chatten

Ik krijg steeds vaker berichten van mannen, die zeggen dat ik wil chatten, terwijl ik ze nog nooit heb aangesproken, volgens mij stuurt Badoo standaard berichtjes, erg sneu voor degene die je dan moet teleurstellen, bijv. kreeg een bericht van een jongen, hij had niet verwacht dat ik met hem wilde chatten, ik heb hem eerlijk gezegd dat ik hem helemaal niet heb aangesproken, vindt dat dan wel sneu voor degene, ik heb Badoo paar keer een mail gestuurd hierover dat ik dit niet wil dat er via mij een bericht wordt gestuurd naar iemand dat ik wil chatten (terwijl dit helemaal niet zo is!) maar tot op heden nog steeds geen antwoord!

Sterke punten
De site is erg actief\r\n

Zwakke punten
er staan ook niet serieuze mensen op maar dat heb je op elke site

Bezoek Badoo Reviews over Badoo

4 reacties

Hoi Ddddd,

Hartelijk bedankt voor je bevestiging van mijn vermoeden.
Ik kreeg ook steeds meer de indruk dat er chat verzoeken naar mij werden gestuurd door Badoo zelf zonder dat de dames dat weten.
Ik heb me daarom laten uitschrijven bij Badoo.com omdat ik niet gedient bent door valse berichten, oftwel leugens.
Nu weet ik 100 procent zeker dat Badoo.com valse berichten verstuurd naar leden onderling om ze te lokken om credits te kopen.

En ja hoor, krijg ik weer zo'n berichtje, dat ik een bericht hebt gestuurd....die jongen enthousiast, ik maar weer eerlijk gezegd dat ik niks gestuurd heb, dit is de druppel ik schrijf me uit op Badoo!

Ik heb hetzelfde meegemaakt. heb ze net een mail gestuurd, wacht nog even het antwoord af. Als er geen reactie komt kunnen ze de boom in!!:)

Ik heb me dus al uitgeschreven.....

Bezoek Badoo Reviews over Badoo

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Badoo
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden