opleidingsniveau

opleidingsniveau

In de provincie Utrecht zijn er tussen 35 en 40 jaar 2 vrouwen met een WO opleiding. Een daarvan (de helft dus) heeft bij postuur 'zwaar' ingevuld. Oftewel, type sloopkogel. De andere is een alleenstaande moeder.

Volgens artikelen in de media (oa NRC) zou het de hoog opgeleide vrouw zijn die het moeilijk heeft op de relatiemarkt omdat er te weinig hoogopgeleide mannen voor hen zouden zijn. Vrouwen praten deze stelling graag na ook al is dit aantoonbaar onjuist.
In werkelijkheid trekken de mannen aan het kortste eind, oftewel met hun rechterhand.

Sterke punten
gratis

Zwakke punten
geen aanbod, zeker niet als je selecteert op opleiding

Bezoek Knuz Reviews over Knuz

7 reacties

De WO/HBO mannen hebben na hun studentetijd vaak een relatie met een MBO of HAVO/VWO opgeleide vrouw. De WO opgeleide vrouwen zullen het dus bij de wat lager opgeleide mannen moeten zoeken. Is een lager opgeleide man te min of gaat het om het geld? Als ik een klik zou hebben met een LBO opgeleide vrouw, so what?

Als man wil je een hele mooie sexy meid. Als ze nog ergens over mee kan praten is dit meegenomen.

Kom op zeg mannen. Een diepe emotionele, liefdevolle band en het leuk vinden om samen te zijn is waar het om draait. Als of je je tweelingsziel vindt zeg maar. Dat is het liefde maken ook compleet anders. Als dat je zoekt op opleiding of alleen een hele mooie sexy meid. Ik heb in het verleden met genoeg vrouwen gedate die heel oppervlakkig waren [door me te vertellen hoe lelijk anderen mensen wel niet waren die ze op dat moment zien of kleding die anderen dragen] en je ook beoordeelden op wat je had. De aantallen van die instelling waren trouwens zeer hoog. Is dat wat je echt wil? Een oppervlakkig persoon of iemand die geld kiest voor liefde. Hoe vindt je dat zelf? Dat sommige vrouwen zo zijn, betekend niet dat jullie zo hoeven te worden.

De dame in kwestie hoeft van mij ook helemaal niet perse hoog opgeleid te zijn. Echter het feit dat deze categorie vrijwel geheel ontbreekt op de site knuz is wel een teken aan de wand. Ik zie er vooral veel tokkies.

Klaarblijkelijk zijn WO opgeleide dames voorzien of carriere vrouwen die geen tijd hebben voor een relatie. Als ze al iemand zoeken doen ze dat discreet via een bureau.

Of ze wachten op een financieel gelijkwaardige of beter verdienende man, anders maar niet. Haar man moet voor haar vrienden en bekenden een hele goede baan hebben anders telt ze niet mee. Mannen beoordelen vrouwen in eerste instantie op haar uiterlijk, dan pas op haar sociale kwaliteiten. Haar opleiding en werk zijn minder belangrijk.

Opleidingsniveau? WO, H/M/LBO, daar hecht ik geen waarde meer aan ... want oh oh oh, wat valt dat vies tegen. En opleidingsniveau vs. portemonnee? Is dat dan zo belangrijk voor een heel lange liefdevolle vriendschap? Me dunkt dat dit een nogal materialistisch getint relatiespel gaat worden ... oh, de centen zijn op, doei!
Al eens een conversatie gehad met een WO-tokkie? Misschien dat er teveel tokkies op de website zitten ... zegt degene die op de tokkie-website naar tokkies zit te kijken :)

Bezoek Knuz Reviews over Knuz

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Knuz
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden