Oplichterij

Ik ben via een gratis website door een (lok doos) een vrouw die een man zoekt voor een lange relatie aangesproken om elkaar beter te leren kennen. Eerst ging dat via gewone mail en toen moest het maar via cocodemer.nl en we zouden na drie weken een date hebben. Nou na die drie weken net voor het dating moment een bericht dat ze griep had. Oke prima dat kan een nieuwe afspraak gemaakt en weer met drie weken en toen zou ze naar mij toe komen leuk en heeft ze drie uur aan het rondrijden geweest ook die date ging dus niet door, wederom een nieuwe datum geprikt en wat denk je weer drie weken er tussen en wederom stond ik wel op de afgesproken plek maar er was weer eens wat tussen gekomen. Al met al het is uitstel van afspraken en het kost je klauwen vol geld.

Dus pas op met het overgaan naar sites waar credits aangekocht moeten worden want die vrouwen weten precies hoe ze het moeten aan pakken

Sterke punten
Ze weten je snel kaal te plukken

Zwakke punten
Ze weten het mooi te brengen

Bezoek Coco de Mer Reviews over Coco de Mer

1 reactie

Deze methode van oplichten is nieuw.
Meestal is het een spambericht om je te lokken naar een nepdatingsite.
De spambericht krijg je in je mailbox van je gratis datingsite of rechtstreeks in
je spambox van je gewone e-mail.
Nu doen ze meer moeite om je te overtuigen om lid te worden van een nepsite en credits te kopen door eerst gratis berichten naar je te sturen.

Bezoek Coco de Mer Reviews over Coco de Mer

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Coco de Mer
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden