niks

Eens met voorganger.

Wie in of in de buurt woont van Den Haag, moet oppassen voor ene chantal. Zij heeft mij op badoo benaderd en na een tijdje heb ik ermee afgesproken. Allereerst werd ik ontvangen in een smoezelige gallerijflat en dit kwam niet overeen met wat zij mij verteld had op Badoo.

De flat was van binnen vies en rommelig maar wat ze had ook een bolle buik ivm zwangerschap. Vader was weggelopen vertelde ze. Ik wilde toen iig al weglopen maar was er toch al, dus toch maar naar binnen. Ze zei al snel dat ze seks wilde, dus toch maar in bed belandt. Had wel condooms meegenomen, maar die had ik niet nodig, want mevrouw zat al op mij met haar bolle buikl Tot mijn schrik zag ik dat ze daar beneden onder de zweren en bultjes zat. Ik heb toen gevraagd, heb je SOA?? Nee zegt ze, ik was de enige nadat haar kerel bij haar weg was. Waar dan die bulten denk ik dan. Toch seks gehad. Stom, stom, stom. En jahoor, had herpes opgelopen onderin.

Heb verder geen contact meer met deze dame, maar mannen pas op! Badoo zou beter moeten screenen, want veel mensen die zich aanmelden zijn niet eerlijk op deze site.

Sterke punten
weinig

Zwakke punten
oneerlijke mensen op deze site
liegen tegen je
badoo doet geen screening

Bezoek Badoo Reviews over Badoo

5 reacties

Sorry maat dat je herpes heb gekregen, ik denk dat je mazzel heb voor zelfde geld had je aids kunnen hebben. En moet eerlijk zijn als er al dingen niet kloppen dan sorry maar ben ik pleite !!! Hoe je het überhaupt zover heb laten komen snap ik al helemaal niet !!!

Bij seksuele opwinding wordt je verstand uitgeschakeld. Dat is wetenschappelijk bewezen met een MRI scan. Het gebied waar het redeneren zit vertoont geen activiteit. Je kunt dus beter vermijden dat je opgewonden raakt en het contact verbreken als de vrouw te snel seks wilt.

Ik heb medelijden met het kind dat straks geboren wordt. Haar of zijn toekomst is al verpest met zo'n moeder die verslaafd is aan seks, zonder normaal werk zit en psychisch niet in orde is, en ook nog met een vader die weggelopen is.

komisch verhaal dit ! heb een kwartier dubbel gelegen ! Top ! :-D

Sorry Rick, maar dit verhaal staat in mijn ogen volledig los van Badoo en had ook vanuit een andere datingsite, de lokale bar of discotheek gekund. Begrijp me niet verkeerd, ik vind de site ook uiterst dubieus maar dit is je eigen schuld helaas.

Bezoek Badoo Reviews over Badoo

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Badoo
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden