ranzige wijven

ranzige wijven

Mijd deze site. Ook al is het gratis, dit is een verzamelplaats van tuig en gestoorde vrouwen. Ik heb met diverse dames contacten gehad en nooit kan er normaal gereageerd worden.

Heb een tijd terug een vrouw leren kennen met wie ik wat oppervlakkig over en heer chatte. Al na enkele weken begon ze over seksafspraakjes die ze via deze site had gemaakt en dat het haar wel beviel. Deze dame zag er niet appetijtelijk uit (veel te dik, werkloos en keek onnozel uit haar ogen). Ze wilde zelfs naar mij toekomen voor seks. Ik heb haar toen genegeerd en toen begon deze dame mij dagelijks te stalken door constant berichtjes te sturen met 'hallo' 'hoi' hoe is het etc etc. Ik reageerde er toen niet op.

Je moet er toch niet aan denken dat zoiets voor je deur staat en je er iets mee gaat doen? Onder de ziektes.. als ze geregeld via deze site seksafspraken met mannen maakt. Waarvan de meeste ook niet al te snugger eruit zien.

Hier ga je geen normale vrouw ontmoeten. Mensen die een relatie willen, adviseer ik om gewoon de kroeg in te gaan of feestjes af te lopen. RL dus !!

Sterke punten
helemaal niks

Zwakke punten
ziekteverwekkers op deze site
labiele en stalkende vrouwen
te veel homo's die mijn profiel bezoeken (terwijl ik hetero ben)
een keer uitgescholden door een wijf die mijn familie zei te kennen

Bezoek Badoo Reviews over Badoo

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Badoo
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden