ervaringen

Ben het eens met Gojo
Ik ben een single vrouw en heb ook regelmatig leuke dates via AM
Ook veel mannen die aangeven te willen daten, maar waar je dan niks meer van hoort. Dat zijn de getrouwde mannen die alleen voor de lol (fake) op AM zitten, en verder niks durven/mogen

Ik geef duidelijk aan dat ik geen stellen wil, maar altijd zijn er weer stellen die blijkbaar denken dat ik wel op hen zit te wachten...vermoeiend.
Foto's met snikkels, als die me mailen gaat de mail ook direct weg. Verder ook nog wat mailtjes gehad die duidelijk naar iedereen worden gestuurd. Er wordt een soort date beschreven, soms in rijmvorm (zucht), ik heb in een periode van een week 2x dezelfde mail gehad van iemand, vandaar dat ik er vanuit ga dat elke vrouw diezelfde mail krijgt.
Maar goed, tussen alle mannen die het net niet zijn en faken, toch wat leuke contacten gevonden.
En daar gaat het om, toch?

Sterke punten
Het is duidelijk wat men zoekt

Zwakke punten
Fakers

Bezoek AdultMatch Reviews over AdultMatch

8 reacties

Heb toch hier sterk de indruk dat hier niet echt gereageerd wordt op een review van Gojo maar meer op de review van Paartje. Wel wat toegeven maar tegelijkertijd ook schoon spreken. Komen deze reacties soms van moderatoren van de site ???????

Ik reageer vanuit mezelf, maar ook op diverse reactie's hier Flipje uit Tiel
Ik spreek niks schoon, weet niet over welke zinnen je het nu hebt.
Ik uit mijn ervaringen.
Ik heb nu eenmaal wat leuke dates van AM gehad.

Gelukkig toch? Ik heb ook honderden mailtjes gehad van mannen die dus duidelijk niet mijn profiel hebben gelezen waarin ik zet tussen welke leeftijd in contacten zoek, geen snorren, geen stellen, geen rokers,niet aan de andere kant van het land enzovoort.
Als die niet kunnen of willen lezen, waarom zou ik dan een afwijzing terugsturen?
Heb genoeg te mailen daar met de mannen die wel leuk zijn.
En als je denkt dat ik bij AM hoor (vraag me af waarom iedereen dat toch steeds denkt als er een niet negatieve reaqctie staat hier, zoals de waard is??????), zet hier even je nickname van AM, stuur ik je een knipoog.

Sta echt niet meer op AM ! Ben me er ook wel degelijk van bewust dat al zou je wel iets met AM van doen hebben of erbij horen dat je dat zeker niet ''hier'' zal bekennen.
Maar wat bedoel je met leuke contacten ? Online contacten die wil ik wel geloven, althans wat iemand zelf leuk kan vinden, want tussen leuk en leuk kan er ook nog, per persoon, een verschil van opvatting in zitten. Ik heb nog nooit echt werkelijk iemand in levende lijve kunnen ontmoeten, ondanks de toch aantal berichten of berichten van mij kant uit, en heb dit ook al van verschillende andere zo begrepen, zowel van mannen als ook van paren. Kom namelijk ook nog wel eens op andere plekken en vang dat zo op.

Nog even dit: Waarom het vermoeden bestaat dat je iets van doen hebt met AM. Omdat het mij opvalt dat zodra er iets in een NIET positieve zin geschreven wordt over AM er vrijwel altijd direct zulke reaties als die van jouw daarop volgt. Ik laat het hier verder bij want anders wordt het een gebed zonder (verhaal) eind en dat heb ik al lang genoeg (moeten doen) gedaan op AM. Ik wens je verder nog een prettige zondag.

Met leuke contacten bedoel ik wat ik zeg: leuke contacten.
Als ze op msn al niet leuk zijn ga ik niet daten.
Ik heb 4 of 5 keer een date gehad via AM, met een heb ik meerdere keren afgesproken. Die dates waren op 1 na leuk. Als een date niet leuk is hou ik het kort, dan is het snel naar huis gaan.
kan gebeuren.

Ja, als het jou niet is gelukt om te daten via AM, dan had je je profiel eens moeten herzien of je berichtjes leuker moeten opstellen.
Kreeg net ook weer iets binnen met de tekst: met mij ga je een heete (nog een spelfout ook) nacht beleven.
Daar reageer ik niet eens op

Hoi Laura
Waarom zoek je mannen op een seksdatingsite en niet op een gewone site zoals Relatieplanet of Lexa?
Adultmatch is volgens mij een sexdatingsite, of vergis ik me?
Dan kan je alleen maar rare reacties verwachten van mannen die alleen op seks uit zijn en op hun profiel foto hun geslachtsdeel laten zien.

Hey,natuurlijk zitten de Über moderatoren van am ook hier de boel te flessen duhhhh!
Het is een commerciële site hoor en daarbij hoort dus: centjes verdienen.
Die zitten serieus niet te wachten op negatieve geluiden op welke site dan ook.
Dat is trouwens ook grappig op hun eigen site waar je in de gelegenheid bent om een testimonial te plaatsen.
Moet je eens proberen om er 1 te plaatsen die iets minder positief is.....die gaat NIET geplaatst worden.
Handig toch? als je je eigen beoordelingen mag keuren voordat ze gepubliceerd worden hahaha!
En geloof me, ik en een aantal anderen hebben het geprobeerd.

En over t afhandelen van klachten gesproken:
Dames en heren, vergeet niet dat dit een vrij goedkope site is he?
En daar hebben ze helaas dus ook goedkope moderatoren van het niveautje "onderkantje maatschappij".
Zeg maar de Sjonnies en Anitaas en waarbij met name de Sjonnies zich blind zitten te rukken op de foto`s die ze mogen/moeten keuren van de wel eerlijk erotisch ingestelde mensen (stellen) die zich daar inschrijven.
Als je van dat soort mensen gefundeerde en beargumenteerde beslissingen gaat zitten verwachten.....dan vrees ik toch dat je lang kunt wachten.
Ikzelf heb ook talloze gesprekken met ze geprobeerd te voeren, maar helaas.
Er komt weinig fatsoenlijks uit en als de vraag ze te lastig is...reageren ze liefst helemaal niet meer.

Groetjessssss

U mag hieronder zelf bepalen hoe AdultMatch werkt. Het begint hier direct bij het begin naar aanleiding van hun ban aan ons. Wij waren trial member en kennelijk heb je dan bij AM al helemaal geen enkele (zeg) recht. Het laatste bericht is 2 x verstuurd, maar GEEN reactie !!! De site is ingericht op (betalende) mannen die jagen op vrouwen, de vrouwen kunnen er gratis op staan, de meeste met ook niet gecontroleerde foto's, mannen hebben meestal (ook niet gecontroleerd) geslachtsdeel foto's of helemaal geen foto. Zijn overigens meestal wel de fakers. Maar de mannen dienen wel te betalen om de gratis vrouwen te kunnen berichten. Wat men van de vrouw profielen moet denken, weet het niet wij waren daar niet mee bezig. Volgt U de onderstaande wederzijdse correspondentie tussen ons en AM maar eens goed.!
=======================================================================
Je bent van deze site verbannen!
Toegang tot deze site is je ontzegt. adultmatch.nl Heeft het recht om je de toegang tot deze site te weigeren.

Het is hoogst waarschijnlijk dat je misbruik van de site hebt gemaakt of je niet aan de gebruiksvoorwaarden hebt gehouden.

Als je denkt dat je dit bericht ten onrecht hebt ontvangen, aarzel dan niet en neem contact op met neem contact op met customer support om dit te melden. Zorg ervoor dat je gebruikersnaam en wachtwoord in je boodschap vermeld.

Het is mogelijk dat je dezelfde IP adres hebt met een member die is verbannen, we zullen dit dan zo spoedig mogelijk corrigeren en wij veronschuldigen voor het ongemak.

=======================================================================



Zou niet weten wat er misbruikt is of vals gedaan is waarom wij plotseling verbannen zijn van de site. Maar geen zorgen wij maken ons hier zeker geen zorgen over, want betaalde of niet betaalde member of wel of niet gecontroleerde foto vrijwel niets klopt, het blijft faken enz. Buiten dat plaatst U zelf ook profielen waarin bv. staat dat men in Zwolle woont, de provincie als Gelderland opgeeft en met een postcode 3621 vermelding in Utrecht. Dus Uw eigen systeem vaalt dus ook behoorlijk op dat punt. Even over de IP-controle gesproken ! Dus waarop baseert U de (onze) zaken?

=======================================================================

Beste member,

Leden verwijzen naar je eigen website wordt door onze leden en door ons niet gewaardeerd.

Met vriendelijk groet,

AdultMatch.nl Support

=======================================================================

Alhoewel onze site eerlijk en oprecht is en er in ons profiel ook GEEN link wordt vermeld, deze link krijgt men pas na een o.i. serieuse reactie / mailing, kunnen wij ons er achteraf wel wat bij voorstellen. Maar helaas U heeft ons geen enkele kans meer geboden om dit gedeelte tekst te corrigeren / verwijderen. Ondanks dat wij in ons verdere profiel duidelijkheid, concreetheid, resoluutheid en oprechtheid aangeven, wat bij heel veel profielen wel anders gesteld is.(fake).

Maar goed wij gaan wel weer terug naar andere (ook veel fake) kosteloze sites. No difference.



=======================================================================

Het is toch wel vreemd dat op de voorgaande mail aan U door U helemaal niet meer wordt gereageerd. Verder bij het nog eens nalezen van het gekopieerde laatste profiel moeten wij toch tot een conclusie komen dat hier kennelijk iets anders achter steekt dat U ons een ban heeft gegeven. Want wat staat er dan eigenlijk wel. Er is slechts aangegeven: dat er van ons foto's beschikbaar zijn op een eigen privé page !!! Zonder daarbij een link te vermelden !!! Wat is hier nu wel eigenlijk zo fout aan ? O.i. is het gewoon zo dat U serieuze mensen van Uw site weert omdat deze alleen maar gefrustreerd (kunnen) raken van al die alleen maar online-players en of fakers op Uw site ! Deze kunnen of zullen dan Uw reputatie, in bv reviews, naar beneden kunnen of gaan brengen. Daarom wilt U (liever) ons en andere goedwillende lui niet op Uw site hebben. Denken ook dat al die nep profielen U behoorlijk in de kaart spelen en dat U daar ook bij gediend bent, in tegenstelling van wat U beweert en of doet voorkomen. U heeft nu een lekkere gevulde en bezige site welke daarbij ook nog Uw portemonnee lekker doet aanvullen.!

=======================================================================
Beste member,

Excuses maar je argument heeft geen strekking.
Waarom zouden wij serieuze leden weren? Wij doen juist veel om fakers te mijden en te verwijderen.

Wij bestaan inmiddels al meer dan 5 jaar, dat zou genoeg moeten zeggen over onze intenties en reputatie.

De verwijzing naar je eigen site is het probleem:

UITPRIVACYOVERWEGINGENISDELINKHIEREVENWEGGEHAALD !

Dit is een fraudulent domein.

Met vriendelijk groet,

AdultMatch.nl Support

=======================================================================
ONDERSTAANDE 2 X NAAR AM VERZONDEN. OP DE 11e EN OP DE 13e. MAAR GEEN ENKELE REACTIE / ANTWOORD MEER !!!!
=======================================================================

Bedankt voor Uw antwoord. Zie nog steeds niet in waarom deze link het probleem kan zijn ! Immers deze link STAAT/STOND niet in het profiel vermeld !!! Men kon deze link van ons verkrijgen, via interne of prive mail, indien men meer foto's van ons wilde zien. Dus van een directe verwijzing in het (ons) profiel op Uw site is en was GEEN enkele sprake van !!! Maar had dit reeds al uitgelegd maar kennelijk wilt U daar toch (bewust) aan voorbijgaan.

Verder gaat U er ook van uit dat het een fraudulent domein is. Misschien is / was het beter geweest dat U (eerst) zelf een kijkje via de link had genomen.

UITPRIVACYOVERWEGINGENISDELINKHIEREVENWEGGEHAALD !

Daar staan alleen maar foto's van ons op. Niets meer en niets minder !!! Dus niets bedriegelijk!

Dus op welke basis en gronden U ons een ban heeft gegeven is ons volstrekt raadselachtig.! Want de link / verwijzing STOND IMMERS NIET IN HET ONLINE-PROFIEL VERMELD, deze werd alleen maar prive verstrekt. Vandaar dan ook onze conclusie over Uw werkwijze.

Overigens is deze link aan zegge en schrijven tot aan heden aan 1 persoon verstrekt. Aan: NoStringz. De man die ook nog drammerig werd / is en ons wilde zeggen hoe het zal gaan en verlopen enz., op een zeer dominante en dwingerige manier. Toen deze NoStringz zijn zin niet kreeg dat wij daar niet zo op in zouden gaan en wij hem ook wel eerst wat beter wilde leren kennen heeft deze kennelijk bij U gewag gemaakt. Hier toch ook weer de conclusie dat U serieuze leden weert.

Wens U fijne pinksterdagen en met een vriendelijke groet. Oursexdates.
=======================================================================

PS. Of vermoedelijk is die NoStringz zelf een handlanger / moderator van / bij AM. AM heeft ook nooit een kijkje genomen op de link om te kijken of het wel fraudulent / bedriegelijk is. Zij '' AM ''hebben verder ook nooit meer aan ons geantwoord!

Bezoek AdultMatch Reviews over AdultMatch

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over AdultMatch
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden