goed voor je zelfvertrouwen !

goed voor je zelfvertrouwen !

Ik ben niet lelijk , zijn meer dan 40 berichten per dag
tuurlijk zitten er lelijkerds bij of netjes gezegd ; niet waar je interesse in heb
maar als jeinlogd en je ziet zoveel interesse in je is t al leuk. Je kiest er zelf voor om af te spreken. En tis niet gedwongen voor seks dus mannen die hier klagen over soas.. eige schuld dan haf je een jasje om je heer moeten doen !
Ik vind t een leuke site heb nog niet vaak afgesprokn maar ze zijn zeker wel allemaal echt. En whatsappen kan en kwaad .

Sterke punten
Makkelijk om wel of geen interesse te drukken

Zwakke punten
Geen

Bezoek Badoo Reviews over Badoo

2 reacties

Tijger ik geef je gelijk ik heb tot nu toe geen rare dates of afspraken gehad, maar als ik dan de review's lees vraag ik me dan ook af of het werkelijk is gebeurd of dat men dit uit frustratie zegt over badoo omdat ze niet krijgen waar ze op uit zijn.

Maar als het wel waar is wat ik al eerder hier zei een date of iets dat doe je lijkt mij niet gelijk bij iemand thuis, maar goed dan nog doe je dat wel zegt dat niks over Badoo en is het altijd nog je eigen verantwoording en vind ik niet dat je Badoo hier verantwoordelijk kan stellen.

Ik vind het wel jammer dat mensen niet even melden van joh ik heb geen interesse in jou in plaats daarvan word er niks gezegd.
Maar voor de rest vind ik het een leuke site ik geef het een kleine 7 als wadering.

Goed revieuw bedankt

Bezoek Badoo Reviews over Badoo

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Badoo
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden