HeteProfielen Review - Opgelicht door HeteProfielen / Geilemaatjes.nl

HeteProfielen

HeteProfielen - Opgelicht door HeteProfielen / Geilemaatjes.nl

18

Review:
HeteProfielen, Geilemaatjes deze zogenaamde datingsite heeft meerdere namen en je kan als lid overal inloggen met hetzelfde wachtwoord. Deze datingsite's zijn totaal nep of in iedergeval 99% van de vrouwelijke leden. Op 28 december 2011 werd ik lid van deze site, de eerste twee dagen had ik mijn profiel half ingevult en nog geen profielfoto geplaatst maar ik had binnen een paar uur al heel veel berichtjes van knappe jonge dames, ik zou persoonlijk nooit reageren op profielen zonder profielfoto maar hun wilde meteen alles van me weten en alles met me delen en stuurde zelfs erotische foto's van hunzelf mee in een bijlage, het is vreemd om jezelf lettelijk en figuurlijk al meteen bloot te geven aan een 'leeg' profiel en er had bij mij al meteen een lichtje moeten gaan branden maar je denkt dat het eerlijke echte mensen zijn. Nadat ik mijn profiel had ingevult en een profielfoto had geplaatst kreeg nog meer reacties en heb ik kort contact met ongeveer tien vrouwen, maar vijf weken dagelijks serieus lang contact gehad met drie vrouwen Veronaa (Veronaa(24)), Katja (lieffiezktlieffie(23)) en Jennifer (JennifersBody(25)). Na drie weken gaf ik na het zoveelste gesprek om af te spreken mijn e-mail aan de eerste twee, hun reactie was: bedankt voor je e-mailadres maar ik ken je niet goed genoeg laten we hier nog even doorkletsen als je het niet erg vind. en begonnen ze vragen te stellen die we al lang een keer hadden behandelt over bijvoorbeeld het werk, toen ik over de credits begon hadden ze het excuus dat ze net speciaal voor mij hadden opgewaardeerd. Ik heb ze toen nogmaals mijn e-mailadres gegeven en gezegd dat als ze echt nog contact willen hebben mij moeten mailen maar ze wilden liever credits betalen i.p.v. gratis te e-mailen heel vreemd, ik heb uiteraad nooit meer iets van ze gehoord. Met Jennifer heb ik het langst en leukst contact gehad, totdat opeens in het eerste weekeinde van februari haar berichten heel anders waren dan gewoonlijk, de zinsopbouw leek computertaal en was plotseling heel anders en slecht ook gebruikte ze nooit als eerste het woord ik maar al haar zinnen begonnen opeens met ik wil, ik vind, ik doe, ik verlang, ik denk, ik hoop enz. toen ik vroeg: Jennifer heb ik nog contact met je? ... je praat opeens heel anders? kwam ze met dit excuus: Ik was heel even afgeleid liefje van mij, je heb nu mijn volle aandacht. Wat zal jij deze zondag nog van mekaar krijgen? ... Op dat moment waren de zinnen en de gesprekken weer hetzelfde als voorheen. En wat helemaal vreemd is dat het onderwerp dat tussen de afzender en de datum staat al wekenlang Re: Hoi Jennifer was plotseling was veranderd in Re:pieter terwijl je dat niet kan veranderen in je scherm tenzij je achter de schermen werkt en toegang hebt tot de site. Ik heb in dit weekeinde dus met een computer of iemand die slecht Nederlands spreekt/schrijft zitten chatten. Toen ik erover door vroeg gaf ze er geen antwoord op en begon over een ander onderwerp.Toen ik haar mijn e-mailadres gaf en voorstelde gratis te mailen zei ze dit: Ik ga je heel eerlijk verklappen dat ik niet al te vaak op de mail zit he, ik hoop dat jij daar geen moeite mee zal hebben. Toen ik daarna over facebook en hyves begon zei ze: Ik doe niet graag mee aan facebook, ik heb zelf er nog geen account voor aangemaakt he.Wat ben je nu aan het doen schatje?. Erover heen praten en altijd zinnen eindigen met vragen dat doen ze. Mijn twijfels waren er de laatste paar dagen al: er zijn meerdere Jennifers een maandag t/m vrijdag Jennifer en een weekend Jennifer. Doordeweeks schrijft ze beschaaft algemeen Nederlands met goed zinsindelingen maar in het weekend zijn haar zinnen totaal anders, foutief en bevatten totaal geen inhoud en soms lijken het wel computerzinnen. Na 14 dagen dagelijks veel contact wil ze niet gaan e-mailen omdat ze nooit in haar e-mail kijkt!? vreemd, smsen of bellen doet ze niet want ze is geen type die belt?? ... voorheen gaf ze overal antwoord op maar zodra het over e-mail ging werd eroverheen gepraat met vraagzinnen die compleet ergens anders over gingen. Ik vraag me af met wie ik 14 dagen heb zitten chatten en waar diegene mee bezig is, ook zou ik willen weten wie het meisje op de foto is en of dat meisje hier toestemming voor gegeven heeft. Of is het misschien een escort die naast haar werk nog even hier mannen aan de praat houd dus onbegrenst credits laat kopen? Ook waren op een dag nadat ik Veronaa en Katja kritisch had behandelt mijn credits verdwenen, nadat ik 's avonds had uitgelogd met 2200 credits in reserve waren er 's morgens 585 credits over!! dus terwijl ik sliep waren mijn credits met 1615 verdampt! uiteraad heb ik toen een klacht ingediend bij de beheerder van de website en die kwam met het volgende excuus: Er is een storing geweest en we zijn met een update bezig, waarschijnlijk zijn uw credits hierdoor verdwenen, we gaan het uitzoeken. Een paar uur later kreeg ik een mailtje dat de storing was verholpen en dat mijn verdwenen credits terug waren gestort. Wat een goede service van HeteProfielen maar niet heus, hoe kan iemand anders zijn geld plotseling verdampen. Ik voel mij opgelicht, teleurgestelt, in de maling genomen en gekwetst. Hopelijk kunnen we via een officiële instantie deze oplichters aanpakken! maar waar moet ik zijn? ... Word geen lid van HeteProfielen hoe echt de dames en hun gesprekken lijken! ...

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Nep

Pieter beveelt HeteProfielen NIET aan bij vrienden/bekenden

18 Reacties

Datum: 7 februari 2012 - 17:26

Geschreven door:

Hoi Pieter, wat een schitterend verhaal heb je hier opgetypt. Het is werkelijk niet te geloven waar mannen intrappen zodra het een sexdatingsite betreft. En dan nog denken dat er misschien een escort is ingehuurd. Waarom zou de eigenaar van de site zo moeilijk doen, hij beantwoordt de berichtjes gewoon zelf, of een zoon of een vriend. Hij zal zich wel verkneukelen over al die aangekochte credits. In het weekend heeft hij waarschijnlijk een automatische berichtenbeantwoorder aanstaan, dan gaat hij lekker op stap van de centjes van de goedgelovige mannen. Ja, ik snap dat je je opgelicht voelt, maar sommige oplichterij is zo overduidelijk, dat je werkelijk niet snapt dat er nog iemand intrapt. Toch vind ik het wel dapper dat je je verhaal hier op de site zet en misschien help je er een arme drommel mee, die op het punt staat zich te laten belazeren.

Datum: 7 februari 2012 - 17:47

Geschreven door: Dirk

Beste Pieter Ik denk dat er niets aan te doen is en dat je je geld kwijt bent. In de algemene voorwaarden staat vast en zeker dat ze werken met fictieve profielen waarmee het niet mogelijk is om fysieke afspraken te maken. Fictieve profielen zijn voor entertainment doeleinden. Je hebt getekend voor akkoord toen je lid werdt. Voortaan eerst heel goed de voorwaarden lezen en niet meer lid worden van sexdatingsites. Dat zijn allemaal oplichters.

Datum: 8 februari 2012 - 13:20

Geschreven door: Pieter

Beste Dirk en ? bedankt voor jullie reactie. Ik lees nu ook altijd de voorwaarden door en zodra er het woord fictief en credits staat ben ik weer van de pagina vertrokken. Achteraf gezien vind ik mezelf ook erg naïf en stom geweest, er is niets meer aan te doen maar ik ben er wel wakker door geworden. De nepheid straalt ervan af sinds ik geen actief lid met credits meer ben reageert er geen een vrouw meer en word ik ook niet meer bekeken op mijn profiel door vrouwen. Wat ik trouwens ook nog meegemaakt heb is dat een meisje die in Oekraïne was geboren en hier al jaren woont niet meer reageerde toen ik vertelde dat ik het Russisch (de tweede taal van het land) een beetje beheerste en berichtjes in het Russisch stuurde, de vrouw of man aan de andere kant van het scherm was natuurlijk een Nederlander! Ik heb in nog geen vijf weken zoveel rare dingen meegemaakt en ondanks de vermoedens en twijfels ben ik toch nog zolang lid geweest. Zelfs op het inlogscherm kwam ik tot de ontdekking staat een slordige taalfout linksbovenin: de lekkerste en heeste profielen

Datum: 12 mei 2012 - 13:28

Geschreven door: wil

ja pieter heb het gelezen en ik maak dat ook mee en niet alleen op deze site maar op nog veel meer site, ik heb nu al van 2 jaar alle site waar ik ben geweest genoteerd en er mijn beoordelingen van gegeven en heb nu al 2 A4 vol van div. site ik ga er een web site van maken. en ja ze houden je aan het lijntje, ook al geef je, je e-mail door je kan het net zo goed niet doen je praat tegen de muur, ook wat je zegt de antwoorden, dus komen steeds weer op het zelfde uit, ze draaien er omheen, en als ze wat vragen en je geeft antwoord vragen ze het zelfde 3 regels later weer. maar er zijn ook gratis dating site, alleen je de aanspraak stukken minder maar ja het is dan ook gratis. ook heb je site waar je leven lang op moet blijven zitten, je komt er niet van af, wat je ook schrijft naar ze je krijgt geen antwoord, ik doe dan me profiel zoveel mogelijk veranderen naar iets anders en de foto haal ik weg en zet er wat anders op, of ik lok een verwijdering uit, dat staat er ook vaak dat je aan de regels moet houden, anders word je verwijdert, nou dat wil ik toch dus ga ik de regels overtreden, ook dat lukt. wat je ook kan doen in op de foto je e-mail zetten maar wel zo dat ze het er niet af kunnen halen door een stuk er af te snijden. je moet dat dan ff doen via paint. weet je niet hoe vraag er maar om. dan leg ik dat wel uit. nou ik lees het wel weer. groet van wil

Datum: 30 mei 2012 - 1:54

Geschreven door: Akira2012

.....Wel een beetje telaat haa!! Had net 10 Euro opgewaardeerd bij geilemaatje.nl,en 6 mails gereply's..-_-" but anyw, dank u allen voor de nuttige info.

Datum: 4 juli 2012 - 20:26

Geschreven door: Geert

Hallo Pieter, Ik herken veel dingen uit je artikel. Ik sta dan wel op een andere site aangemeld namelijk www.geilprofiel.nl Maar op deze site ben ik nu zelfs al maanden in contact met een vrouw. Zij zegt dat ze het heel erg druk heeft met haar eigen kledingzaak en dat ze daarom moeilijk tijd in kan plannen voor een date, en daarnaast heeft ze 2 kinderen. Maar toch vind ik 't raar want wie heeft nou niet eens een dag of een weekend of zelfs langer vrij? Ook stelt zij vaak na een tijdje weer dezelfde vragen. De zinsopbouw is ook heel verschillend soms, en ook ik heb gevraagt om verder te gaan via email/facebook/hyves maar dan zegt ze ik betaal liever want dan weet ik waar ik voor betaal ofzoiets, weet niet meer precies hoe ze 't zei maar dat vind ik dus ook al raar en heb ik haar ook gevraagt. Waarom nog steeds blijven betalen na maandenlang contact al te hebben, terwijl het ook gratis kan? Meestal heb ik het idee dat ze wel echt is, maar ook vaak twijfel ik heel erg... en zeker nu na het lezen van je artikel. Het is echter voor mij wel moeilijk om er nu mee te stoppen want heb inmiddels met die vrouw toch wel een leuke band opgebouwd... weet alleen niet of het wel echt is! En ik wil de kans dat ze toch echt is ook niet mislopen dus ik twijfel heel erg hoe ik nu verder moet. Groet Geert

Datum: 19 juli 2012 - 21:16

Geschreven door: Natan

Ik wou even hierbij HeteProfielen ENORM bedanken. Ik heb mij hier aangemeld met het idee om een los sexcontact/geil avontuur te vinden. Eerste afspraak en ik lul niet, BENG!!! Klik??, Klik??? Ik ben gewoon serieus verliefd en het mooie: zij ook!!! Nogmaals HeteProfielen: mijn dank is groot en ga vooral zo door!!!

Datum: 29 juli 2012 - 0:11

Geschreven door: Eringetrapt

Geilemaatjes is met zekerheid niets dan gebakken lucht !!!!! Ik schaam me hier teveel voor om mijn naam erbij te zetten . Maar wil toch iedereen waarschuwen die er over na denkt zich hier in te schrijven. Ik ben namelijk iemand die hier al een jaar ingeschreven sta . en zoals hierboven ook staat heb ik nog nooit een date gehad . (en laat ik maar niet vertellen hoeveel geld ik er in gestoken heb met mijn stomme kop ) Wanneer mensen er nog over twijfelen kan ik hieraan toevoegen wat mijn ervaringen zijn geweest in dit jaar . Alle vrouwen die ik hierop heb leren kennen ( zelfs degene die hun bericht beginnen : dit weekend , heb jij aankomend weekend tijd ) hebben allerlei smoesjes om te zorgen dat je credits bijkoopt om elkaar zogenaamd te leren kennen . zelf geven ze geen antwoord op je vragen , en zijn hun berichtjes in de meeste gevallen nooit langer dan 1 zinnetje ( en is hieruit duidelijk te merken dat er niets van leren kennen bij is ) Met de vrouwen waarbij ik zo stom ben geweest hier veel geld en tijd in te steken is mij het volgende opgevallen . Dat wanneer alles eigenlijk is besproken en ik overtuigd was dat er niets meer te bespreken viel , dus tijd voor een afspraak was . De volgende resultaten hierop kunnen volgen : 1 ze laten ineens niets meer van zich horen . of komen met een smoes waardoor ze nog ff niet kunnen afspreken ( maar altijd wel vragen om te blijven mailen met elkaar . en dus komen met berichtjes als lekker geslapen , wat heb je gedaan vandaag ) Ook is mij al meerdere keren overkomen dat alle antwoorden die in de eerste berichten gegeven zijn in latere berichten 180 graden draaien . en de interesse's of alles waarvoor ze in het begin nog open stonden . ineens veranderen . en dat alle overeenkomsten die je in de eerste berichten nog leek te hebben , ineens lijken te ontbreken . Ook ben ik foto's van een meisje op een andere site tegen gekomen . Mocht je na mijn verhaal nog twijfelen vraag dan maar eens aan een meisje of ze je een foto sturen wil . ( als je daarop geen reactie krijgt of een reactie als : webcam is kapot dan neem ik aan dat je hierbij genoeg gewaarschuwd bent )

Datum: 29 juli 2012 - 20:36

Geschreven door: simon bakker

ik heb alles verteld in myn aankondiging jully moet er wel naar kyken ik klaag jully aan

Datum: 26 augustus 2012 - 22:11

Geschreven door: Bullshit

Echt de grootste onzin allertijden ieder die zegt dat hij of zij een date heb gehad bij echtedates. Nl of geilprofiel die liegt alles is fake en het is net als een 0900 nummer hoop dat niemand zich ooit inschrijft of iets doet op deze sites had twee profielen 1 op echte dates en 1 op geilprofiel kreeg op allebei dezelfde begin mails van dezelfde vrouwen toegestuurd terwijl ik op beide een andere naam enz. Had staan heb ff contact met 3 gehad en ze vertellen alle dezelfde onzin geen email geen tel geen afspraak enkel Credits en chat dus mensen boycotten en doorgeven dat het BULLSHIT is

Datum: 7 september 2012 - 19:41

Geschreven door: meid

Wat zijn jullie dan ook voor trieste figuren dat je op zon site iemand probeert te vinden! Probeer een meisje met respect te versieren in de echte wereld ipv te lopen geilen op nepprofielen!!! Als je je de dupe voelt van dit soort sites...hmm ik moet zeggen je zou je moeten schamen dat je je uberhaupt durft aan te melden. Naief om te denken dat meiden zich naakt aan je presenteren zonder dat je ze kent. Jullie willen ''nette vrouwen' als moeder en tegelijkertijd jonge tieners van 18 van dit soort sites plukken. Schaam je. En denk eens na over wat echt belangrijk is, een echte vrouw die je niet alleen op dat gebied bevredigd...

Datum: 24 september 2012 - 9:18

Geschreven door: Peter

Het is of zijn 1 of 2 oplichters die zoveel mogelijk credits willen verkopen. Deze knakkers worden slapend rijk want ze geven zelf antwoord op al uw vragen. Na middernacht neemt een "bot" het over en krijg je automatisch gegenereerde standaard antwoorden. En ja, ik ben er ook in getuind. Kostte gelukkig maar een tientje maar is zonde geld natuurlijk. Ik reageerde vrij laat op een mevr. (23:30) op zondagavond. Dan zou je toch denken, die slaapt al... Ik kreeg binnen 10 min. antwoord en toen had ik al zoiets van: hier klopt iets niet. Gewoon boeven die iets proberen te verdienen over uw onnozele rug.

Datum: 12 oktober 2012 - 10:59

Geschreven door: Jan

Ja mannen ook ik ben er met open ogen ingetuind. Het zijn gewoon oplichters.

Datum: 21 december 2012 - 0:09

Geschreven door: Enrici

Heb zoals bovenstaande dezelfde ervaring opvallend is dat de antwoorden op alle vrouwen zo kort en altijd doorvragend zijn.Het antwoord op een vraag word bij het volgende contact (mail poene) helemaal overgeslagen zij/hij vraagt dan hoe was je dag vandaag allemaal he als hij/zij want volgens mij zit er achter de plaatjes gewoon een vent) antwoord geeft feliciteer hiermee aan allen die zich hier voor lenen Zalig Kerstfeest Hufters

Datum: 29 januari 2013 - 22:54

Geschreven door: Freek

Helemaal mee eens! Het lijkt eerst wel wat, ze vragen door en hopen keer op keer dat je reageert. If it looks to be good to be true, I usually is". Ze willen dat je keer op keer reageert en credits blijft kopen. Ik was zo dom om in een dronken bui dit ook nog te doen, maar de dag erna ben je sober en realiseer je je dit..

Datum: 29 maart 2013 - 15:36

Geschreven door:

Al deze site's willen alleen dat je credit koop en opmaakt, door het versturen van berichten want dat kost credit's, en zij hebben allemaal gebrek aan seks, na bericht versturen krijgt je antwoord die met het verstuurde bericht niets te maken heeft. volgens mij na 100 verstuurde berichten moeten de damen's je nog steeds leren kennen. Konclusie oplichterij alleen de Provider heeft hier begang bij dat de credits op genaakt wordt door onnozelige berichten van de damens/ heren.

Datum: 2 juni 2013 - 12:37

Geschreven door: Sufferd

Ik heb exact dezelfde ervaring. Mooie vrouwen die je geweldig vinden maar nooit iets persoonlijks aan je kwijt willen. Een e-mail adres buiten de site geven ze niet. Maar het is nog erger dan alleen geld kwijt raken. Ze vragen je foto's te sturen van jezelf en laten je daarin seksuele dingen doen. Ze vragen daarbij ook je gezicht er op te zetten. In de algemene voorwaarden van de site staat (las ik ook achteraf) dat de site het eigendomsrecht over deze foto's krijgt en dat ze die mogen gebruiken op andere sites. Best kans dat jouw foto's binnenkort op sekssites te vinden zijn. En het percentage opgewonden tieners (18+ ??) is groot op de site. Wees dus altijd voorzichtig met wat je aan foto's deelt.

Datum: 14 juli 2013 - 18:19

Geschreven door: Fred Claus

het best is heren: al dit soort sites te mijden, het allemaal bagger!!hoorde laatst op bbc:if it is too good to be true it is most likely not(true)

Reageer op deze review

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers

Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op deze review

Bezoek HeteProfielen