Badoo - Redelijke site

Badoo - Redelijke site

Iets langer dan een jaar op Badoo en vermaak me prima om een beetje te chatten. Fake profielen filter je er zo uit als je pienter genoeg bent, ze zijn niet erg slim. Genoeg gesprekken gehad met vrouwen in mijn leeftijdsgroep en geen last van fake profielen die mij berichten enzo maar gehoord in chats dat dat voor vrouwen geheel anders is en worden enorm lastig gevallen door mannen met van alles en nog wat maar daar zou een intelligente vrouw toch doorheen prikken en negeren.

Sterke punten
Overzichtelijke, redelijk veel mensen en genoeg te doen

Zwakke punten
Fake profielen en heel veel die niet actief zijn.

Bezoek Badoo Reviews over Badoo

2 reacties

Ik ben het met je eens Christian, Badoo is geen top site, maar wel de enige site die een voldoende scoort. Het is nog gratis ook. De rest is beneden peil tot bagger aan toe. Badoo is leuk en makkelijk in gebruik. Niet actieve leden moeten ze na 1 maand verwijderen. Dan scoren wat mij betreft een dikke 8. En de rest van alle datingsites mag in de stront zakken. Dus Badoo, je weet wat je te wachten staat.

Kijk uit met Badoo, want met je privacy nemen ze het niet zo nauw. Voor de gein googelde ik een keer mijn e-mailadres. Mijn badoopagina kwam toen bovenaan te staan in de zoekresultaten! Ik heb toen gelijk mijn account verwijderd!

Bezoek Badoo Reviews over Badoo

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Badoo
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden