Dhr.

Hallo mede site bezoekers.

Bij deze mijn review over deze voor denk bijna 90 % Belgische site.

Heb als (echte) single man met deze site gewoon erg goede ervaringen.
Zoek dan ook niet op het commerciële vlak en kan puur en alleen oordelen omtrent privé dating met vrouwen en stellen. Want daar is het waar ik het 'zoek'.

Mede dank zei deze site een aantal hele leuke, gezellige en ook (h)eerlijke geile dates mogen hebben. Heb er nu momenteel dan ook een meer dan hele leuke vriendschap met een erg mooi stel aan overgehouden.
Heel belangrijk natuurlijk om ook goed te lezen wat er wordt gevraagd en dan ook inhoudelijk hierop te reageren middels een fatsoenlijk en ook zo ver het gaat uitvoerige reactie.

Is inderdaad een nadeel dat gewoon heel veel mensen niet de moeite nemen om even een reactie terug te sturen als je reageert. Maar dat ligt natuurlijk niet aan de site maar aan de adverteerders.
Zou niet verkeerd zijn als hier voor ook een feedback systeem voor zou worden kunnen ontwikkeld waarop ook de personen die op een advertentie reageren hun mening en ervaring met deze adverteerder kunnen weer geven. Maar natuurlijk ook weer erg moeilijk om dit item dan ook weer objectief te kunnen houden.

En reageert en dan toch iemand die puur uit geldelijk gewin handelt neen dan ook de moeite om dit even bij hun te melden. Ze ondernemen dan ook direct actie en je krijgt hier een terug koppeling over.

Mijn mening en oordeel is in ieder geval zeer positief over deze site. En kan menige ander site zich aan (proberen) te spiegelen.

Met een vriendelijke groet,
DutchFrank3

Sterke punten
Naar mijn oordeel veelal eerlijke en ook duidelijke adverteerders.
Bij klachten reageert het team direct en ook adequaat.

Zwakke punten
Vind persoonlijk de 1.500 leestekens waar je mee kunt reageren op een advertentie aan de krappe kant. Mogen er mijn inzien voor een duidelijke en ook inhoudelijke reactie gerust 2.00 tot 2.500 zijn.

Bezoek Afspraakjes.com Reviews over Afspraakjes.com

3 reacties

Als je de advertenties van mannen en vrouwen telt,kom ja aan de verhouding van 100:1 maar ze maken zelf geen vrouwelijke fake profielen aan,dus eerlijke site.

doen alleen vrouwen fake profielen aanmaken?
Ahum, ik ben een man en doe het ook om eff te kijken

Achter deze vrouwelijke profielen zit een heel team met alleen winstbelang.
Zijn allemaal nep!!!!!!!

Bezoek Afspraakjes.com Reviews over Afspraakjes.com

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Afspraakjes.com
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden