nep

Ik kwam erachter dat mijn vriend ook actief was op deze site.
Inderdaad reageren de dames allemaal heel snel,alsof ze dag en nacht op zijn.
Maar het gekke is: Wat hij zegt daar reageren ze wel op terug.
Dus als hij vraagt om af te spreken dan zeggen ze dat ze moeten werken of zo.Vreemd,want ze antwoorden elk moment van de dag.Wanneer werken ze dan?
Dus het lijtk erop dat het wel echt zou zijn.
Ook als hij vraagt waar ze van houden dan krijgt hij daarop antwoord terug.
maar de antwoorden zijn altijd vrij kort.Zelfs als hij vraagt wat ze op het moment aan hebben,dan antwoorden ze daar wel op.En als hij zijn emailadres geeft dan voegen ze hem niet toe maar willen via de site blijven antwoorden.Dan hebben ze toevallig net: hun credits weer laten bijschrijven.En het zijn meestal inderdaad jongere dames.Nou ja..... dames????Heb toen zelf ook maar een account aangemaakt.En wat bleek?Ik kreeg dezelfde personen die mij een mailtje stuurde als hij.Wel toevallig over al die zogenaamde fake vrouwen die ze in hun bestand hebben staan.En als je de mails leest dan zijn de antwoorden die ze geven volgens mij door dezelfde persoon geschreven.
Maar afspreken willen ze niet.En mijn relatie? Die is overrrrr

Bezoek FlirtJeMee Reviews over FlirtJeMee

3 reacties

Schijnbaar hebben de fictieve profielen toch kunstmatige intelligentie maar werkt dat alleen bij het ontvangen van berichten die de dames van de heren ontvangen.
Bij het lezen van de profielen van mannen schakelt de webmaster zoals uit mijn tekst blijkt (zie vorige review) niet kunstmatige intelligentie in.

Het is de webmaster (of wie ervoor werkt) die af en toe standaardberichten "personaliseert"door naam enz te veranderen.Dit om echt over te komen.Echte vrouwen zijn daar niet,tenzij het personeel vrouwen zijn.

hallo: ik heb 1 reactie gelezen. en wil hierop zeggen. ik heb al een column geschreven. [jullie}heel veel euros kwijt al.en inderdaad echt! iets afspreken .willen ze niet??.ook al ben je maandenlang met dezelfde aan het mailen.bellen doen ze ook niet. als je ze na lange tijd je tel: nummers.in vertrouwen geeft.en bij de personen waarvan je denkt dat ze binnenkort iets met jou gaan afspreken.intussen gaan er stiekum ook weer weken. cq maanden overheen. dus reken maar uit! wat je dan allemaal niet aan credits kopen kwijt bent.internet betalingen.nu op dit moment.weet ik nog steeds niet of ik inderdaad opgelicht wordt??

Bezoek FlirtJeMee Reviews over FlirtJeMee

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over FlirtJeMee
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden