Oplichters

Ook deze site is vergeven met de nep profielen, weer zo'n oplichter clubje. Je zou toch zo je geld verdienen, dat kan alleen als er iets los zit.

Zwakke punten
oplichters

Bezoek ErotischeDaten Reviews over ErotischeDaten

24 reacties

Deze site is van Ocean Group Investment LTD een collega-oplichter van Pink Melow Webconcepts Ltd.
En er is nog een oplichter met vele nepwebsites Digitainment BV.
Alle drie de oplichters hebben velen klonen met allemaal dezelfde nepprofielen.
Na verloop van tijd herken je de opmaak.

Hey Dirk, klinkt alsof je veel meer weet want idd kom je die namen elke keer tegen, zegt de plek in Nootdorp iets of is dat echt puur webhosting? Je zou toch denken dat er een zielige gasten iedere dag profielen in elkaar prutsen en reactie berichten zitten te verzinnen, daar moet je wel een beetje hekel aan jezelf om dat als job te moeten doen

Ik weet niet waar de webhosting gebeurt.
Het enige dat ik weet is dat het oplichters zijn.

Ocean Group Investment LTD hebben meerdere website`s onder zich,het is een grote fake zooi als je credits koop via hun is het zonde van je geld want je zult toch nooit aan een date komen via de vele site`s die hun aangemaakt hebben.En je bent je geld kwijt dus mensen trap er niet in.

Na verloop van tijd ?? na een dag al het enige wat ze willen is credits aan je verkopen
En het zijn de hopeloze type`s die er in trappen antwoord maar met je e-mailadres zul je zien nooit een reactie
Gelukkig aan mij geen cent verdient

graag zou ik mijn lidmaatschap op willen zeggen daar ik iets anders had verwacht van deze datingsyte sorry

Pink Melon, Ocean Group en nog vele varianten zijn een plaag in datingland. Die enkele site die wel serieus is wordt gemeden vanwege de reputatie die deze rotzakken opbouwen. Ga maar na: ouwe vent van 59 trekt alleen maar hete meisjes van 30 aan. Wie trapt daar nu nog in? En toch kan het wel uit denk ik. Elke uitnodiging die ik krijg neem ik aan, sta nu ingeschreven bij een heel regiment van deze fake-sites. Betaal nooit een credit, het kost ze dus alleen maar geld om mij die rotzooi toe te sturen. Als nu iedereen hetzelfde doet, zouden we deze smeerlapperij dan niet de nek om kunnen draaien? Wel kosten laten maken maar er geen cent aan verdienen!! Mij lijkt het wel wat!

Ondertussen halen deze grappenmakers wel hele hordes aan pikante foto's op. In de kleine lettertjes staat dat zij het copyright krijgen en dus alles met die foto's mogen doen. Is ook niet meer te deleten. Die foto's laten ze circuleren over hun andere sites om weer anderen binnen te lokken. Kan nog wel ff doorgaan voordat de zeepbel knapt. Iedere naiveling die credits koopt houdt het circus langer in stand...

Ocean Group Investment LTD hebben meerdere website`s onder zich en zijn allemaal oplichters trap er niet in

Xspeurders is ook zo'n fakesite. Per dag krijg je tientallen verzoeken voor sex van vrouwen. Ik ben in de 50 dus ik zet in mijn profiel al dat jongeren dan 40 niet hoeven te reageren. Toch blijven de reacties van al die jonge stoten binnenlopen. Daaruit kun je al opmaken dat het profiel niet eens gelezen wordt. Ookis mijn profieltekst 3 keer gewoon aangepast,hele stukken weggehaald. Dit staatin de voorwaarden zei men. Maar dit doet menzonder je ervan op de hoogte te stellen en niet alleen een mailadres of andere naar je persoonlijk relateerbare informatie, maar hele tekststukken of je hele tekst. Dat staat zo niet in de voorwaarden.
Het moet zo zijn dat medewerkers van deze en vergelijkbare neppers (omazoekt.nl, Adultmatch, etc. ) eigen mensen profielen laat maken en chat en/of dat mensen inhuren en ze per "gevangen" bericht, reply betalen. Des te meer berichten, des te meer verdiensten.
Dit laatste moet toch op te sporen zijn, door ex medewerkers op te sporen, ip adressen te monitoren,etc. Dit om eens deze oplichting strafrechtelijk aan te pakken want het is gewoon oplichting en volgens mij gaat er heel veel geld in om.

Ik krijg steeds mails van instabangers.nl. Ik probeer me af te melden maar dat lukt niet weet iemand hoe dit kan??

Ik ook zo maar uit het niets en weet ook niet hoe ik me af kan melden, heel raar. Ik moet die berichtjes niet tenzij ik er zelf om vraag.

Ik krijg eveneens ongewenst mail van Instabangers en zou graag willen weten hoe je kunt afmelden, tot op heden helaas niet gelukt.

Ik heb ook het zelfde probleem sinds gisteren

Ik ook en moet deze zooi niet.HELP

Zo,net als iedereen,ineeens berichten van instabangers,ziet er niet op te wachten,dus hoe kom ik er weer van af,help me a.u.b.

Uit het niets krijg ik allemaal mails met verzoeken. Help. Waar kan men zich afmelden? Overal gezocht op internet en kwam dus hier uit. Wie weet de opkossing?

A.U.B.Geen e-mail meer van hetecontacten.nl

Heeft er iemand een adres (in Nederland) of E-mailadres van deze organisatie? Idd bijna alle account zijn fake. Toch wordt je netjes in het Nederlands beantwoord dus houden zij kantoor hier.!!! Leuk om ze even op te zoeken voor een bakkie koffie.. :)

Ik kreeg een bericht op tinder van een vrouw met een link , telkens dacht ik van hier trap ik niet in , na enkele keren dat ik een vrouw verwijderd had heb ik toch eens die link geopend, ik kwam op xspeuren uit en heb daar eens rond gekeken , maar toen ik moest betalen voor een bericht te sturen had ik er al geen zin in ! Ik wou direct dat acount verwijderen maar dat lukt mij niet ! Krijg de hele tijd mails van die zever, wat kan ik doen ? Naar de politie stappen ??

Hoi,

Kunnen ze je ook op xspeuren zetten met foto en reageren uit jouw naam?

Diegene weet helemaal Niks ervan. Maar er worden wel berichten gestuurd ook met persoonlijke dingeb die kloppen. Iemand die het weet?

geef mij een IP adres en ik kom er gegarandeerd achter waar en wie er achter zit

al wel te weten dat alle betaling lopen via een ideal systeem dat word gerund door www.pay.nl

En waar vind ik dat ip adres dan?

Bezoek ErotischeDaten Reviews over ErotischeDaten

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over ErotischeDaten
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden