Superfaakster

Superfaakster

Ben een paar keer benadert door ene Moontje Roos uit Rotterdam. Op een nader gesprek blijkt ze daar niet te wonen maar komt uit Klaaswaal. Ze geeft mij haar naam en ik heb die gegoogled maar dan kom ik uit op deze profielfoto zij heet in werkelijkheid Petra Spork uit Klaaswaal dat zegt ze dan wel maar pas veel later en dan vind je de foto die erbij hoort op internet. Kijk uit want deze vrouw is verknipt ze zoekt een man om haar rekeningen te betalen dat werd al duidelijk na een paar sjets. Zij doet heel zielig want zij heeft veel meegemaakt zegt ze maar ze heeft veel schulden en zoekt een manier om dat te regelen en een ander mag dat betalen. Dat is niet erg maar ze laat een vage foto zien van haarzelf om zich te verkopen. Gesprekken op de sjet gaan alleen maar over haar om ziek van te worden. Vrouw wees eerlijk en fake niet.

Sterke punten
Gratis profiel is fijn maar zie bovengenoemde dame om voorbeeld te geven. Ga niet voor gratis maar voor kwaliteit als ik een goedkope h**r wil dan betaal ik er liever voor dan is het ook prettig om naar te kijken.

Zwakke punten
zie bovenstaande

Bezoek Badoo Reviews over Badoo

7 reacties

Ik heb ook een vriendin gehad die steeds om geld vroeg, en ook met hoertjes die om meer geld vragen. Daarmee heb ik het contact verbroken.

Badoo staat vol met fakers en scammers. Nog erger is Tagged.

Dat wijf weer ik kan het er niet op.Wazige foto krijg je te zien en ga je langs schrik je toch wel. 2x langgewenst ik ben vrij groot geschapen en dat was geen probleem voor mevrouw maar er moest wel eerst afgetikt worden is dat Badoo een verkapte hoerensite geworden?

Krijg bij deze dame het idee dat egt op geld uit is en dan is het bij mij over met de liefde en ja ze heet in het echte leven Petra Spork en niet Moontje Roos zegt dat dan en kap met dat gefakes vind het een vies mens anyways

1 tip jullie meiden, laat die bolle hoer niet alleen met je vent want voor je het weet liggen ze te ketsen. Je zal niet de eerste zijn waar ze dat kunstje bij flikt.

Spork ik ken haar als Wolfs. Vieskadet dat mens de halve supportersclub is er overheen geweest. Jeuk, bah.

Ik heb d'r ook via Facebook. So what dan vraagt ze d'r geld voor get a life stelletje losers. Petra Peetje is the best.

Bezoek Badoo Reviews over Badoo

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Badoo
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden