Afspraakjes.com - 25 Reviews

Afspraakjes.com Logo

66.7% aanbevolen, 25 Reviews

Afspraakjes.com over zichzelf:

Op Afspraakjes.com vindt u alles wat met erotiek en dating te maken heeft.
Zowel een overzicht van parenclubs, rendez-vous hotels als erotheken, alsook een chatbox, en natuurlijk ook veel contactadvertentie's van zowel swingers als commerciŽlen.

Met meer dan 40.000 bezoekers per dag vindt je hier gegarandeerd jouw keuze!

Bezoek Afspraakjes.com
Afspraakjes.com
3.5 stars, 25 Reviews

Afspraakjes.com Details

Hits: 39638

URL: http://www.afspraakjes.com

CategorieŽn: Erotische Contacten

Reviews: 25

Afspraakjes.com reviews (25):

Afspraakjes.com

Afspraakjes.com - Alleen advertenties uit België

0

Review:
Ik heb deze site bekeken, maar als je een man bent en je woont in Nederland heb je er niets aan. Alle advertenties van vrouwen die een man zoeken wonen in België. De mannen die een vrouw zoeken wonen ook allemaal in België. De rest van de site is wel even leuk om te kijken.

Sterke punten:
Echte seksadvertenties.

Zwakke punten:
Alleen advertenties uit België

Dirk beveelt Afspraakjes.com NIET aan bij vrienden/bekenden

Afspraakjes.com

Afspraakjes.com - discreminatie

0

Review:
afspraakjes.com is een site die met twee maten meet. ik heb er leuke dames door ontmoet zelf adverteerde ik er regelmatig op totdat ik ineens geband werdt de reden was dat ik een commerciele advertentie plaatste wat grote onzin is want er staan heel veel exact de zelde advertentie,s op gewoon discreminatie is het van die site is niemand bereikbaar om je beklag te doen

ton beveelt Afspraakjes.com NIET aan bij vrienden/bekenden

Afspraakjes.com

Afspraakjes.com - Alleen maar Belgen...

0

Review:
Eenvoudige site, goed opgezet en geen verborgen kosten (dat ik heb gevonden). Maar 1 nadeel: vrijwel alle bezoekers komen uit Belgie! Op de chat maar een handjevol Nederlanders (mannen) gezien en bij de advertenties geen enkele vrouw uit Nederland. Jammer....

Sterke punten:
Overzichtelijke site Geen verborgen agenda

Zwakke punten:
Alleen Belgen

Cees beveelt Afspraakjes.com NIET aan bij vrienden/bekenden

Afspraakjes.com

Afspraakjes.com - Ok,als je wil betalen

0

Review:
De weinige vrouwen die adverteren krijgen honderden reacties,dus reageren is zinloos.Dan maar zelf enige advertenties geplaatst,en zoals verwacht geen antwoord.Dan eens een advertentie geplaatst dat ik wou betalen,en wel reacties. Dus de vrouwen lezen de berichten wel.

Sterke punten:
Goed voor als je een amateurvrouw zoekt.Deze vragen maar de helft van beroeps.Wel echte vrouwen aanwezig.Adverteren is echt gratis,dus geen credits of andere geldklopperij.

Zwakke punten:
Enkel goed als je wil betalen,maar op andere sexsites is een gratis date ook onmogelijk.

G. beveelt Afspraakjes.com aan bij vrienden/bekenden

Afspraakjes.com

Afspraakjes.com - Simpele maar eerlijke site

0

Review:
Heb enkele weken het dating-gedeelte van deze website uitgeprobeerd. Mannen zijn over vertegenwoordigd. Heb inmiddels al een date gehad met een dame, en volgens haar zeggen krijgen de dames gemiddeld 500 reacties op hun advertenties van de heren. De kans dat je je als man een reactie krijgt van een dame is bijzonder klein, gewoon omdat er heel veel concurentie is. Verder is er ook de mogelijkheid om te chatten, maar ook daar zijn de heren over vertegenwoordigd, en hoofdzakelijk professionele dames te vinden. Verder heeft de site enkele interessante (commerciele) links.

Sterke punten:
sexdating gedeelte is simpel en eerlijk

Zwakke punten:
-te weinig dames -onsmakelijke foto's (vooral bij de mannen)

Robert beveelt Afspraakjes.com aan bij vrienden/bekenden

Afspraakjes.com

Afspraakjes.com - geband

0

Review:
ben al tijdje geband van afspraakjes geen idee waarom zal wel iets zijn maar zelf weet ik het niet .heb wel regelmatig een date gehad. verder waardeloos afspraakjes heb info gevraagd over de ban geen enkele reactie terug gehad

Zwakke punten:
weinig

ton beveelt Afspraakjes.com NIET aan bij vrienden/bekenden

Afspraakjes.com

Afspraakjes.com - Voor betaalde date goede site

0

Review:
Kom al vrij lang op deze site en heb ook al diverse dames bezocht. De huisvrouwtjes die betaald adverteren beveel ik wel aan. De clubs vindt ik persoonlijk de dames te professioneel. De andere dates dus onbetaald beveel ik niet aan want kontact maken is zoals op alle sites gewoon niet mogelijk.Dus niet aan beginnen! Een gratis wip ook bij alle andere sites zit er echt niet in. Heb dit al tig keren geprobeerd, hier word je ook verwezen naar kreditssite of betaalde site. En sites waar je kredits moet kopen of een vast bedrag per maand moet storten moet je helemaal van af blijven. Kontact krijg je echt niet! Gewoon adverteren in de krant lijkt me beter om succes te hebben. Dat is mijn ervaring.

Sterke punten:
DE betaalde dates zijn gratis te benaderen het telefoonnummer staat erbij. Ook mailen is gratis. Je verliest er dus niets mee.

Zwakke punten:
Bij de onbetaalde dates krijg je geen lijfelijk contact. De meeste sturen een mail om je dan door te sturen daar kreditssites. Daar word je aan het lijntje gehouden. Dus geldklopperij.

Ton beveelt Afspraakjes.com aan bij vrienden/bekenden

Afspraakjes.com

Afspraakjes.com - Dhr.

3

Review:
Hallo mede site bezoekers. Bij deze mijn review over deze voor denk bijna 90 % Belgische site. Heb als (echte) single man met deze site gewoon erg goede ervaringen. Zoek dan ook niet op het commerciële vlak en kan puur en alleen oordelen omtrent privé dating met vrouwen en stellen. Want daar is het waar ik het 'zoek'. Mede dank zei deze site een aantal hele leuke, gezellige en ook (h)eerlijke geile dates mogen hebben. Heb er nu momenteel dan ook een meer dan hele leuke vriendschap met een erg mooi stel aan overgehouden. Heel belangrijk natuurlijk om ook goed te lezen wat er wordt gevraagd en dan ook inhoudelijk hierop te reageren middels een fatsoenlijk en ook zo ver het gaat uitvoerige reactie. Is inderdaad een nadeel dat gewoon heel veel mensen niet de moeite nemen om even een reactie terug te sturen als je reageert. Maar dat ligt natuurlijk niet aan de site maar aan de adverteerders. Zou niet verkeerd zijn als hier voor ook een feedback systeem voor zou worden kunnen ontwikkeld waarop ook de personen die op een advertentie reageren hun mening en ervaring met deze adverteerder kunnen weer geven. Maar natuurlijk ook weer erg moeilijk om dit item dan ook weer objectief te kunnen houden. En reageert en dan toch iemand die puur uit geldelijk gewin handelt neen dan ook de moeite om dit even bij hun te melden. Ze ondernemen dan ook direct actie en je krijgt hier een terug koppeling over. Mijn mening en oordeel is in ieder geval zeer positief over deze site. En kan menige ander site zich aan (proberen) te spiegelen. Met een vriendelijke groet, DutchFrank3

Sterke punten:
Naar mijn oordeel veelal eerlijke en ook duidelijke adverteerders. Bij klachten reageert het team direct en ook adequaat.

Zwakke punten:
Vind persoonlijk de 1.500 leestekens waar je mee kunt reageren op een advertentie aan de krappe kant. Mogen er mijn inzien voor een duidelijke en ook inhoudelijke reactie gerust 2.00 tot 2.500 zijn.

DutchFrank3 beveelt Afspraakjes.com aan bij vrienden/bekenden

Afspraakjes.com

Afspraakjes.com - belgisch ???

1

Review:
Ik heb eens rondgekeken op afspraakjes.com . Ik heb bij de contactadvertenties gekeken en kwam alleen maar belgische adverteerders tegen . Geen enkele nederlandse .

Afspraakjes.com

Afspraakjes.com - Bedrog

3

Review:
Op deze site kan je inderdaad gratis advertenties plaatsen waar ook op gereageerd word door vrouwen die dan een foto van je vragen en met je willen afspreken maar wanneer je effectief een afspraak wil maken laten ze niets meer horen. Andere komen heel geloofwaardig over en maken effectief een afspraak en komen dan niet opdagen.rnIk weet niet wat de bedoeling is van zo'n site maar hier hebben de vrouwen, de mannen alleen maar figuurlijk bij hun pietje.rnDus mannen trap er niet in, je bent er geen geld aan verloren maar het is enkel tijdverlies

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
bedrog

Schrijf ook een review over Afspraakjes.com

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


[show smilies]

Ja, ik zou Afspraakjes.com aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Afspraakjes.com aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe website toegevoegd wordt op DatingWebsites.nl


Om misbruik te voorkomen vragen we je om onderstaand getal over te typen:

 

Bezoek Afspraakjes.com


Home Ľ CategorieŽn Ľ Erotische Contacten Ľ Afspraakjes.com