nepsite

Ik kwam er vrij snel achter dat ik werd bedonderd, ik bedoel ik zie er niet slecht uit maar als een vrouw van 41jr ( 16jr jonger) en nog bloedmooi ook, die alleen aan mij haar borsten toont, dan wordt ik achterdochtig. Wanneer ik zeg dat we ook kunnen whatsappen, weet ze niet wat dat is en als ik haar probeer over te halen om te mailen, is haar emailadres plotseling gehacked en ze werkt niet achter haar computer, dan weet ik genoeg. Elk berichtje is toch bijna 1 euro die je uitgeeft. Dus allemaal nep en niet intrappen of gerichte vragen stellen over sms, whatapp of email. Wanneer ze daar niet op ingaan,meteen kappen

Sterke punten
Te mooie vrouwen, die kom je soms op andere nepsites ook tegen. Te mooi om waar te zijn.Van die foto's kun je een mooi album maken, maar dat is ook het enige waar het goed voor is.

Zwakke punten
Dure chats : 10 voor 10 euro en dat is met korting.
voor je het weet zit je eraan vast en ben je zo blut.

Bezoek 4Flirt.nl Reviews over 4Flirt.nl

1 reactie

4Flirt.nl is een van de vele erotische flirtwebsites van Pink Melon Web Concepts Ltd. De profielen op 4flirt.nl zijn deels fictief, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk. Met deels fictief wordt bedoelt dat de vrouwen fictief zijn en de mannen mogelijk echt. Het is niet de bedoeling om echte afspraakjes te maken maar om te flirten met fictieve vrouwelijke profielen. Ga dus lekker fantaseren over seks, maar ga niet zeuren om een echte afspraak te maken, want dat is niet mogelijk als je de kleine lettertjes van de algemene voorwaarden leest.

Het is mogelijk dat berichten worden beantwoord door een man die zich voordoet als vrouw. Een moderator is een thuiswerker die berichten beantwoord van diverse fictieve profielen en in dienst is van Pink Melon Web Concepts Ltd. De persoon op de foto van het profiel is niet de persoon die de berichten beantwoord. De thuiswerkers krijgen per beantwoord bericht betaald. Ze mogen en kunnen geen echte afspraken maken met klanten.

Kort samengevat:
Alle erotische datingsites met blote vrouwen zijn nep en je wordt opgelicht, als je de kleine lettertjes leest van de algemene voorwaarden.

Wil je ook geld verdienen als moderator?
Ga dan eens googelen op: erotisch thuiswerk.

Echte mooie vrouwen die zin hebben in seks hebben geen erotische datingsites nodig maar gaan naar een bar om een lekkere vent uit te zoeken.

Bezoek 4Flirt.nl Reviews over 4Flirt.nl

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over 4Flirt.nl
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden