Badoo niks voor volwassenen...

Badoo niks voor volwassenen...

Badoo is een chat/vrienden/dating website waar vooral tieners opzitten dus als je als 20+er opzoek bent naar een serieuze dating website is Badoo NIKS voor jou . Vroeger kon je iedereen gratis berichten sturen en chatten dat is nu verandert je kan alleen berichten sturen als je credits koop of als je iemand "liked" en hij/zij jou ook "liked" . Pas dan kan je gratis met mekaar chatten . Badoo is een grote site die leden in de hele Benelux heeft maar verder dan alleen chatten kom je nooit . Ik heb hier ooit wel 1 date uit weten te vissen maar dat liep ook op niks uit . Badoo is net zoals alle andere dating sites uit op je portemonnee! let hier dus ALTIJD op en koop niet zomaar credits omdat een of andere griet je "liked" (je kunt dus alleen zien wie zij is nadat je credits heb gekocht!) . Let op de naam van de dame ! als dit "Nieuwe Ike" is dan is het 100% NEP NOOIT credits gaan kopen . Ik krijg elke week minstens 2 berichten van Badoo dat een vrouw geintreseerd is in mij en die vrouw heet "Nieuwe Ike" elke keer dus... Als je hersens heb kun je dus inzien dat het allemaal fake is net zo fake als die fake sex dating sites enzo . Pas dus op.

Sterke punten
Veel mensen vaak online grote website en makkelijk toegankelijk.

Zwakke punten
Afpersers net zoals zoveel anderen en de meeste dames die in je geintreseerd zijn , zijn 100% nep.

Bezoek Badoo Reviews over Badoo

2 reacties

Goede omschrijving helaas , en wat je zegt wat betreft de site geldt ook voor andere site's als je hersenen als man hebt moet je nooit aan een datingsite beginnen,

Veel fakers op Badoo. Die "Nieuwe Ike" en soortgelijke profielen zijn nepprofielen van fakesites die jou proberen daar naar te lokken.
Ook zijn er veel nepprofielen die er volgens mij alleen maar opstaan als vulling. Nooit een match me gehad en ze zijn ook nooit online. Ze zijn wel makkelijk te herkennen: mooie vaak Oost-Europees uitziende meiden, wonen alleen in grote steden, spreken alleen Engels, hebben vaak Duits-klinkende namen, zoeken een man van 5 jaar jonger tot 10 jaar ouder.

Bezoek Badoo Reviews over Badoo

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Badoo
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden