Knuz de goorste dames die je daar vindt verwijten jou van hun goorste leugens

Knuz de goorste dames die je daar vindt verwijten jou van hun goorste leugens

Ik heb mij laten inschrijven op deze site, wat blijkt dat ik ook geen reacties krijgt. Ik hebt wel 2 reacties ontvangen, maar tis niet wat ik echt verwacht bij deze vrouwen. De Nederlandse dames zoeken een man met een baan en geld, auto en opleiding niveau en je moet garant voor hun staan en je bent een soort sponsor. Er is geen sprake van verliefdheid, ze gaan alleen met je willen om wat je hebt en wat je te bieden hebt, maar ze schrijven ook de goorste verwijten als je niks met hun te maken wilt hebben. Ze zijn arrogant en hebben allemaal een grote mond klaar staan voor je. Ze vinden zich zelf knap en vinden het leuk als een man hun complimentjes geven voelen zij zich hoog boven alles, nee hoor complimentjes moetje verdienen, je moet natuurlijk wel eerste iemand observeren en achter zien te komen als iemand wel of niet iets op zijn kerfstok heeft staan. Het begin bij het eerste gesprek elkaar voorstellen ze vragen nooit, hoe het gaat maar als eerste vragen ze wat is jou baan en wat doe je allemaal? In welke tijden leven we nou in de crisis time.

En wanneer het tot daten komt moet de man alles voor drankjes en eten betalen. Hebt wel eens keertje meegemaakt dat een blond Nederlandse dame uit friesland naar Amsterdam kwam om met mij te daten. Zij bestelde orange en tosti en zei ze iedereen betaalt voor zich zelf. En toen de orders door de ober in handen werd genomen, moesten wij betalen en ik betaalde voor mijn eigen drankje, en kreeg zij mijn wissel geld en ik zei het is mijn geld en ik heb er heel hard voor gewerkt. zij begon te klagen dat ze ver kwam, en dat ze mijn laatste centjes wilde hebben. En ik zei wil mijn wissel geld terug en ik kom alleen voor om te daten als het wel klikt of niet. Maar na 2 keren daten werd het niets het meeste geval lag het aan haar. Ze had meerdere dates met andere mannen gehad en ze was niet serieus genoeg. En ze staat nog op een paar andere dating sites ingeschreven. En ik dacht die troep hebt ik allemaal nodig. Ga je voor een relatie tis ja of nee zo'n simple antwoord moetje zolang wachten, en als je niet meer wilt daten schrijft ze goorste verwijten over je en blijven maar klagen. Haar ding was dat ze van mij wilde profiteren en ik dacht op gerot staat netjes.

Want als zij mij wilt gaat zij voor mij moeten dokken. En niet anders om dat ik voor ga dokken echt niet. Kreeg later te horen dat ze op zwarte donkere mannen vlakte met de bedoeling dat zij zich daar op vlakte goed voelt hahahaha. Dat krijgt je pas echt te horen als je na 2x keren met iemand hebt gedate wat een rot mens en wat een rotzooi! Ze willen van jou profiteren de meeste vrouwen in mijn cultuur willen een neger. Tegenwoordig neuken ze op alles dat los zit en dat losloopt, maar blijven klagen dat de Nederlandse als uitzondering de mannen uit India niet goed zijn, door een negers te nemen hahaha. In mijn cultuur nemen ze ook negers tegenwoordig als er veel geld wordt neergeteld kan je dat meisje meenemen.

Tegenwoordig hebben de Nederlandse vrouwen met kinderen of geen kinderen altijd 2 of zelfs 3 partners. Tegenwoordig willen ze alleen maar sex en staan niet serieus in het leven voor inruil willen ze een tegen prestatie in bed in ruil voor geld

Als iemand een uitkering krijgt of werk inkomen heeft gaat dat hen niet aan, niemand aan. Wat heeft het daar nou mee te maken in een relatie. Je bent verliefd op elkaar en gek op elkaar. En je moet elkaar niet bezwaren met onnodige onzin. Is de man lelijk dan gaan ze er ook voor!

Weet ze zijn hopeloos.
Vroeger was het anders nu lopen ze als los lopen de hond
En dat die bosnegers van het bos zijn hun de baas
en hun ouders zijn ook hopeloos.
Als een man lelijk is en geld auto heeft dan gaan ze er voor
Ik ben een goed uitziende man van 29 jaar en mag heus niet klagen.

Wat mij ook vaak al opvalt bij knuz dat de zelfde profielen ook op andere datings sites staan. Met de zelfde profiel en de zelfde zinnen maar het zijn dan wel betaalde sites.

De Nederlandse vrouwen zijn bang om een vieze borden te wassen. Tegenwoordige willen ze van jou centjes profiteren en lekker shoppen door de damrak. Ook vaak de hindoestaanse vrouwen die zijn ook dus, weet goed op je hoefde ze slepen je ook mee met hun shit verwijten de goorste leugens. Zoeken een man met geld en baan en auto ambitieus is het juiste woorden.

Tis niet alleen het buitenkant van een vrouw, maar hun binnekant kan ook vies zijn en smerige zijn dat je ook weg wilt wegrennen. En hebt ook blote foto's gekregen via de e-mail de persoon wilde een one night stand of meerdere keren neuken. En ik ben niet zo'n persoon het zag er vies en smerige uit. Hahaha dan kan ik beter dood gaan. Een man heeft meer hechtingen en waarden.

In het echte leven is het ook zo als je een vrouw gaat zoeken.

Wat iemand buiten de deur doet continue 24 uur doet dat hebt je niet in de gaten. Wie weet slaap ze ook met zwarten zo'n vieze vrouw komt echt bij niet binnen, dan kan ik beter alleen zijn.

Men weet als je zoekt kunnen ze zoveel eisen. Je kan lekker liever in je eentje door het leven gaan. Het leven is al duur genoeg veel mensen komen in een echtscheiding terecht. Het is allemaal geld en aanzien en veel gebreken voor een gevoel voor anderen echt liefde bestaat niet meer tenzij je geld hebt!

ik dacht ook van waarom krijgt ik niet gewoon een normaal iemand die gewoon een relatie wilt. Laat vertelde een Blanke nederlandse man aan mij, dat hij een 4 jarige kind had en dat hij gescheiden is van zijn Nederlandse blanke vrouw, omdat ze achter af toch een ander had waardoor zij zich na een tijd je vreemd gedroeg, kwam hij er toch uit eindelijk achter dat ze een ander heeft. Dus wie is er nou gek de mannen of de vrouwen?

Maar ook vaker zie dat ook bij jonge meisjes 17 jaar en die willen alleen maar sex. Ze ze zoeken geen type man voor sex, maar voor een relatie zoeken ze wel een type man echt raar. Wees blij als je geen dochters en als je geen Nederlandse blanke vrouw, moeder bent, je weet nooit wat je bloed eigen dochters kunnen uithalen.
Tegenwoordig als de vrouwen als zijn gebruikt door een blackmen vanwege de hun kick kun je ze al weg gooien of ze kunnen hun zelf werg gooien, dan heeft ze geen waarde en geen hechtingen meer.

Sterke punten
De aantal heden profielen met foto's met zogenaamde lieve zinnen en teksten.
Je aanpaaien met neppe mooie foto's de personen die dr zitten bestaan helemaal niet.

Zwakke punten
Vrouwen die online zijn met of zonder foto's
Veel gefrustreerde vrouwen!
Die vrouwen die daar zijn denken dat ze heel wat zijn!
Die vrouwen zoeken mannen met veel centjes.
Denken dat ze knap en geweldig zijn!
Ze neuken op alles dat los loopt en dat los zit!
Hoe lelijk je bent hoe snel ze je zal accepteren, omdat je geld hebt en andere zaken.
Ze zoeken naar donkere zwarte mannen.

Ook veel surinaamse vrouwen staan daar ingeschreven. Willen een Nederlandse man om aan te paaien met hun shit, om naar Nederland te komen.

Die rotzooi hebt ik allemaal niet nodig!

Bezoek Knuz Reviews over Knuz

6 reacties

Het is mij opgevallen bij interraciale relaties in Nederland dat zeker voor 95% de vrouw blank is. Ik zie ook vaak blanke tienermeisjes met Marokkaanse jongens. Ik weet niet wat sommige blanke vrouwen, behalve misschien het seksuele aspect, in donkere mannen zien. Ik zie gezien verschillen in cultuur, gedrag en mentaliteit enkel nadelen. Er zijn nogal wat alleenstaande blanke vrouwen met een halfbloedje, soms meerdere. Een beetje normaal denkende blanke man hoeft zo’n vrouw niet. Zou nu een blanke man goed zijn maar eerst niet?

De blanke mannen gebruiken ze als een soort bank geld lenen en bedelen om geld voor sex en zielige blijven doen dat ik altijd bij je blijft.
Net als de mannen van ons cultuur ze naaien je waar je bij staat, allemaal mooie praatjes begin en wanneer het op neer gaat komen dan gaan ze beginnen.
Klopt tot dat ze in elkaar worden geslagen en goed in elkaar worden getimmerte. De meeste lijden aan een minderwaardigheid complex en een persoonlijke stoornis, zieke geest. Een relatie is toch net niet genoeg voor hen, maar willen vreemd gaan met een ander. Net als die vriend van mij was met een Hindoestaanse dame 2.5 jaar een relatie wat blijkt dat zijn eigen vriendin die bij hem al die tijd in huis woonde met een en achter met een ander hindoestaanse ook vreemd ging in die 2.5 jaar . Blijkt dat ze haar haar leven met hem binnen 1 jaar heeft gesetteld zich zelf zwanger laten neuken en trouwen natuurlijk, ja omdat hij geld en auto heeft en huis hij is ook erg lelijk, dus hij kon iets meer permitteren dan hem. Ik hoef geen kinderen en hoef ook geen vrouw. Tegenwoordig als je kinderen hebt gaan ze het zelfde ook doen zijn net nieuwe nakomelingen. Andere betalen een vrouw met een som bedrag om zwanger van hem te raken, om dat de vrouwen kan eisen ga je altijd voor mij zorgen breng je geld voor me. Sommige kunnen hun juiste vrouw niet vinden, alleen door geld te brengen gaat de deur open. Vroeger kon je een vrouw vinden een nette vrouw en kon je trouwen, maar nu lopen ze als loslopende honden. De meeste willen een grote worst en een blackmen! Maar hoelang gaat zo’n man bij zo’n man blijven tot dat bont en blauwe wordt geslagen. De vrouwen van deze tijd zijn junkies gebruiken drugs en heroïne en marihuana en krijgen zieken kinderen geldt voor alle beiden!

Pfffff.... dit is geen review over Knuz die je geschreven hebt, dit is een grote klaagzang van jouw eigen frustraties t.o.v vrouwen!
Snap überhaupt niet dat deze review hier nog staat. Dit zegt ook iets over 'datingwebsites nl'.

Passie laatje eens keertje goed bevredigen door de zwarte mannen, dan hebt je hier ook minder te klagen met je hopeloze reactie die je hier plaats. Je lijdt aan een minderwaardigheid complex en een narcistische stoornis laatje na kijken door een blackmen. Dan zullen je irritaties en frustraties wat meer toenemen. Vreet lekker aan je nieren die lijden aan wat irritaties!

PAS OP! Dit is een andere Johan of iemand die deze naam gebruikt.

Hola Passie jammer voor de naam, maar je bent gewoon hier komen lullen, je bent een uitgenaaide teefje die nog een laatste pijpje probeert te roken, ik merk dat je aandacht nodig hebt, maar niet meer in onze mannen wereld slet.
Je bent een verlepte kut wijf, een afgelikte boterham, gooi je zelf voor de zwerf honden, je word nu van allekanten aangevallen, ga op het kerkhof je laatste adem uitblazen. Nadat je mijn reactie hebt gelezen zit je nu in het ziekenhuis. Hebt je een hart aanval gehad en paniek aanvallen gehad nadat je onze reacties op fake dating websites hebt gelezen. Straks krijgt je nog hoge bloed druk ga je nog dood de stress neemt vaak bij jou toe. Met je op gezette vieze buikvet.

Bezoek Knuz Reviews over Knuz

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Knuz
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden