badoo

Ik heb via badoo iemand ontmoet kijk uit vrouwen hij zoekt zo veel mogelijk vrouwen lat je niet verleiden Door mooi partjes zijn naam is Hani Kaka 28 jaar.

Meiden kijkt goed uit allen werklooze en alkoholiste voor snelle sex.

Sterke punten
Overzichtelijk.

Zwakke punten
Je moet betalen voor extra optie en badoo zegt het is gratis.

Bezoek Badoo Reviews over Badoo

8 reacties

Je mag wel wat aan je spelling, interpunctie, schrijfstijl en grammatica doen.

Dames opgelet, ik heb via Badoo een klaploper ontmoet. Zijn naam is Hani Kaka en hij is 28 jaar. Laat je niet verleiden door zijn mooie praatjes, want hij zoekt zoveel mogelijk vrouwen.

Meiden pas op voor werklozen, alcoholisten en mannen die uit zijn op een seksavontuurtje.


Wat jij schrijft geld voor zowel mannen als vrouwen op alle datingsites en voor ontmoetingen in het dagelijkse leven.

Ik hoop dat je zo eentje tegenkomt maar dan in vrouwelijke voorm. Gr. Er is een waarschuwing voor de meiden niet voor jou .

Voor de heren: Kijk ook voor fakers, scammers, tokkies, aandachtshoeren en werkloze kettingrokende jonge moeders die niet verder gekomen zijn dan de lagere school.

Waar mij om gast dat zulke figure met de NAAM op de zwarte lijst komen ik weet dat dat ook niet water dicht is .maar ik hoop dat mijn reactie toch gelezen wordt en dat des betreffende figuren erg moelijk krijgt om in kontakt te komen met erlijk meiden.en dat geldt idd ook voor oneerlijke vrouwen die. In ider geval ik ben weg van badoo.

Laat die Kaka (of pipi) maar doen.Hij zal enkel maar dates hebben met het type ma Flodder of ma Tokkie (typisch voor datingsites).Hij zal het zelf wel opgeven.

Ik heb de foto van Hani Kaka bekeken en hij is volgens mij een Marokkaan. Tja dan vraag je er zelf om om bedrogen te worden. 80% in de gevangenis is Marokkaan.

Nee hoor Dirk, die cijfertjes zijn toch anders. Hoe jammer jij en Geert dat misschien ook vinden. Maar dat is een andere discussie, voor op een andere site.

Bezoek Badoo Reviews over Badoo

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Badoo
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden