Badoo Review - inloggen op badoo

Badoo

Badoo - inloggen op badoo

24

Review:
wat ik hier wil meedelen is....ben nog maar een aantal weken lid van badoo en heb al problemen een aantal dagen met onloggen....krijg mails dat ik berichtjes heb maar geraak niet ingelogd ze werken eraan schrijven ze ..terwijl de buurvrouw geen enkel probleem heeft om in te loggen ...page is not availebel krijg ik telkens te lezen ....en je kan het nergens gaan melden ....hoop een antwoord te krijgen van wie of wat dan ook...

Veel liefs,
Dorothy

24 Reacties

Datum: 29 november 2010 - 16:54

Geschreven door: Roos

Ik heb precies hetzelfde probleem, maar sinds vandaag. Kon er voorheen altijd opkomen.

"Oeps! Internet Explorer kan www.badoo.com niet vinden
Probeer opnieuw te laden: www.­badoo.­com"

Heel vreemd.


Ook ik vraag hierbij: wie kan ons helpen/weet meer?

Datum: 5 december 2010 - 12:38

Geschreven door: P

Het zelfde maar wat kan je er aan doen om er toch op te komen!

Datum: 20 januari 2011 - 19:46

Geschreven door: petjoe

van het zelfde p ik word er stapel van ni8ks niks en nog eens niks

Datum: 4 maart 2011 - 23:15

Geschreven door: jannie

ik ben bij bodoo maar mjin wacht woord is er af en ik kan net doen wat ik wil maar hij pakt hem nietwat moet ik doen om hem terug te krijgenhet wachtt woord was klazienaveenhondertik wacht op u antwoort

Datum: 5 maart 2011 - 11:39

Geschreven door: philippe

kan ook niet meer inloggen op Baddo. Zijn enkele minuten aan het werken (201-0010)".Probeer enkele minuten later". Zijn nu al twee dagen verder, en probleem nog altijd niet opgelost. Begrijp het niet want mijn vriendin woont 5 km verder en die kan wel inloggen op Badoo

Datum: 13 maart 2011 - 14:22

Geschreven door: marion

Als je niet meer kan inloggen,ga dan via facebook inloggen.Ik zelf heb dit ook een paar maanden geleden mee gemaakt.Hoop dat dit jullie allemaal helpt.Gr Marion.

Datum: 12 april 2011 - 14:09

Geschreven door: jeannet-diana

het lijkt me leuk om bij jullie te zijn mijn vriend is er ook op gr; jeanne

Datum: 13 april 2011 - 12:43

Geschreven door: jeannetdiana

ik ben al lid

Datum: 16 april 2011 - 22:06

Geschreven door: jeannetdiana

lid worden bij badoo

Datum: 17 april 2011 - 17:46

Geschreven door: jeannetdiana

het is wel gezellig bij jullie denk ik

Datum: 18 april 2011 - 12:22

Geschreven door: jeannetdiana

ik ben inloggen

Datum: 10 juli 2011 - 3:24

Geschreven door: Ferioo

ik wil graag aanmelden op badoo..

Datum: 15 augustus 2011 - 22:38

Geschreven door: michael

als ik me eigen inlog blijf daarna me profiel hangen terwijl ik bij andere wel erop kan

Datum: 17 augustus 2011 - 10:03

Geschreven door: J√ľrgen

Zoek een vrouw tussen30-45

Datum: 3 februari 2012 - 19:14

Geschreven door: balen!!!!!!!

Kan niet inloggen en krijg wel mails van berichtjes en bezoeken. Krijg steeds onderstaande melding

Hey, what gives?
We're sorry, this page is temporarily unavailable. We're currently working to fix this problem.

You'll be able to use this service in few minutes. For now you can still use other sections of the website.

Pfff krijg dit al 3 dagen andere mensen zijn wel op de site!!!!

Kan iemand me helpen, Badoo is niet te bereiken.

Datum: 3 februari 2012 - 19:14

Geschreven door: balen!!!!!!!

Kan niet inloggen en krijg wel mails van berichtjes en bezoeken. Krijg steeds onderstaande melding

Hey, what gives?
We're sorry, this page is temporarily unavailable. We're currently working to fix this problem.

You'll be able to use this service in few minutes. For now you can still use other sections of the website.

Pfff krijg dit al 3 dagen andere mensen zijn wel op de site!!!!

Kan iemand me helpen, Badoo is niet te bereiken.

Datum: 5 februari 2012 - 12:58

Geschreven door: Juut

Ik

Hey, what gives?
We're sorry, this page is temporarily unavailable. We're currently working to fix this problem.

You'll be able to use this service in few minutes. For now you can still use other sections of the website.

Wat nu....?

heb ook al 3 dagen het zelfde probleem.

Datum: 8 februari 2012 - 19:42

Geschreven door: yolande

ik wil steeds in loggen op badoo maar het lukt gewoon niet ik ben al een week bezig ik vindt dit belachlijk iki kan wel bij mijn vriendin inloggen ik wordt er een beetje ziek van kan iemand mij zeggen hoe ik dit op kan lossen

Datum: 12 februari 2012 - 23:49

Geschreven door: Thea

Ook ik kan niet inlioggen op badoo en kan me dus ook niet uitschrijven.
ik vind het waardeloos de hele site en hoop dat er eens iets aan gedaan wordt.

Datum: 17 februari 2012 - 21:20

Geschreven door: anouschka

je kan je inloggen door een nieuw wachtword aan te vragen en daarna in te loggen en dan je profiel verwijderen dat heb ik ook gedaan

Datum: 17 februari 2012 - 22:16

Geschreven door: Thea

Als ik mijn ww vergeten ben en ik klik dat aan krijg ik nieuwe tekens en die kan ik nog geen eens helemaal invoeren dus dat werkt ook niet.
Balen balen en nog eens balen wat een shit site.

Datum: 21 februari 2012 - 10:12

Geschreven door: annelies

ook ik kom maar niet terug op de site wat ik ook probeer nieuw wachtwoord nieuw emailadres niks dan wil ik ook dat facebook verdwijnt mijn vrienden van facebook hebben niets te maken met deze site

Datum: 10 april 2012 - 10:33

Geschreven door: jos Caumon

kan geen foto van mijzelf versturen weet nl. niet hoe ik dit moet doen

Datum: 5 november 2013 - 10:31

Geschreven door: ben

ik ben mijn wachtwoord kwijt maar als ik een nieuwe aan vraag krijg ik geen bericht

Reageer op deze review

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers

Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op deze review

Bezoek Badoo