Wereldwijd

Ik gebruik deze website zowel in Nederland als in het buitenland wanneer ik op reis ben, ik merk dat het in het buitenland (vooral Azie) enorm populair is. Ik heb al vele meiden door deze website ontmoet en nog nooit een slechte ervaring mee gehad. Helaas blijkt het wel dat het in Nederland niet veel gebruikt wordt en bijna geen matches worden gemaakt.

Sterke punten
Makkelijk te gebruiken, weinig tot geen fake gebruikers

Zwakke punten
Superkrachten en beoordelingen zijn nutteloze functies van deze site. Ook is het jammer dat je een gewazigde foto van je interesses krijgt te zien, waardoor het moeilijk is om te zien wie er geintereseerd in je zijn.

Bezoek Badoo Reviews over Badoo

1 reactie

Weinig tot geen fake gebruikers??? Misschien daar in Azië, omdat er daar niets aan de mannen te verdienen valt, maar in Nederland staat Badoo vol fakers.
Ik ben er een tijdje terug even lid van geweest. Elke keer als ik de nieuwe leden in de buurt bekeek stonden er een aantal fakers tussen. Zelfs in de kleinste dorpen schijnen een aantal Oost-Europese schoonheden te wonen! Ja, ja...
De fakers zijn makkelijk te herkennen aan de mooie foto's die gemaakt zijn in het buitenland en aan hun lege profielen. Het enige wat ze hebben ingevuld is dat ze willen daten en welke taal ze spreken, meestal alleen Engels.
Als je het kennismakingsspel speelt kom je er ook genoeg tegen. Vaak kom je dezelfde foto later nog een keer tegen. Ook veel van internet gedownloade modellenfoto's.

Bezoek Badoo Reviews over Badoo

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Badoo
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden