Tijdverspillende site

Tijdverspillende site

Ik heb het idee dat deze site niet erg populair is binnen Nederland. Als ik random inlog op een avond/nacht en scroll door de tientallen profielen, zijn er hooguit 3 online en 2 online maar afwezig. Van de 5 'actieve' gebruikers, is er 1 knap/leuk genoeg om mee te chatten om vervolgens geen antwoord terug te krijgen (wel gelezen). Te vaak gebeurt het ook dat bij die ene mooie die wel online is, je opeens 'superkrachten' moet activeren om met hen in contact te komen. Dit kost geld en de kans is aanzienlijk klein dat je ook daadwerkelijk contact krijgt.

Vervolgens probeer je het met een minder knappe/lelijke en die geeft wel antwoord maar vaak kom je nauwelijks verder dan hoi, alles goed, ja met jou. Bij andere vragen blijft het stil.

In de 2 jaar badoo heb ik hooguit 1 (vreselijke) date gehad. Toen ik haar opzocht bleek ze spuuglelijk en te dom voor woorden te zijn. Haar uiterlijk kwam totaal niet overeen met de foto. Ze was veel te dik, had een lelijk litteken bij de mond en een moedervlek in de hals, wat allemaal niet op haar foto's was te zien. Deze date was dan ook van zeer korte duur.

Verder een x gechat met een dame die uiteindelijk geld van me wilde hebben. Na een leuke chat, wisselden we telnummers uit en kwam ze opeens met persoonlijke problemen aanzetten en of ik haar financieel wilde helpen. Toen ik aangaf geen geld te lenen aan mensen die ik niet persoonlijk ken, schold ze me verrot. Direct geblokkeerd natuurlijk.

Dan badoo buitenland. Toen ik naar het buitenland ging (Spanje), heb ik mijn badoo status naar dat land gewijzigd. Mijn profiel is in slechts 2 weken tijd wel door 25 dames bekeken, maar niet 1 heeft mij een berichtje gestuurd. Van de 10 dames die ik benaderde, kreeg ik welgeteld 1 berichtje terug. De dame in kwestie bleek helaas in de Dominicaanse republiek te wonen en niet in Spanje!!

Resumerend, ik heb het idee dat deze site, in ieder geval in NL, een beetje aan het inkakken is qua activiteit. Ondanks de vele profielen zijn er dagelijks maar een handjevol mensen actief die zelden reageren op je berichtjes. Ook al zijn deze berichtjes, luchtig en belangstellend. Ik heb nog nooit betaald voor Badoo, maar dit lijkt mij ook niet de moeite waard. Er zijn betere social media/datingsites!!

Ik ga mij binnenkort zeker afmelden

Sterke punten
Het is gratis

Zwakke punten
Veel te weinig actieve gebruikers
Op berichtjes wordt zelden gereageerd
Te veel lelijke vrouwen
Bij mooie vrouwen, moet je opeens superkrachten activeren
Scammers
Nepprofielen
Navigeren gaat soms traag, site laadt vaak

Bezoek Badoo Reviews over Badoo

2 reacties

Als er 's avonds maar 5 vrouwen online zijn waarvan er maar 1 knap/leuk is woon je denk ik in de verkeerde plaats, of in een te kleine plaats.
Bij een aantal van de door jou genoemde zwakke punten ben ik het met je eens. Zelden reacties, scammers, nepprofielen.

Heb zelf een jaar geleden een profiel gehad op badoo.
Had daar wat foto's geplaatst en keek wat rond.
Binnen 30 minuten had ik al meer dan 100 berichten open staan.
Toen ik de eerste had beantwoord, had ik er al weer 20 nieuwe berichten voor terug. En als je even niet antwoord dan wordt er direct nog een bericht gestuurd, en nog een, en vervolgens wordt je beledigd en uitgescholden..
Was er binnen een paar uur al weer klaar mee!
Ik gebruik nu een site waar je welliswaar moet betalen om contact te maken, dus krijg nu maar enkele berichten per dag. Geen overbodige reacties van mannen die toch niet serieus zijn of me willen beledigen.. Is mij die paar tientjes per maand, meer dan waard!

Bezoek Badoo Reviews over Badoo

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Badoo
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden