Beetje beta, maar wel goed, beetje jammer van de vrouwen

Beetje beta, maar wel goed, beetje jammer van de vrouwen

Ik ziet naast deze site ook op Paiq en Tinder. Knuz vind ik qua gratis opties de beste, alhoewel de site wel heel erg beta aanvoelt. De navigatie is niet echt helder en de site ziet er niet gepolijst uit. Aanvankelijk dacht ik daardoor dat het weer zo'n nepsite was. Dat viel uiteindelijk reuze mee.

De app is gelukkig een stuk gebruiksvriendelijker. Alles wat je nodig hebt zit er in, alleen het bewerken van je profieltekst is wat onhandig aangezien de editor geen terugloop hanteert - alles is dus een langgerekte zin. Ook een nadeel is dat elke foto die je upload gekeurd moet worden door de redactie voordat die zichtbaar wordt. En dat kan soms een dag duren.

Maar goed, details uiteindelijk. Het grootste nadeel van de site (net als bij andere site overigens) is het overschot (opdringerige, ietwat hijgerige) mannen en de vele slecht-ingevulde profielen. Beiden vervuilen de site voor mensen die wel oprecht op zoek zijn.
Het gevolg is dat de vrouwen door de overvloed aan berichten van mannen uiteindelijk onmogelijk hoge eisen stellen en nauwelijks meer reageren op 'goede' oprechte berichten.

Bij een beter evenwicht man/vrouw zou dat misschien verholpen kunnen worden. Het lijkt me in ieder geval een goede optie om een woordenminimum aan de profielteksten te stellen en leden te verplichten een foto te plaatsen. Waarom zit je anders op een datingsite?

Goed, het is er uit :D
van alles wat er beschikbaar is, wel een aanrader :) De aanhouder wint uiteindelijk!

Sterke punten
+ Veel gratis opties
+ Goede app
+ Mogelijkheid om een heel uitgebreid profiel in te vullen,
+ Video's embedden op je profiel (!)

Zwakke punten
- overschot (opdringerige, ietwat hijgerige) mannen
- vrouwen die onmogelijk hoge eisen stellen en eigenlijk vooral ingeschreven staan om complimentjes te vissen
- chatten in een chatroom? how 90's!
- foto's moeten goedgekeurd worden (een report opties is handiger, lijkt me)
- de site oogt wat beta

Bezoek Knuz Reviews over Knuz

5 reacties

Waarom denk je dat malafide datingsites zelf profielen van vrouwen erbij maken en foto's van internet gebruiken? Er zijn datingsites waar alle profielen van vrouwen nep zijn. Mannen met bepaalde bedoelingen verpesten het voor de eerlijke en serieuze mannen. Het is opmerkelijk dat mannen met goede bedoelingen er meestal door de vrouwen niet tussenuit worden gehaald. Na twee jaar van hoofdzakelijk negeren heb ik het wel gehad met datingsites. De enkele vrouwen die wel reageerden bleken later voor mij geen match.

Door het overschot aan mannen gaan vrouwen hoge eisen stellen.
Mannen die voldoen aan die hoge eisen, hebben geen datingsite nodig.
Het gevolg is dat die vrouwen alleen blijven.

@Dirk. Een normale vrouw die wel spoort en er nog goed uitziet heeft ook geen datingsite nodig. Voor de meeste mannen is een betaalde datingsite weggegooid geld, het is niet voor niets dat het aantal datingsites de pan uitreizen. Big business om eenzame mannen kaal te plukken zonder dat ze er zelf wat voor moeten doen. Een website in elkaar zetten, veel beloven en reclame maken en het geld stroomt binnen, veel teleurgestelde mannen achterlatend.

Mensen? Trek je niks aan van die Dirk... Hij is vast zelf de beheerder van Knuz.nl of die achterlijke klojo heeft er daar meerdere dames gehad. Dus laten varen die gast! En wel op de stille oceaan met een groot gat in de romp van dat lekke bootje.

Ik hoop dat Dirk net alsof doet of anders is het gewoonweg een enorme grote minkukel van de hoogste plank...

Groetjes Ex(knuzzer) Haviken

@Haviken
Hoe kom je erbij dat ik beheerder van Knuz ben?

Bezoek Knuz Reviews over Knuz

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Knuz
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden