalende diensten en het zodoende mijn lidmaatschap niet meer kon terugdraaien.

8 Reacties

Datum: 24 februari 2010 - 10:36

Geschreven door: Lexamore.nl

Hallo,

In antwoord op uw vraag wil ik graag toevoegen dat Lexamore.nl wel degelijk onderdeel uitmaakt van Lexa. Het is alleen een ander product. Lexa.nl richt zich op dating en Lexamore.nl op matchmaking. Verder is het zo dat wanneer bij Lexamore.nl iemand een foto toevoegt op zijn of haar profiel dan worden naar alle matches een verzoek verzonden om deze foto te bekijken. Dat is in uw geval ook gebeurd.
Wij sluiten ecter nooit een profiel als iemand geen berichten heeft verstuurd. Ik hoop u zo voldoende antwoord te hebben gegeven. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u bellen met ons gratis tel. 0800 350 3500.

Lexamore.nl

Datum: 27 maart 2010 - 10:20

Geschreven door: Hans

Kleine nuance: er wordt geen verzoek verzonden een foto te bekijken, maar de melding "(...) wil een foto met u delen". Is toch iets anders, of niet lexamore? En wat is het verschil precies tussen dating en matchmaking? Bespaar iedereen die commerciële kletspraatjes. Online zakkenvullers.

Datum: 22 juli 2011 - 12:46

Geschreven door: anny meyts

lexamore zijn gewoon op het net om mensen op te lichten ! Hun lokmiddel:"word VIP lid voor één week voor 1? " is een valstrik ! je loopt er zo in ,eens 1 ? betaald ,pluimen ze je rekening,en als je protesteert draaien ze de rollen om;;;de klant moet maar weten dat je op die wijze vast zit en dat ze je abonnement blijven verlengen....je moet zelf initiatief nemen van bij de éérste betaling (1?) ONMIDDELIJK een bericht te sturen dat je géén verlenging wilt.
Dat is de omgekeerde wereld,want op die bepaalde publiciteit ,staat er nergens iets van verlengen.Je komt het pas te weten als ze 6 maanden lidgeld van je rekening stelen.
en wanneer je dan TOCH reageert ,leggen ze de schuld bij jezelf"je had maar direct moeten opzeggen"
Het is een ware schande dat zo'n bende oplichters niet van het netwerk gehaald worden....en het bewijst dat hun dating handeltje niet goed draait,anders zouden ze
niet hoeven te stelen!
MENSEN REAGEER !!!!!LEG IN MASSA KLACHT NEER BIJ TESTAANKOOP !!!

Datum: 22 juli 2011 - 12:51

Geschreven door: NICKY ARIS

aan IEDEREEN die een serieuze datingsite zoekt:MIJDT LEXAMORE !!!!
ze stelen geld van je kredietkaart als je éénmaal betaalt(,zélfs voor een week)

Datum: 1 oktober 2012 - 15:05

Geschreven door: Jal

Ik heb mij september 2011 uit laten schrijven bij jullie. Het is al die tijd goed gegaan en nu is er 24 sept 117 euro van mijn rekening afgeschreven. Ik ga er vanuit dat dit een misverstand is en dat ik spoedig mijn geld terug ontvang op mijn rekening.

Datum: 16 mei 2013 - 11:06

Geschreven door: Ria

En dat betekent ook 2x betalen? Voor Lexa en voor Lexamore? U zou dat veel duidelijker moeten aangeven op de site! Nu doe je een persoonlijkheidstestje en heb je ineens een ander product/dienst afgenomen!!

Datum: 24 maart 2014 - 17:32

Geschreven door: rob

Ben ongelooflijk dom geweest.
Dacht lid te worden van Lexa.
Voor 3 maanden betaald.
Ga ik eens rondneuzen op de site.
Denk doe de match factor..die gaat van hoog naar laag.
De top10 bestaat voor mij uit dames tussen 69 en 85 jaar!!!
Ben zelf 38!!..Wat een verschrikkelijke oen ben ik ook!!!..

Datum: 16 oktober 2014 - 22:08

Geschreven door: Peter Lenior

lexamore en lexa heb ik spijt van dat ik het gedaan heb , en dan gaat het niet eens mij om of wel of niet een relatie if date heb kunnen vinden .
Maar het klopt gewoon niet , aan de berichten die je krijgt er is een match ? Er is iemand geïnteresseerd in je ? En dan kijk je niemand wat een oplichterij . Helaas heb ik betaald dus ik maak ieder geval gebruik van . En zorgen om je automatisch opzegging stop te zetten is nog moeilijker dan je belasting geld terug te krijgen .

Reageer op deze review

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers

Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op deze review

Bezoek LexAmore